Şimdi Ara

Şehir içi vakıf mı? Şehir dışı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kutlukozan

quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

quote:

Orijinalden alıntı: sergengungor

quote:

Şehirdışı 10 000 tl yi geçebilir bile

dostum çiftanadal filan özel bana yaklaşık 20 ye patlar ya belki geçer bile

Çlft anadal yaparsan okul mecburen 1 sene uzar onu dışında ekstra bir gideri yok. Ama sosyal olmak için ekstra masrafın olabilir tabi

aynen aynen çift anadal yapınca 2 katını odemiyorsun en azından okan da bu böle ama fazla kredi alacağından dolayı çakışan dersleri vermezler zaten okulun uzar ekstra masrafın o olur.

dostum okanı kazandım %50 burslu diyelim.10000 tl gibi ücreti 4 sene için ödedim.Uzayan seneye para? bazı vakıflarda çift anadalda kredi basşı para veriliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şehirdışı 10 000 tl yi geçebilir bile

dostum çiftanadal filan özel bana yaklaşık 20 ye patlar ya belki geçer bile

Çlft anadal yaparsan okul mecburen 1 sene uzar onu dışında ekstra bir gideri yok. Ama sosyal olmak için ekstra masrafın olabilir tabi

aynen aynen çift anadal yapınca 2 katını odemiyorsun en azından okan da bu böle ama fazla kredi alacağından dolayı çakışan dersleri vermezler zaten okulun uzar ekstra masrafın o olur.

dostum okanı kazandım %50 burslu diyelim.10000 tl gibi ücreti 4 sene için ödedim.Uzayan seneye para? bazı vakıflarda çift anadalda kredi basşı para veriliyor

uzayan döneminin ücretini ödersin yani bi 10000 daha atıyorum çift anadala kesinliklşe ekstra ücret ödemezsin

• anladım hocam okana 50-60 gider sadece :/
  • quote:

quote:

uzayan döneminin ücretini ödersin yani bi 10000 daha atıyorum çift anadala kesinliklşe ekstra ücret ödemezsin

Yani Ben şimdi yerleşsem 4. sınııfa gelsem ve mezun olmak için diyelim ki 5 dersim kaldı. 5 dersin kredisi başına mı yoksa egitim ücretinin tamamını mı ödemem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 22 Ağustos 2015; 21:45:26 >
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Kaldığın dersin kredisini ödüyorsun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarianoVero

Kaldığın dersin kredisini ödüyorsun sanırım

Hangı okula gıttınız sız ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.