Şimdi Ara

Şeffaf kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sitendeki tasarım ilginç olmuş ne kullandın??
  • akriliiiin ve kasa yapımında kullandıın parçaların maliyetini yazarmısın???
    kasa çok güzel olmuş tebrik ederim...
  • soğol plexi 60 mil
    köşebentlerin tanesi 300-400 binTL (baya bi kullandım sayısını bilemiyorum)
    lcd ekran 30 mil
    vidalar
    ve ledler
  • biraz geniş ama eline sağlık beyendim
  • Bu şeffaf kasanın içine bişide saklanmaz yaa...Konu bişi saklamak olduunda bilgisayar kasasının içini tek geçerim:)Ama şeffaf kasayla ehueheu :)Bilmiorum nasıl olur.
  • :) insanlarda bu kasa gibi şeffaf olsa keşke içi dışı bir olsa ne güzel söledim dimi [frndsp]
  • Güzel çalışma olmuş kutlamak lazım yalnız bugüne kadar şeffaf kasalara ısanamamam yüzünden pek de deneyebilceğim bir çalışma değil .
    Birde kasa bayağı büyük olmuş gibi geldi . ( Anakartın yan durması vede cdromun kenarlarına bakınca bir nevi kare olduğunu anlıyorsun .
  • Bu arada dkkatimi çeken AGP ve PCI slotların boş. Bu slotlara takacağın kartların kablo bağlantılarını nasıl yapmayı düşünüyorsun? Hatta kartları sabitlemiyi.
  • teşekkürederim
    kart olduğunda o delikleri dremel ile açmak oldukça kolay
  • Selam arkadaşlar.Ben de modla ilgileniyorumda ben sadece mevcut kasayı isteğe göre bpya,pencre ve resim ekliyorum.Alev desenleri vs...Ankaradan isteyen arkadaş varsa yapabilirim...
    Mailim : usluender@hotmail.com

Bu arada lcd panelin yapılışı aşağıda belirtilmiştir.Linki takip ederk kendiniz de yapabilirsiniz.Paralel porttan çıkış aldığı için biraz çirkin görünüyor.O yüzden ben tercih etmiyorumAma aramızda paralel port çıkışlarını pci slottan alabilecek kart yapabilecek dehalarımızda vardır.Bu bilgiyide paylaşmak ve kullanmak hoşuma gider...

lcd panelin yapım linki:http://www.tomshardware.com.tr/howto/02q3/020915/index.html

• Çok güzel olmuş fakat PSU ve cd-driverlar biraz yamuk gibi geldi bana o kadar uğraşmışsın bari düzleseydin :)
    Güle güle kullan
  • cdromlar yamuk değil aslında sadece psu biraz yamuk
  • Harika olmuş keşke daha güzel resimlerini çekebilseydin. Bence hemen bir kamera bulup daha net resimler çekmeye bak. Birde bayağı pahalıya mal olmuş o kadar olacağını tahmin etmiyordum.

Kesim ise yurt dışında lazer ile kesiyorlar öyle bir şeyle senin yapma imkanı varmı. İlk postunu daha açıklayıcı hale getirirsen verdiğin cevapları oralarada eklersen konuyu sticky yapacağım böylece daha çok ilgi çeker.

Mod için tebrikler takdir edilecek zeka ve girişim başarısı.
  • sağol gun beğendiğine sevindim elimde imkan olsada keşke daha iyi resimler çekebilsem ama t310 kamerasıyla bukadar oluyor.

lazerli kesim dediğine hassas kesim diyolar sanırım. benim plexiyi aldığım yerde hassas kesim yoktu bende fazla aramadım elbet biyerde bu işi yapan vardır. normal kestirdim sonrada kalından zımpara ve daha sonra ince zımpara ile 1-2 saat zımparaladım pırıl pırıl oldu köşeler...
  • merhabalar bence çok güzel olmuş. ben bir çok sitede kasa modifikasyonlarını inceledim ve benim zevkime hitap eden kesinlikle acrylic kasalar. yaklaşık 1 sene önce izmirde ben de kasanın yan penceresini şeffaf yapmak için plexglass almıştım. fakat nasıl işleyeceğim konusunda yeterince bilgili değildim. aldığım şahıs biraz ısıtırsanız çok kolay kesersiniz dedi. ama iki lehim aleti kırıldı, ütüyle halıyı yaktım ama plexglass'a eğim veremedim. en kısa zamanda bir dremel bulup, pc hurdacılarından da bir server kasa iskeleti alıp en az üç tarafını şeffaf kapak yapmayı düşünüyorum.
    fanlar için yuvarlak delik dremelle rahat açılabilir mi? kasanıza bence biraz aydınlatma, ledli fanlar uygularsanız çok daha güzel görünür. tebrik ederim.
  • sağol yıldıray...
    fakat tam olarak ne istediğini anlayamadım plexiyi kesmekmi istiyosun yoksa bükmekmi ben plexiyi dremelle rahatlıkla kesebiliyorum
    ama bükme işi bi hayli zor ben 3-4mm plexiyi mumla bükebiliyorum ama tabi çıta şeklinde olanları eğer büyük bi plexi parçasını bükmek istiyosan sıcak hava tabancası kullanman gerekir...

aslında kasa yeterince aydınlık 4 tane0,5 mm 2 tane 10mm lik ledlerle gayet iyi bi ışık elde ettim fakat fotoğraf makinası yüzünden iyi çıkmadı fotolar
  • lcd ekran hakkında bir sorum olcak sen nekadara aldın ekranı galiba 4*40 lık bide pcı slotuna geçirmek çok zor olmaz ama o programları pcı slotuna göre yeniden yazmak çok zor gözüküyor bana benimde aklıma geldi gerçi ben usb yi düşündüm ama ona ek bir iki devre eklemek gerek ve tabiki program
  • 4*40 değil atabr 4*20
    bu pci slotu olayı benide cezvetti ama nasıl yapılır bilmiyorum (hiçbi sitede böle bişey yok olsa yaparlardı gibime geliyo)bu konuda yardımcı olacak arkadaşlkar olursa çok güzel olur
    ewet usb den yapanlarda var ama o biraz karışık sanırım pic mic giriyoaraya

yazılım olayına gelince o başlı başına bi sorun zaten
  • kasa gusel olmus tebrikler.

ayrica ben bir tane lcd siparisi verdim bile :)
  • tebrikler Chad !

çalışmalarında başarılar ...

iski
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.