Şimdi Ara

Şehir dışında okumak nekadar zormuş :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün saat 21:30'da Ankara'dan Çanakkaleye geldim evden çıkıyordum montumu unuttuğumu fark ettim içeri girdim eve bir göz attım kendimi tutamadım ağlamaya başladım.
    Evden çıktığımda ananemler karışımızdaki dairedeoturur onunla vedalaşmaya gittim oda ağlamaya başladı.Annem ağlamıyordu aşağıda oda ağlamaya başlamış.Babamda arabada duygu yüklü bi konuşma yaptı.Şuan hayattan soğumuş durumdayım ne yemek yiyebiliyorum ne bir yere dolaşmaya çıkabiiyorum.Depresyona girdim adeta.Siz olmasaydınız ne yapardım bilmiyorum.Lütfen bana moral veril.Tükenmiş durumdayım.30 dk önce ananem aradı telefonda zor konuşdum.

• Akşamdan beri kaç kişiyi teselli ettik be arkadaş.

Alışırsın zamanla. Herkes yaşıyor bunu. Ortama alışmaya çalış.Yalnız yaşamak insana tecrübe kazandırıyor.

Kusura bakma motora bağladık artık.
  • ailenden ilk kez bu kadar uzak kalıyorsan normal, kısa sürede alışırsınız, kafanıza takmamaya çevre edinmeye bakın derim.
  • bölüm ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

bölüm ne

Mekatronik
    quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Akşamdan beri kaç kişiyi teselli ettik be arkadaş.

Alışırsın zamanla. Herkes yaşıyor bunu. Ortama alışmaya çalış.Yalnız yaşamak insana tecrübe kazandırıyor.

Hocam öylede şuan kendimi çok kötü hissediyorum Bim bile çekici gelmiyor artık o kadarını söyliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirito* -- 15 Eylül 2012; 13:18:35 >

• Kardeşim ya üzülme bu kadar 1 veya 2 haftaya adapte olup normal hayatına geri döneceksin.Biz de yaşadık bunları,kendine bu kadar ağır travma yaşatma.Ağlaman çözüm sağlamayacak nasıl olsa.Akışına bırak,hayatın gerçekleri bunlar elbet ailenden ayrılacaksın.
  • Hacı o değilde ben Koç'u tutturamazsam koç bana tutturacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş herşey senin elinde,istersen ankarada başka bir bölüme yerleş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bi rahatlama ohhh beee olmuştu lan
  • Alışman 1 haftayı almaz inan bana bu haline gülüceksin. Hele sene sonunda gelmek bile istemiceksin ordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

Kardeşim ya üzülme bu kadar 1 veya 2 haftaya adapte olup normal hayatına geri döneceksin.Biz de yaşadık bunları,kendine bu kadar ağır travma yaşatma.Ağlaman çözüm sağlamayacak nasıl olsa.Akışına bırak,hayatın gerçekleri bunlar elbet ailenden ayrılacaksın.

Hocam 1-2 hafta sonra uyum sağlayacağımı biliyorum zaten şunun şurasında 1 ay sonra kurban bayrımı var ama kendime hakim olamıyor annemi,ananemi düşündükce fenalaşıyorum ananem hala ağlıyodur ben biliyorum onun huyunu.

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

kardeş herşey senin elinde,istersen ankarada başka bir bölüme yerleş

Yatay geçiş yapmaya çalışıcam ama zannetmiyorum sene başında herkes yok yatay geöiş yapacam vs. diyor.Ama alışınca gitmek istemiyor bununda farkındayım ama işte bi alışsam ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirito* -- 15 Eylül 2012; 13:21:24 >

• Alışırsın kardeş. :) Ben liseden beri ailemden ayrı yaşıyorum...
    Kendini gerçeklere alıştır, ufak değilsin artık.
  • Alışırsın, ilk günler çok zordur. Seneye eve gittiğinde okul başlasın diye günleri sayacaksın.

• Ben de sabah 6 da yola çıkacağım.Çanakkale/Biga'ya gidiyorum.Babam ve annem götürüyorlar taşıtla.Biraz burukluk ve heyecan var içimde bir garibim Ayarladığım yurtta odamın karşısında bim var.Alışma sürecinde bana yardımcı olur diye düşünüyorum
  • Yaşayacağın maceraları düşün.

• ben de bu gece manisadan istanbula gidiyorum.liseyide yurtta okudugum icin sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Yaşayacağın maceraları düşün.

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Alışırsın, ilk günler çok zordur. Seneye eve gittiğinde okul başlasın diye günleri sayacaksın.

İnş. dediğiniz gibi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

Ben de sabah 6 da yola çıkacağım.Çanakkale/Biga'ya gidiyorum.Babam ve annem götürüyorlar taşıtla.Biraz burukluk ve heyecan var içimde bir garibim Ayarladığım yurtta odamın karşısında bim var.Alışma sürecinde bana yardımcı olur diye düşünüyorum

Hocam ben Biga'nın içinden geçtimde hem gübreci tarımcılar var Allah kolaylık versin bağlantıyı kesmeyelim sizinle takılırız hafta sonları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Akşamdan beri kaç kişiyi teselli ettik be arkadaş.

Aileden ayrılan konu açıyor anlaşılan.

Aileden ayrı kalmak insanı güçlendirir.Bir süre sonra bilmediğn her şehire elini konunu sallayarak gidecek duruma gelirsin.

Ayrıca acayip eğlenceli günler seni bekliyor tadını çıkar.

• Akşam daha detaylı yazarım, hatta özelden de yazarım, şimdilik sadece şunu diyeceğim;

1 hafta sonra, veya 1 ay sonra bu yazdıklarına gülüyor olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

Hocam ben Biga'nın içinden geçtimde hem gübreci tarımcılar var Allah kolaylık versin bağlantıyı kesmeyelim sizinle takılırız hafta sonları.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.