Merhaba. Cizikleri onlemek icin komple seffaf folyo kaplama.onerirmisiniz. baska ne yapilabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seffaf folyo kaplama

-
-
Araç nedir? Orta karar bir araçsa ön 3 parça yeterli, komple çok pahalıya patlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DenízAraç nedir? Orta karar bir araçsa ön 3 parça yeterli, komple çok pahalıya patlar.
Yeni aldiik, sifir. Suzuki s-cross. 2 kapida yan aracin kapi carpma izi oldu 2 ayda. Tum araci yaptirmak istiyorum. Folyo disinda ne yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun.PPF harici ne yaptırırsanız yaptırın ppf kadar korumaz. Seramik kaplama korur diyenlere aldırmayın, öyle kapı çarpmalarında filan etkisi olmaz seramiğin.
-
Tesekkur ederim
Bizim sitede kapıları çok kötü açıyorlardı her arabamda yan aracın kapı izi oluyordu. Gına geldi bu durumdan, sıfır araç alır almaz gidip ön kaput,tampon,çamurluklar ve ön kapılara ppf yaptırdım iyisinden. Şimdiye kadar baya bir şeyden korudu,filmin üstündeki çiziklerden vs belli oluyor, gerçekten ekstra bir katman oluşturup koruyor. Tavsiye ederim şiddetle. Ucuza da kaçmayın bunu yaptırırken iyisinden yaptırmaya çalışın
-
Tesekkurler. Ne kadar sure sokmeden duruyor.
ilacınız folyo değil , kapı altı basamak. dışarı doğru 20 cm çıkanlardan. bu basamakla kimse kapısını sizin kapınıza vuramaz. kendi kapısını basamağınıza vurur
-
Hocam ne kadara yaptırdınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PPF’te kaliteli olmazsa hic yanasmayin,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden peki. Ne gibi zararlari var adi olursa?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hic aklima gelmedi. Cok tesekkurler
Gunesten ve sıcaktan çok etkileniyor ve resmen boyayla bütünleşiyor, söktürürken vernik gidebiliyor, ve bu kadar eziyetine rağmen güneş ışınlarına korumasıda çok kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ppf kalitesiz olursa sökemezsiniz boya ile bütünleşir. Boyamaktan başka çare kalmıyor.
Teaekkurler. Peki iyisi oldugunu nasil anlayacagiz.
Adam abi en iyisi en pahalisi bu diyip en adisini uygularsa nasil bilecegiz?
Bu konuda baya bi cahal oldugum icin soruyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokselelknHic aklima gelmedi. Cok tesekkurler
rica ederim. basamağınız hayırlı olsun
-
Hocam ben ankarada mart ayında yaklaşık 6-6.5'a yaptırmıştım tam hatırlamıyorum.
-
Hocam martta yaptırdım hala bir sıkıntı yok. Sözde 10 yıl gibi bir dayanım süresi vardı ama göreceğiz. Pek sanmıyorum o kadar dayanacağını ama şimdilik iyi gidiyor. Matlaşma vs olmadı, o tarz bir şey görsem gider anında söktürtürüm çünkü bu aşamadan sonra sökerseniz boya kalkabiliyor vs vs. İyisini yaptırmak lazım böyle şeyler yaşamamak için.
-
teşekkür ederim. off road aksesuarları satan bir tanıdığım var, hafta sonu oraya gideceğim.
-
Kaliteli degilse kesinlikle yapma mahvedersin arabayi, tecrübeyle sabit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tamponsuz araba kullanmak cezası
- araba nasıl yıkanır
- clio 5 enjeksiyonu kontrol ettirin
- rehinli araç satışı
- akü kutup başı sökerek arıza lambası söndürme
- renault kardian
- 2022 fiat egea
- adac testi geçen oto koltukları
- togg servis noktaları
- 2025 en çok satan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X