Şimdi Ara

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
18.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu kişi beğenmiyor ama niilüferdeki poğaçaya hayranım
  • Bir ara çay kahve kek ne zaman canım isterse istemiştim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

çoğu kişi beğenmiyor ama niilüferdeki poğaçaya hayranım

Tam hatırlamıyorum senesini ama sanırım 8-9 sene öncesinde Nilüferde bir kurabiye tarzı birşey veriliyordu çok mükemmeldi.sorduğumda kendi imalatları olduğunu söylemişlerdi.Ama daha sonrasında hiç karşılaşmadım.Bu arada yukarda biri dardanelin sandvicini verdiğini söylemiş onada denk gelmedim ama thy onu veriyordu.Anadolujette küçük bir sandvic veriyor maliyeti 30kuruş değildir.Otobüs firmalarıda ona geçse iyi olur aslında daha iyi topkekten..
  • Ulusoy non-stop seferlerinde yemek verirdi. Makarna et tavuk çay çorba vs. Bunları da mikrodalgaya atıp, folyo kapların içinde her koltuğa her yemekten tek bir tabak şeklinde ikram ederler. Mesela makarna yanına tavuk çorba ve tatlı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

Arkadaşlar şehirler arası otobüslerde niye çay, neskahve, kola, fanta, meyve suyu, kek, bisküvi, kraker haricinde değisik bir şeyler verilmiyor ? bu ürünler Allahın emrimi ?

Yok la Allahın emri olsa zemzem verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Mirac58

Ne gibi Mesela ?

mesela pamukkale iki adet sandviç veriyo:

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA

pakette iki adet var, bi akşam bi de sabah verdiklerinde 4 adet yemi,ş oluyosun. doyuruyor. yani 25kuruşluk işe yaramaz topkek vereceklerine pamukkale gibi şunu verseler hiç olmazsa karın doyurur.

illa bunu almak zorunda da değilsin, istersen tutku alıyosun.

tabi otobüsten çok bi beklentiye girmemek gerek ama topkek olayı bana hakkaten çok komik geliyo. onu vereceğine hiç verme daha iyi

Süpermiş peki bu sandviçin içinde genellikle ne oluyor tek tip mi ?

tek tip, kaşar tereyağ mayonez turşu ve sandviç ekmeği

• öyle deme kardeş ben çay içip kek yemek için otobüs bileti alırım hep. yakın çevremdede benim yapan çok kişi var

• Non stop seferlerde bu bahsedilenler + saate göre yemek veriliyor. Adam sana içerde yemek verse molanin ne anlamı var?

• Herkeze selamlara eskı bır servıs memuru olarak herkesın sorularını az cok cevaplayayım

nılufer truzım tmsf donemındekyen unversıte yıllarında calısıyordum yenıden kayapalıya satılmadan ozaman hersey sabıttı yok kolaydı felan :D kola ınsan saglına zararlı dıye ıkram etmıyoruz dıyorduk tabıkı fırma almadıgı ıcın bızde vermıyorduk sadece cay kahve meyve suyu.Berkı Hos yorgun degılse olıps seker ve ıslak mendıl dagıtımı.Sımdı fırma el degıstırdınce tabıkı dısıplınde gıttı vb. sofor peronda kavga edecek eskı fırmada ooo odakıka cıkısını alır kendımden bılıyorum bursada ıkram dolabı bosmus otobusun yarım saat bekletıler doldurumak ıcın cıkarmadı bu sekıdle cıkmaz arac dıye sef.

Ikıncı olarakta zaten varan truzım tabı oda satılmadan once bıstro dıye bır otobusu vardı altı restaran ustu normal otobus sabahları UCRETSIZ acık bufe kahvaltı verıyordu.Yanı ıstanbuldan bınıyordun ankaraya kadar kahvaltı gıbı dusunebılırsınız.Vede aynı fıyattı.Tabıkı duymusunuzdur.Su anda arkadaslar ordada devam edıyor yemek servısı verıyor ankara ve ıstanbulu anlatayım ankaradan sogutozunden cıkarken ısıtılmıs menu seklınde tabıkı her servısde degıl sanırım gunde 6 tane nonstop var onlarda hos yemegı alıyor dırek yemegı dagıtıp ıcıecek servısını yapıyor.Yanı artık sandavıcı metronun oz mal BURAYA DIKKAT OZMAL ARACLARINDADA verıyolar kı coguda bımde satılıyor 2tlmı
    ne yanı ıkram olarak sunu dıyım sıze su an kamıl koc adamlar bı ara rahat hatlarda kutu ıce tı(soguk cay)dagıtıyolardı.Yanı bırde soyle dusunun oz mal ıcın sıkıntı degıl ama sahıs gırdımı ıs degısır hıc sahısta calısmadım varandada calısırken sahıs denk gelmedı ama sahıs araclarında dagıtırlmıyolarmıs yanı 2 kurusuluk sey ama yok mazot yok vs soyle acı bırsey dıyım berkı yerı gelıyor o kek ınsanın karnını doyuruyor ama bunu cogu kaptan anlmaz arac molaya gırdıgı anda o dırek yemege baslıyor(tabıkı hepsı boyle degıl) ama tıkabasa yedıklerı ıcın bı ramazanda sınırsız bufe vardırr hanı demısler yaa anonsda dıyee:D heh ramazanda ıftarda 15 tane kek verırde kı corbada verdık zamanında ben:) tabı ılk basta kendı orucumu acıyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_06ua -- 26 Ocak 2014; 22:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bir ara çay kahve kek ne zaman canım isterse istemiştim:)

Bitarafların kaşınmıştır büyük ihtimal yada kulakların çınlamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bir ara çay kahve kek ne zaman canım isterse istemiştim:)

Bitarafların kaşınmıştır büyük ihtimal yada kulakların çınlamıştır

Iyi gunlerindeyse veriyorlar.

• Sen ne diyorsun kardes öztosunoğulları firmasi otobuste doner kesiyor,cigkofte yogurup tantuni ikram ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçaklarda yapıyorlar
     ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE VERİLEN İKRAMLAR HAKKINDA
  • alkol istiyoruz alkol
  • Trevego olaydı anlatırdı ne verdiklerini

Ben kamil koç ta , algida dondumaya rastlamıştım yazın. Güzel bir uygulamaydı. Ayrıca lipton ice teada oluyordu.
  • aslında bazı kaliteli firmalar farklı şeyler de veriyor, araştırmak lazım sanırım, ben dondurma yediğimi hatırlıyorum en azından.
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Nevşehir seyahatsa normal.Paradan başka bişey düşünmüyo adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Nevşehir seyahatsa normal.Paradan başka bişey düşünmüyo adamlar.

metro
  • adamlardan su isteyemiyorsun. dovecek gibi bakiyorlar namussuzlar
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Daha dün yedim yolculukta. Doyurucu ve lezzetliydi. Bence en iyisi budur bir de TUTKU
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.