Şimdi Ara

SEG 32'' LCD TELEVİZYON 32830

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben makul fiyatla iyi görüntü alabileceğim oturma odasın kaoyacağım bir lcd arıyorum.Migros ve kangurumdaki 700 tl lik SEG 32'' LCD TELEVİZYON 32830 tv hakkında bilgisi olan varmı? beni bilgilendirirseniz sevinirim....özellikleri...

Çözünürlük: 1366x768
    HD READY
    Kontrast: 8000:1
    Parlaklık: 500 cd/m2

• Kontrast: 8000:1 düşük..
    200 daha verip tanınmış bir marka alsanız daha iyidir. Ama gene de TV'yi çalıştırtıp görüntüyü gözünüzle görüp karar verin.
  • Aynı kampanya Teknosa'da da var şu anda ben dün baktım Bonus'a 12 taksit yapılıyor, stand sorumlusu üretim ve servisinin Vestel olduğunu söyledi ekrandaki görüntüsüde hiç fena değil, ben Xbox360 kullanabilmek ve akşam işten geldiğimde 2-3 saat kullanacağım bir TV arıyordum yeterli olur sanırım...
  • SEG 32855 LCD yi bugün İzmir Balçova Migrostan aldım,almadan önce departman sorumlusu arkadaşa kutusundan çıkarttırıp özellikle çalıştırdım(buradan ismini bilemediğim arkadaşa da sonsuz teşekkürler,bıkmadan usanmadan benimle ilgilendi),dvd performansına baktım veee hemen kasaya koşup aldım..İlginç olanı ise ben incelerken başka bir müşterininde görüntüsü dikkatini çekti onunlada orada muhabbet ederken o da son kalan SEG LCd yi almaya karar verdi beraber aldık..Evde D Smart ile scarttan bağladım üstelik 3-5 Tl lik dandik Scart ile..Performans tahmin ettiğimden çok çok daha güzel..evdekiler bile görüntüye hayret etti ki salonda 42 samsung plazmam var ve Samsung plazmadan daha iyi görüntü verdi gibi.Özellikle gün ışığında LCD ler daha az yansıma yaptığı için ışıklı bir odada kullanacaklar hiç düşünmeden bu fiyata kaçırmasın derim..699 TL ve 12 ye böldüler..

Tek bulamadığım ise teknik özellikleri,internette her sitede farklı özellik yazıyor,kimi 4000:1 kimi 8000:1 kontrast diyor,kim ne derse desin ben çok beğendim açıkçası,akşama da DVD performansına bakacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozar35 -- 16 Temmuz 2009; 20:10:08 >

• Internette ararken Vestelin sayfasında sanırım muadili olan ürünü buldum..Vestelin 32 VH 3000 modeli ile kasası bile aynı,bence teknik özellikleride aynıdır,incelemek isteyen linkten bakabilir...

http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/32vh3000_32_lcd_tv.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozar35 -- 16 Temmuz 2009; 19:27:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.