Şimdi Ara

Şehir içi vakıf mı? Şehir dışı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.İstanbul içi birkaç üniversiteden %50 burs kazanıyorum en çok istediğim bölümden.Fiyatı 10000 TL'ye geliyor.Şehir dışında ise en çok istediğim 2.bölümü kazanabiliyorum.Arkadaşlar sizden sadece işin maddi yönünü haber alayım.Şehir dışı her şey dahil 10000 e yaklaşır mı veya geçer mi?Şehir kırıkkale.Özel istediklerim aydın veya okan.

• okan üni. ye evin yakın değilse epey problem yaşarsın.. ulaşım sıkıntı diyolar.. ama okan aydından daha iyi orası da ayrı bi konu.. il dışına gitmek bence her açıdan dezavantaj olur sana.. özel üni. imkanları falan çok daha iyi.. il dışı tavsiye etmem ayrıca İÖ harçta ödeyeceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomris01 -- 3 Temmuz 2013; 12:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

okan üni. ye evin yakın değilse epey problem yaşarsın.. ulaşım sıkıntı diyolar.. ama okan aydından daha iyi orası da ayrı bi konu.. il dışına gitmek bence her açıdan dezavantaj olur sana.. özel üni. imkanları falan çok daha iyi.. il dışı tavsiye etmem ayrıca İÖ harçta ödeyeceksin..

hocam 1.öğretime yerleşebiliyorum.Sizce hemen hemen aynı paraya mı patlar?
  • patlar.. hem ev bulmak lazım arkadaş bulmak lazım hep sıkıntı.. bence hiç gitme..belki 10000 bile geçer belli olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

patlar.. hem ev bulmak lazım arkadaş bulmak lazım hep sıkıntı.. bence hiç gitme..belki 10000 bile geçer belli olmaz..

sağolun hocam.
  • arele gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

arele gel

hocam arele de puanım yetiyor.Neden arele gelmeliyim.Ben aydın düşünüyorum çünkü 13 tane dil seçeneği var dil öğrencisiyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mersin nasıl bir şehir ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bilgisayar veya endistüri yazıcam %50 burslu , dil öğrencisiysen bilemem tabi :)
  • Arkadaşlar yardım edin tercihleriin başlamasına az vakit var.
  • üniversite istanbulda okunur hocam. ayrıca bi sorum olacak hangi bölümü en çok istiyorsunuz ona göre yardımcı olmaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlukozan

üniversite istanbulda okunur hocam. ayrıca bi sorum olacak hangi bölümü en çok istiyorsunuz ona göre yardımcı olmaya çalışacağım

hocam gitgeller sonucunda karar verdim kırıkkale üniversitesi fransızca mütercim tercümanlık bölümen fr,ing,alm öğrenmiş cıkıyoruz ve ingilizce öğretmeni olabiliyoruz.Kırıkkale'nin çok sıkıcı bir yer olduğunu biliyorum özelden vazgeçmemin sebebi çift anadal ve adal programlarının da ücretli olması malum sadece dil bilene iş az :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergengungor

quote:

üniversite istanbulda okunur hocam. ayrıca bi sorum olacak hangi bölümü en çok istiyorsunuz ona göre yardımcı olmaya çalışacağım

hocam gitgeller sonucunda karar verdim kırıkkale üniversitesi fransızca mütercim tercümanlık bölümen fr,ing,alm öğrenmiş cıkıyoruz ve ingilizce öğretmeni olabiliyoruz.Kırıkkale'nin çok sıkıcı bir yer olduğunu biliyorum özelden vazgeçmemin sebebi çift anadal ve adal programlarının da ücretli olması malum sadece dil bilene iş az :)

fransızca istiyorsan ayrı ama şunu sölemeliyim bizim okulda çift anadal ya da yan adal ekstra ücretli değil. yani kendi bölümünde atıyorum %100 burslu isen 2. anadala ücret ödemezsin. ve okulumuzda 3. sınıftan itibaren 2. yabancı dil zorunludur. benb rusça alıyorum mesela

• quote:

quote:

quote:

fransızca istiyorsan ayrı ama şunu sölemeliyim bizim okulda çift anadal ya da yan adal ekstra ücretli değil. yani kendi bölümünde atıyorum %100 burslu isen 2. anadala ücret ödemezsin. ve okulumuzda 3. sınıftan itibaren 2. yabancı dil zorunludur. benb rusça alıyorum mesela

dostum sorun tam burslu giremiyorum yarı burslu ücretli maleseff kalkamayabilirim altından

• Şehirdışı 10 000 tl yi geçebilir bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

Şehirdışı 10 000 tl yi geçebilir bile

dostum çiftanadal filan özel bana yaklaşık 20 ye patlar ya belki geçer bile
  • quote:

quote:

Çlft anadal yaparsan okul mecburen 1 sene uzar onu dışında ekstra bir gideri yok. Ama sosyal olmak için ekstra masrafın olabilir tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürünmenin mantığı yok tabiki de vakıf kırıkkale'de okuyamazsın benden söylemesi ben sırf bu yüzden bırakmayı düşünüyorum seneye. benimde istediğim yer hukuk ama ankara çevresi ve kırıkkale konya samsun tutuyor yine de şüpheliyim liseyide yalnız okudum 2yıl yurt 3 yıl ev 1 sene hazırlığa rağmen tekrar hazırlanıp 3 sene geridende olsa gitmeyi düşünüyorum özetle VAKIF :D
  • quote:

quote:

quote:

Çlft anadal yaparsan okul mecburen 1 sene uzar onu dışında ekstra bir gideri yok. Ama sosyal olmak için ekstra masrafın olabilir tabi

aynen aynen çift anadal yapınca 2 katını odemiyorsun en azından okan da bu böle ama fazla kredi alacağından dolayı çakışan dersleri vermezler zaten okulun uzar ekstra masrafın o olur.

• quote:

quote:

quote:

dostum.ben şimdi müt ter ing okudum diyelim.İşletme bölümünü çift andal yaptım okul hazırlıkla 6 sene oluyor.5 sene yüzde elli burslu okuyrum 10000 tl çift anadal için hiç mi yok ücret? çoğu vakıfta var

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

sürünmenin mantığı yok tabiki de vakıf kırıkkale'de okuyamazsın benden söylemesi ben sırf bu yüzden bırakmayı düşünüyorum seneye. benimde istediğim yer hukuk ama ankara çevresi ve kırıkkale konya samsun tutuyor yine de şüpheliyim liseyide yalnız okudum 2yıl yurt 3 yıl ev 1 sene hazırlığa rağmen tekrar hazırlanıp 3 sene geridende olsa gitmeyi düşünüyorum özetle VAKIF :D

dostum vakıf derken ist içi :D vakıf'ın sadece tam bursluda mantıklı olduğunu düşünüyorum açıkçası ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.