Şimdi Ara

Sefes Oyucu Koltuğu Projesi (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
89
Favori
49.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
404 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sırt tarafı komple arkaya yatan model olacakmı 2sinden birinde lütfen yaparsanız çok iyi olur çok istediğim bir mekanizma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt
    Yaygara koparmaktan kastım anladığınız şey değildi hocam. Yaratılan beklentiydi. Siz üretmeyeceğiz diyene kadar olumlu tepki veren (ben dahil) üyelerin sayısı bir hayli fazlaydı. Siz birden olumsuz mesajlar yüzünden üretmeyeceğiz dediniz. Ben bunu ifade etmeye çalıştım, yaygara kopartmak derken.

    Forumdaki ortamı siz de bilirsiniz, fiyat/ performans ve üreticinin forumdan birisi olması üyeleri her zaman cezbetmiştir ve üreticiye desteğe itmiştir. Ben ve birçok üye şalgam suyundan, parfümüne, mobilyasına kadar bir sürü ürün aldık forumdan bugüne kadar ancak kimse böyle bir tepki vermedi çünkü bardağın dolu tarafı, boş tarafından, sizin konunuzda da olduğu gibi, her zaman için bir hayli fazla oluyor.

    Okuduğum kadarı ile sonuç olarak galiba üretmeye karar verdiniz. Muvaffak olmanızı dilerim.
  • 1- 183 boy 77 kilo.
    3- farketmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1) 180cm boy - 80kg
    2) tercihim yurtiçi kargo. Surat ve aras asla..

    Ben rahatlık tarafında seçiciyim. Hangi model koltuk oturulduğunda vücudu daha uzun saat rahat hissettirecekse o model uygundur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çorbada tuzum olsun diyen firmalara teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0M4d

    hocam 2 tipe karar verdik;

    1 tanesi eko-ergonomi, 1 tanesi ise spor + aksesuar (ilk mesajda dökümleri görebileceğiniz). ikisini de 1 hafta ara ile üreteceğiz, argeleri paralel ilerleyecek. takvimi ilk mesaja editleyeceğim.

    iki üründe de ortak yıldız ayak, ortak piston, ortak tekerlek kullanılacak, yani sağlamlık yönünden bir farkı bulunmayacak, her iki üründe TSE ye gidecek yani sadece kullandığımız ürünlerin değil ürünün bizzat kendisinin de testi olacak tabi TSE de ki sıkışıklığa bağlı olarak termin bu manada sarkabilir.

    eko ergonomi için iskeleti kendi bünyemizde çalışacağız, terletmeyen yüksek ihtimalle fayteks marka resital veya resital lüx kartelasından seçim yapacağiz, oturağı HR sünger (2 kat farklı DNS) veya yay+HR sünger şeklinde düşünüyoruz o yüzden kilo topluyoruz, kullanılan yayların belgesi de bu gün geldi, İstikbal Markasının kullandığı yayları kullanacağız, eğer genel ortalamayı bozan bir kilo çıkmaz ise (135+ üstü yani) bu biçimde olacak, Sırta ise poru kendimiz yapacağız. oturak ile alakalı numune 5 haziranda hazır olacak Kayseri forumdaşları davet edip buraya yorumlarını rica edeceğiz.

    Spor ürün için ise dns fiyat bilgisi bekliyoruz, piyasada en çok tercih edilen markadan 1 adet ısmarlayıp içini açacağız, özellikle aksesuar olarak, bel ve sırt + kafada visco kullanacağız, ayarlı kolçaklar ve döşeme olarak nubuk görünümlü veya spacer tabir edilen delikli nefes alan altı kendinden kabartmalı bir kumaş tipi düşünüyoruz.

    Şuanda piyasadaki hiç bir c4 pistonun 120+ kg üstü taşımadığını öğrendik özellikle (tip 2) 8 kg brüt gelecek kalıp sonrasında +110 kg yi geçen ve tip 2 isteyen forumdaşlar için ne yapacağız onu araştırıyoruz, 2019 da cnr a gelen 2 çinli tedarikçiye mail attım dönüş bekliyorum, tabi bunlar biliyorsunuz konteyner ile yolluyor, şuanda 0 sorun ile guangzhou dan zaten 50 gün civarına geliyor, mekanizmacımıza bilgi verdim parsiyel olarak konteyner masraflarını bölüşme fikrine soğuk bakmadılar sadece bir düşünelim dediler, gerekiyor ise ufak bir komisyon ile suya sabuna dokunmadan bize gelecek, tabi Mersinde gümrükçümüz (Yıldırım Çetin Gümrükleme) bulunduğu için, Arkas ile iyi ilişkilerimiz olduğu için ilk ihtimal terchimiz, tek ümidim bu mekanizmaya da ek vergi gelmemesi.

    Mitsan ile yaptığım görüşme sonucu cnc kesim için ekstra para istemeyeceklerini çorbada tuzlarının bulunmasını istediklerini söylediler, yani olur da şuanda muhabbet aşamasında olan "altına fan" konusu için olumlu bir adım atıldı, fan olmasa bile hava kanalı koyacağız yani bu kesinleşti.

    3 yıldız kutu ise üzerine istediğimiz bir yazıyı yazabileceklerini buna para istemeyeceklerini söyledi ha çok mu önemli bir detay değil ama sonuçta projeye destek için güzel bir jest.

    bunun dışında illa biz üreteceğiz durumu kalktı, ben yaparım veya biz ekipçe yaparız diyen kişiye aynı gün içerisinde tüm bilgileri belgeleri bağlantıları paylaşabileceğiz.

    Alıntıları Göster
    güzel gelişmeler uğraşınız için ve projeye destek veren diğer firmalara teşekkür ederim kendi adıma.




  • ilk prototip tahmini ne zaman yapılmış olur acaba?
  • siparişleri almaya basladınızmı ?
  • arkadaşlar ön ödeme, kapora, bağış(destek amaçlı) kısacası 1 kuruş parayı kabul etmiyoruz, 5 haziranda oturaklar için numune, 15 haziranda ise komple ürün için numune çıkmış olacak.

    ürün çıktıktan sonra sipariş verebileceklerin isimlerini toplayacağız şuanda üye adı ve kilo şeklinde excell tutuyorum, malzemeden önce ödemeyi talep edip 3iş günü içerisinde üretip kargoya vereceğiz, tip 2 ise yine aynı şekilde ilk sevkiyattan 3 gün sonra ödeme talep şeklinde,2 ürün arasında 1 haftalık termin farkı bulunacak.

    teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N0M4d

    arkadaşlar ön ödeme, kapora, bağış(destek amaçlı) kısacası 1 kuruş parayı kabul etmiyoruz, 5 haziranda oturaklar için numune, 15 haziranda ise komple ürün için numune çıkmış olacak.

    ürün çıktıktan sonra sipariş verebileceklerin isimlerini toplayacağız şuanda üye adı ve kilo şeklinde excell tutuyorum, malzemeden önce ödemeyi talep edip 3iş günü içerisinde üretip kargoya vereceğiz, tip 2 ise yine aynı şekilde ilk sevkiyattan 3 gün sonra ödeme talep şeklinde,2 ürün arasında 1 haftalık termin farkı bulunacak.

    teşekkürler.
    bu 2 tip için fiyatlarınız neler hocam. fiyat performans olacağını düşünüyorum
  • 1- 188 boy ve 103 kilo

    2- aras veya yurt içi kargo olabilir

    not:2 tane alabilirim
  • en kısa zamanda ürüne sahip olmak istiyorum 2aydır ürün bakıyorum hala bulamadım 1 aydır sizi takip ediyorum.
    boy 1.82 kilo 95 1 adet kesin alacağım
  • 1.90 100 kg benide yazın alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tip1-2 nedir ?
    1) 175cm-75kg
    2) Yurtiçi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy 185
    Kilo 75

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy: 179

    Kilo:107

    1 Adet sipariş vereceğim kaliteli olanı için.
  • Boy : 179

    Kilo : 90

    Kargo : Ptt kargo yada Yurt içi
  • Boy : 186

    Kilo : 88

    Kargo : MNG ve ARAS
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.