< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sehoka | YKS 2023 (3. sayfa)

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ayt başladın mı knk, kaç geliyor ayt
-
30-40 arası Matematik geliyor. Fen bilmiyorum , konu çalışıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2E85E023Dayt başladın mı knk, kaç geliyor ayt
Bugün bir tane TYT Matematik denemesi çözdüm , ortaya karışık bir şeydi. 34 doğru 4 yanlış geldi. Eh idare eder ama sınavda 35+ yapmak gerek ayriyetten genel denemelerde çok düşüyorum. BS TYT Fen denemesine de veda ettik bu hafta.
Elektrokimya'yı bitirmek üzereyim , çok sağlam konu. Konuyu bitirdikten sonra gidip bol bol soru çözüm videosu izleyeceğim. Çok sağlam konuymuş acayip aklım karıştı.
Optiği 3-4 günde halledebilirsin bence şimdiden aradan çıkar
Günün sonu. Elektrokimya bitti arkadaşlar eksiksiz , tabii soru bankasında 10 sorudan 6-7 anca yapıyorum biraz daha soru odaklı gitmem gerek ; Kimya her türlü olacak gibi duruyor. Şubat ortasına kadar Organik harici konuları sağlamlaştırıp Şubat sonuna doğru Organiğe geçme planım var.
Yarın Optik'e geçiyoruz PDF'leri bulabilirsek. :D Onun dışında problemlerde çok zorlanıyorum , güzel bir problem kampı yapmak istiyorum bakalım hayırlısı.
Bu arada şu Yayın Denizi TEK Geometri denemeleri var elimde , beğendim içinde epey eleyici sorular var. Biraz boyama kitabı gibi ama o kadar da olacak. Geometri branş denemesi soranlar alabilirler.
-
Fen denemesi attım 19 doğru 1 boş , gayet güzel ama soru bankası çözmedim umarım patlamam. Bir tane de TYT Matematik denemesi çözdüm Geometri full her zaman ki gibi problem kısmı berbat. :D
Optik PDF'sini bulamadım. Sinirimi de bozdu TYT'de tek konu kaldı bir türlü fırsat olmadı , umarım bulurum.
Boş durmadık tabii oturup Kepler Kanunlarını bitirdim. Kısa konuydu zaten. Yarın da biraz soru çözerim.
Apotemi Limit ve Süreklilik fasikülüne başladım. Şubat gibi başlayacaktım dayanamadım, Apotemi görünce niyeyse çözesim geliyor.
Kepler Kanununda soru taradım ve Üriner Sistem çalıştım. Üriner sistem bitireceğim umarım.
Yarın ya gider kurumda denemeye girerim ya da MSÜ çıkmış deneme alıp çözeceğim. Sonucu yazarım , hadi iyi akşamlar.
-
KEY Yayınları TYT denemesi , 34-5 Türkçe 30-5 Matematik 14-4 Fen 16-1 Sosyal. Toplamda 90.25 yapıyor sanırsam. Deneme bir tık zordu.
Geometri 1 yanlış (Katı cisim sorusu) halledeceğiz halledeceğiz. Problemlerde sıkıntı devam ediyor , ama problem çözebiliyormuşum öğrendiğim iyi oldu.
Fen kısmı TYT ile alakası yok , epey zordu. AYT'lik sorular vardı yine. Özellikle Kurumsal yayınlarda bu Fen'i zor yapma eğilimi görüyorum. Ayriyetten Optik'i halledip seri TYT Fizik branş abanmam lazım.
Sosyal 16-1 Coğrafya abi, Coğrafya...
Türkçe de daha özgüvenli olmam gerek. Ayriyetten 1-2 dil bilgisi konusu işte. Yazım Kuralları da tabii sürpriz oluyor.
Analiz yapıp AYT Fen çalışıp günü kapatacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 18 Ocak 2023; 0:4:34 >
Endemik AYT Matematik denemesi aldım. İlk denemesi biraz kolaydı , fullenebilirdi. 36 D 3Y. Süre tutmadan çözüyorum bu aralar umarım sıkıntı çıkarmaz.
Atışlar bitti sayılır. AYT Fende de deneme odaklı gideceğim. Soru bankaları fena bayıyor adamı.
Apotemi Limit bitmek üzere 1-2 güne bitiririm. Gıcık soruları var , zor değil ama aşırı zaman alan.
Biyoloji tekrar edip yatıyorum.
Üreme sistemi tekrar ettim. Ayriyetten bir tane daha AYT Matematik denemesi attım. Atışlar soru çalışması vs.
Ufaktan da Basit Harmonik Hareket başladım. Ne uzun konuymuş...
Günlüğe düzenli devam hocam.Her şey gönlünce olsun
-
Optik çalıştım , yarıladım. 1-2 güne bitirip TYT'den haftada 2-3 olmak üzere deneme rutini oluşturmaya çalışacağım. Seri denemelerin vakti geliyor yavaş yavaş.
Ayriyetten Sistemler kasıyorum. Şubat'a kadar hepsini sağlamından bitirmeyi planlıyorum. Bugün de Üreme Sistemi çalıştım , az kaldı zaten.
Apotemi Limit ve Süreklilik Maraton harici bitti hayırlı olsun. Bir de yarın gidip İşler'den deneme alsam iyi olacak gibi , indirim mi ne varmış.
-
Soru Kalesi Türkiye Geneli TYT | 39-1 Türkçe , 30-7 Matematik, 11-7 Fen , 13-3 Sosyal.
Türkçe ne kadar sınav anına bağlı bir ders buradan görebilirsiniz arkadaşlar. Matematikte biraz şanssızlık yaşadım daha iyi olabilirdi , Geometri full.
Sosyal de zordu ama çalışmadığım için bir şey diyemiyorum.
Feni harbi ÖSYM'den alakasız yapıyorlar. 19 net yaptım bir önceki denemede bunda 9,25. Neyse öğrenmeye bakacağız, umarım sınavda böyle olmaz.
AYT Fen çalışıp günü kapatacağım.
Kolay gelsin hocam başarılar
-
Hocam geometrinizi nasıl geliştirdiniz ? Çok büyük sıkıntı çekiyorum geometride üçgenleri bitirmiş olmama rağmen.Demek ki bitmemiş aslında.Katı cisimler+analitik bitince üçgenler tekrarı yapmayı planlıyorum.Katı cisimler ve analitik çalışınca umarım artar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün sadece konu çalıştım ve soru çözüm videoları üzerinden gittim , çok faydası olduğunu düşünüyorum. Kimya, Organik harici bitti. Resmen konu yokmuş abi. AYT Fizik için BHH çalışıyorum bu akşam bitiririm.
Kimya için deneme odaklı gideceğim , soru bankasını açınca da çözebiliyorum. Birer tane bitirip ikinciyi deneme ile çözmek daha cazip geliyor. Organiği de bitiririm 10-15 güne. Nisan,Mayıs gibi Fizik odaklanmak istiyorum.
TYT'den acayip koptum , zaten 90 civarı anca yapabiliyorum 140 kala bırakırsam sıkıntı. Problem rutini oturtacağım nasipse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X