Şimdi Ara

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
18.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

aslında bazı kaliteli firmalar farklı şeyler de veriyor, araştırmak lazım sanırım, ben dondurma yediğimi hatırlıyorum en azından.

valla örneğin pamukkale yazın dondurma veriyo ama dondurma dediği küçük bi kapta köpük gibi bişey.

rahatlıkla kalitesiz yapılabilen ürünlerden biridir dondurma, bunlar da verdilermi en kalitesizinden veriyolar. ben hiç almıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_06ua

Herkeze selamlara eskı bır servıs memuru olarak herkesın sorularını az cok cevaplayayım

nılufer truzım tmsf donemındekyen unversıte yıllarında calısıyordum yenıden kayapalıya satılmadan ozaman hersey sabıttı yok kolaydı felan :D kola ınsan saglına zararlı dıye ıkram etmıyoruz dıyorduk tabıkı fırma almadıgı ıcın bızde vermıyorduk sadece cay kahve meyve suyu.Berkı Hos yorgun degılse olıps seker ve ıslak mendıl dagıtımı.Sımdı fırma el degıstırdınce tabıkı dısıplınde gıttı vb. sofor peronda kavga edecek eskı fırmada ooo odakıka cıkısını alır kendımden bılıyorum bursada ıkram dolabı bosmus otobusun yarım saat bekletıler doldurumak ıcın cıkarmadı bu sekıdle cıkmaz arac dıye sef.

valla bildiğin 15 dakka hem de herkesin önünde kavga ettiler hocam otobüs geç kalktı buyüzden izmir bornova nilüfer tesisinde gece 00:00 antalya otobüsü idi, evlenen arkadaşımı eşiyle birlikte balayına yolluyodum mayıs ayında.

uçaklar ucuzlayınca pahalı olan otobüs firmaları da fiyatları normale çektiler, normale çekince de kaliteyi de normale çektiler bence yani artık pek kalite kalmadı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Ocak 2014; 23:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Nevşehir seyahatsa normal.Paradan başka bişey düşünmüyo adamlar.

metro

nevşehire sefer yapan tüm firmalarda bu sorun mevcut. ben kaç defa hiç servis yapılmadığını biliyorum. ara sıra metroda güzel servis yapılıyo onun dışında tüm firmalar tırt
  • quote:

geçen gün 17 saatlik nevşehir-çanakkale yolculuğu yaptım metroyla. 17:00 de harekete geçtik. bütün yol boyunca sadece bir kere servis yaptılar onu da servis arabasıyla değil önce içecekleri sordu, sonra yiyecekleri dağıttı(kek ) ve sonra da içeçekleri doldurdu. bu nasıl iş anlamadım. bi firmada hiç mi özen olmaz, müşteri memnuniyeti olmaz? kalite 0

Hocam 17 saat sürüyor mu yahu? Hey maşallah

Metro öyle hocam. Su istiyorum, suçlu gibi bakıyor muavin...

• adıyaman gülaras la adanadan izmire giderken pozantıda su istedim aksarayda su anca geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

quote:

geçen gün 17 saatlik nevşehir-çanakkale yolculuğu yaptım metroyla. 17:00 de harekete geçtik. bütün yol boyunca sadece bir kere servis yaptılar onu da servis arabasıyla değil önce içecekleri sordu, sonra yiyecekleri dağıttı(kek ) ve sonra da içeçekleri doldurdu. bu nasıl iş anlamadım. bi firmada hiç mi özen olmaz, müşteri memnuniyeti olmaz? kalite 0

yaklaşık olarak 17 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bir ara çay kahve kek ne zaman canım isterse istemiştim:)

Bitarafların kaşınmıştır büyük ihtimal yada kulakların çınlamıştır

Öyle bir şansları yok isteklerim de geceye yakın başlamıştı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamilkoçta verilen biscolat mıydı o kurabiyenin adı küçük küçük olan?
  • Pekin Ördeği mi vereceğidi?
  • Yiyecek kısmına bişey demem de 1.5 litre şişeden bardağa su doldurmaya çalışanlara uyuz oluyorum.Kardeşim bardak su koymak çok mu zor tepemizde doldurmaya çalışıyorsun ? Dökmemek için yarım koyuyor bide ağzımı ıslatmıyor.O yüzden bardak su vermeyen firmalara almıyorum genelde.Kamil Koç ısrarla şişeden doldurmaya çalışıyor mesela
  • Öne laa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadoluyla yapıyorum yolculuklarımı diğer firmalara oranla biraz pahalı ama Türk Kahvesine varasıya getirebiliyorum, ve konfor muhteşem..
  • Uzun yolculuklarda Anadolu sandviç de dağıtıyor. Ama tadını kokusunu beğenmiyorum. Benim ekstra bedava yiyeceklere karşı alerjim var. İçecek güzel bir ikramdır ve ikramdır, ama yiyecek ikram olmaz; ısmarlama olur. Bu tarz yolculuklarda uykulu bir halde yolculuk etmiyorsam kahve ikramlarını kabul ederim; bisküviymiş kekmiş sandviçmiş her zaman geri çeviririm.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    eskidende kalite yokttuda:D
  • Murat_06ua kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi sen daha iyi bilirsin de, mesela geçenlerde afyon'a gidecektim arkadaşımın düğününe, kamil koç bulabildim bi tek, odnan aldım bileti. nebiliyim yani hiç memnun kalmadım. otobüs eski, muavin vurdumduymaz, otobüs heryerde durur bekler hayvan gibi. nerde kamil koç kalitesi? eskiden pahalıydı bunlar yani bi havaları vardı. ben hayatım boyunca %80-85 hep izmir-istanbul arasında yolculuk yaptım. öğrenciyken bikere kamil koç a binmiştim, kahvaltı vermişlerdi mesela.

ozamanlar varan-ulusoy falan normalin iki katı fiyattı direk, şimdi fiyatlar inince kalite de inmiştir gibi düşünüyorum.
  • ulusoyda yemekli seferler var. tavuk pilav veriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

quote:

yaklaşık olarak 17 saat

Edirne - Sivas 16 saat sürüyor ora nasıl 17 saat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    yav sımdı aslında afyon kamıl kocun kalesı adamlar orda soz gecırıyolar ama saygı truzım var ordda onun araclarına denk geldıysen ıyıdır de bırde cok yogun zamanlarda ılgısız aracları alıyor mılletın ısı gorulsun dıye yada araclar sureklı km yapmaktan para kazanacam askı ıle bakım yapmadan devam artık ucak ve yht her yere yayılınca hepsı normale donecekler yolcuyu elınde tutmak ıcın eskı kalıtelerıne mecburen donecekler yada kamıl koc ve ulusoy gıbı almanyaya vede almanya ıcınde ulastırmaya baslayacaklar
  • yol ve hava durumuna göre yaklaşık 17 saat
    güzergah:çanakkale>bursa>kütahya>afyon>konya>aksaray>nevşehir
     ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 27 Ocak 2014; 14:43:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.