S

Çavuş
21 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
Gönderileri

arkadaşlar bu samsung bd-f5500 ses var görüntü yok normalde çalışıyor ama görüntüsü gitti. açılışta mavi samsung amblemi geliyor sonra görüntü gidiyor. hdm bağlantısı yok yazısı çıkıyor. başından bu olay geçen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

lg nin 32 lw5500 serisinde en iyi görüntüyü nasıl alırım ? birde ses sitemine optihk haricinde nasıl giriş yapabilirim...teşekkürler...
evet arkadaşlar uno nun en çok tutulan modeli hangisidir.? ve beyaz renkli temiz satmak isteyen olursa görüşelim...
arkadaşlar ben eşime 6000-7500 fiyat aralığında ,az yakan(lpg),direksiyonu hafif bir araç arıyorum .bana tavsiyede bulunursanız memnun olurum.teşekkürler...
arkadaşlar bendeki 2500bdp usb bağlantısı ile bir türlü müzik,film oynatamadım acaba 3000bdp nin yükseltma dosyası ile bunları oynatabilirmiyim nasıl?teşekkürler...
arkadaşlar benim phılııps hoperlörlerin köşeleri yırtıldı bunları nasıl yenileyebilirim.kendim yapabilirmiyim.teşekkürler....
arkadaşlar hesaplı bir optik girişli ses sistemi arıyoum ..300-1000 wat arası fiyatta 300-500 arası ..teşekkürler...
arkadaşlar bende logitech 5.1 ses sistemim var ve de optik çıkışlı bir dvb im var şimdi ben ac3 ve dts film ve maçları gerçek seste dinlemek için örneğin sony BDP-S360B BLUE RAY DVD OYNATICI alsam bunu başarabilir miyim...
anlayacağınız bu bluray oynatıcısını benim uydu alıcıma bağlayarak dolby digital ses alırmıyım?... teşekkürler
arkadaşlar 1200 tl yi geçmeyecek şekilde 32 inç lik full hd alacağım.bana yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar ben makul fiyatla iyi görüntü alabileceğim oturma odasın kaoyacağım bir lcd arıyorum.Migros ve kangurumdaki 700 tl lik SEG 32'' LCD TELEVİZYON 32830 tv hakkında bilgisi olan varmı? beni bilgilendirirseniz sevinirim....özellikleri...

Çözünürlük: 1366x768
HD READY
Kontrast: 8000:1
Parlaklık: 500 cd/m2
Hakkında
Forum İmzası:
er
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.690 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.