chad dostum orda frkms ile erenc82 diye ipsiz aptal aptal şeyler yazmışlar sen onlara bakma bile krdşim. bu zevk işidir. isteyen gider parasıyla kasasını aır. sen onlara aldırma. yürü be berşooo aslanım bnm.
sağol dostum... Bi sponsor bulda daha güzellerini yapalım :P
chad eline saglık kasanı güle güle kullan bu arada cdroma dikkat
teşekkürederim.
bende yapıyom 1 tane yavaş yavaş planlarını çıkartıyorum olcak işallah hem şu lcd olayı : vfd ler var lcd lerle arasındaki farkı biliyosan yazarmısın saygılar bu arada kasan güzel olmuş ama çok aceleye getirmişin bence ama yinede [clps][clps][clps]
ilk deneme icin süper valla!
teşekkürederim vfd yi daha önce hiç duymamıştım açıklarmısın biraz nedir bu vfd? Aslında aceleye filan getirmedim hatta günlerce uğraştım neden aceleye geldiğini düşündün eksiğiğ nedir sence?
saygılar ama hoca seni alkışlıyorum [clps][clps][clps][clps][clps][clps] ve bu tek kelimeyle anlatılır azmin zaferi saygılar
walla zaten bilerek küp şeklinde yaptım farklı olsun istedim çünki verdiğin linkteki kasa harbiden süper ama adam onu kendisi yapmıyo yani hazır bi şeffaf kasa var onu modluyo zaten adamların ellerinde her imkan var koymuyo adamlara krom kaplatacam diyo gidiyo kaplatıyo paşam. matrix orbital olayına gelince onlar çok pahalı netten gördüğüm kadarıyla ve tr de varmı bilmiyorum ben lcd paneli modlayan birinin moduna bakmıştım lcd nin üstünde bi etiket gibi bişey var onu sökünce yazılar siyahın üstünde gözüüyodu ben denemedim bilmiyorum
yorumların için teşekkürederim
ben iyice bi araştırayım lcd vfd diye bi topik açarım veya direk buraya yazarım saygılar
Gavurlar yalıcak diil ya hep. Kusura bakmayın o kadar mükemmel bişey beklemeyin Chad kardeşten. Asus firması değilki bi kasa tasarımına 200 bin dolar versin. Amatör bi tasarım olarak gayet güzel olmuş. Umarım dewamı gelir. Başarılar...