Şimdi Ara

Şehit oğluna otomobil aldı / Şehit oğlu için köyde tek o kaldı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
8.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Morgue

Kan Uykusu - Kınalı Türkü'yü izlemeyen varsa izlemesini tavsiye ederim..

tavsiyen üzerine izledim herkes izlemeli.

arkadaşlar zengin çocukları para için yaşarlar biz vatan için ölürüz bu vatan bizim
    3 günlük dünyada mercedese binseniz ne olur villalarda otursanız ne olur en fazla torunlarınız sizi hatırlar ama
    şehit ve gazi kahramanlarımız ebediyen yaşıyacaklar fatihalarımızı göğüslerine madalya gibi takacaklar.
    Navajo Kabilesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

quote:

arkadaşlar zengin çocukları para için yaşarlar biz vatan için ölürüz bu vatan bizim
    3 günlük dünyada mercedese binseniz ne olur villalarda otursanız ne olur en fazla torunlarınız sizi hatırlar ama
    şehit ve gazi kahramanlarımız ebediyen yaşıyacaklar fatihalarımızı göğüslerine madalya gibi takacaklar.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. Bu yazdıklarınız umarım izlemeyen herkesi izlemeye teşvik eder ve herkes 1 saatini ayırıp bu isimsiz kahramanların ne halde olduklarını görüp kendimiz için neler yaptığımızı veya yapamadığımızı düşünebilir..

• quote:

quote:

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. Bu yazdıklarınız umarım izlemeyen herkesi izlemeye teşvik eder ve herkes 1 saatini ayırıp bu isimsiz kahramanların ne halde olduklarını görüp kendimiz için neler yaptığımızı veya yapamadığımızı düşünebilir..

• Baba dedigin boyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Coşkun

devlet adamsa Sadık amcanın yanına gider, Şehidinin mezar taşını onarır, bayrak direğini ve bayrağı yeniler öyle gelir.

biz organize olup gidelim şehidimize sahip çıkalım mezar taşını bayrak direğini boyuyalım çiçekler ekelim dualar edelim sadık amcamızın da elini öpüp gelelim
    organize edecek olunursa seve seve katılırım kastamonu istanbula da ankaraya da yakın cumartesi geceden gidilse pazar akşamı dönülebilir...
    Navajo Kabilesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

devlet adamsa Sadık amcanın yanına gider, Şehidinin mezar taşını onarır, bayrak direğini ve bayrağı yeniler öyle gelir.

biz organize olup gidelim şehidimize sahip çıkalım mezar taşını bayrak direğini boyuyalım çiçekler ekelim dualar edelim sadık amcamızın da elini öpüp gelelim
    organize edecek olunursa seve seve katılırım kastamonu istanbula da ankaraya da yakın cumartesi geceden gidilse pazar akşamı dönülebilir...

Gerçekten böyle bir şey yapılabilir yada birlik olup Kastamonu valiliğini sürekli arayıp onlara zorla bu işi yaptırabiliriz..
  • Bu sadece basına yansıyan tek olay malesef]Bu şerefsizlerin kökünü kurutacağız bir gün inşallah.Dedem sana kurban olurum ben ya vallahi billahi yeter artık görsün artık devlet büyüklerimiz bu olayları.

he still waiting for god's choice
  • _____________________________
  • Siirt'in Eruh İlçesi kırsalındaki jandarma karakolu ve üs bölgesine kalabalık PKK'lı grup tarafından ağır silahlarla saldırı düzenlendi. Teröristlerin iftar saatinde yaptığı saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Açılan ilk ateş ve çatışmada ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Yaralılara müdahale edilmesi için Siirt Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlar göreve çağırıldı. Eruh'un kırsal kesiminde bulunan Bilgili Köyü yakınlarındaki jandarma karakolu ile üs bölgesine saat 19.30 sıralarında kalabalık PKK'lı grup tarafından ağır silahlarla saldırı düzenlendi. Askerlerin iftar yaptığı dakikalara denk gelen saldırıda üst bölgesi ve karakola uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere askerler anında karşılık verdi. Açılan ilk ateş ve çatışmada ilk bilgilere göre 2 asker şehit olurken, 7 asker yaralandı. Çatışma sürerken bölgeye Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan skorsy helikopterlerle komandolar indirildi. Kobra helikopterlerin de PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına alıp bombaladığı belirtildi. Bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü kaydedildi.

Allah Şehitlerimizin mekanını Cennet eylesin.. 2 ailemizin daha ocağı söndü o acılı aileleri sakın unutmayın..

• " Paran varsa yaşarsın " ve ya daha rahat yaşarsın. Hep ezilen , hor görülen , kullanılan kesim fakirlerdir . Bu her yerde , hep böyle. Dünyanın acımasız kanunu bu .

Nedeni , yaşı , cinsiyeti ne olursa olsun , birini ebediyete uğurlamak gerçekten çok acı . Allah herkese böyle vefalı baba , dini inancımıza göre de askerlerimizinki kadar hayırlı ölüm nasip etsin .

* ölümün hayırlısı mı olur gibisinden laflar söylemek için alıntı yapmayın , demek istediğimi anlayan anladı.

Şehit oğluna otomobil aldı / Şehit oğlu için köyde tek o kaldı!

Hakkari Çukurca'da şehit düşen Er Çevik'in babası, "Bayramdan sonraki gün tezkere alıyordu. Ama biliyordu böyle bir şey olacağını ve 'Gelmemiz çok zor' diyordu. 'Yollar mayın dolu, helikopter düşüyor, terörist karşımızda' diyordu. Baskın olacağı yönünde ihbarlar geliyormuş. Biliyorlarmış yani” dedi.

İSTANBUL- Hakkari Çukurca'da şehit düşen askerlerin kimlikleri açıklanmaya başlandı. 21 yaşındaki Jandarma Er Metin Çevik'in Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Başörendoğancılar Köyü'ndeki evi ile Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın, Malatya’daki baba ocağına ateş düştü.

21 yaşındaki Jandarma Er Metin Çevik'in babası 39 yaşındaki Recep Çevik, tezkeresine 17 gün kala şehit olan oğlu ile dün akşam telefonda konuştuğunu belirterek, "Oğlum baskın olacağını biliyordu. Kaç gündür tetikte bekliyorlardı. 22 Ağustos'ta tezkere alacaktı. Ama, 'Gelmemiz çok zor' diyordu" diye konuştu.

TEZKERESİNE 17 GÜN KALMIŞTI

Başörendoğancılar Köyü'nde oturan 3 çocuk sahibi Şehriban ve Recep Çevik çiftine acı haberi, Karadeniz Bölge Komutanlığı'nda görevli subaylar verdi. Şehit haberinin duyulmasıyla birlikte Çevik çiftinin evi ziyaretçilerle doldu. Köylüler, tek erkek çocuklarını şehit veren aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Acılı anne Şehriban Çevik, komşularıyla birlikte evinde ağıt yakarken, Çevik’in küçük kardeşleri de perişan oldu.

Oğlu ile en son önceki gün akşam telefonda konuştuğunu belirten anne Şehriban Çevik, şunları söyledi: "Bayramdan sonra gelecekti. Aylar bitti ama sayılı birkaç gün geçmedi. Karakolda görevliydi. Operasyona çıkmadığını söylüyordu. Nöbet tutuyordu. Orucunu da tuttuğunu söylüyordu. 'Gece 3’te, 4’te kaldırıyorlar, torbalara kum dolduruyoruz’ diyordu. Görüştüğü bir kız vardı. Askerden gelince istemeye gidecektik.”

‘HELİKOPTER DÜŞÜYOR, TERÖRİST KARŞIMIZDA’

Ormanlı Beldesi'de bir pastanede çalışan Recep Çevik de oğlunun 22 Ağustos'ta tezkere almaya hazırlanırken şehit olduğunu söyledi. Recep Çevik, şöyle dedi:

"Bayramdan sonraki gün tezkere alıyordu. Ama biliyordu böyle bir şey olacağını ve 'Gelmemiz çok zor' diyordu. 'Yollar mayın dolu, helikopter düşüyor, terörist karşımızda' diyordu. Baskın olacağı yönünde ihbarlar geliyormuş. Biliyorlarmış yani. Kaç gündür tetikte bekliyorlardı. Resmen söylenmiş yani bu. İhmalkarlık işte. Yapacak bir şey yok."

Geçimli Jandarma Karakolu'nda hayatını kaybeden Uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın, Malatya’daki baba ocağına da ateş düştü.

Kentin Şehit Fevzi Mahallesi'nde oturan Kurak Ailesi'nin evine gelen asker, baba Mustafa Kurak'a acı haberi verdi. Haberi alınca fenalaşan Mustafa Kurak'a, hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi. Haberi alan yakınları da Kurak Ailesi'nin evine akın etti. İtfaiye ekibi de şehit ailesinin evinin bulunduğu sokağa bayraklar astı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da eve gelerek acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Kurak Ailesi'nin 5 çocuğundan ikinci çocuğu olan Ahmet Kurak’ın yaklaşık 1.5 yıldır Hakkari’de görev yapıyordu.

• _____________________________
  • quote:

Ben oğlumu bırakıp da köyü terk etmek istemedim. Oğlum, şehidim bu köyde yatıyor. Bu köyün şehidi var. Şehidi olan köy bırakılır mı? Ölene kadar şehidimin mezarına bakacağım. Öldüğümde ise bu köyde oğlumun yanında gömüleceğim.

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

quote:

Ben oğlumu bırakıp da köyü terk etmek istemedim. Oğlum, şehidim bu köyde yatıyor. Bu köyün şehidi var. Şehidi olan köy bırakılır mı? Ölene kadar şehidimin mezarına bakacağım. Öldüğümde ise bu köyde oğlumun yanında gömüleceğim.

• direksiyon kılıfı bile var

Üstünden zaman geçince unutmayın..
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.