K

Çavuş
25 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri

https://www.amazon.de/Lenovo-IdeaCentre-01IMH05-i5-10400T-512GB/dp/B08R11D1NQ/ref=sr_1_7?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=mini+pc&qid=1628185219&refinements=p_n_feature_browse-bin%3A14725842031%2Cp_n_operating_system_browse-bin%3A392677011%7C392678011&rnid=392676011&s=computers&sr=1-7

Donanımdan anlamam, bir mini pc almak istiyorum. Linkteki ürün sitedeki fiyatıyla alınmaya değer mi? Ya da aynı paraya (5000 tl civarı) Türkiye'de daha iyi bir mini pc (ekran kartsız) toplanır mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Araç başlıkta belirttiğim üzere 2003 Mitsubishi Space Star 1.6 Otomatik.
2 hafta önce kışlık lastikler çıktı. Yazlıklar takıldı. Yazlıklar takılmadan önce diskler tornaya girdi. Arabayı aldıktan sonra titremeyi fark ettim. Şöyle ki 30-50 km hızla giderken direksiyonu sağa sola çok az çevirdikten sonra toplarken bu titremeyi hissediyorum. Lastikçi direksiyon pompası arızalı derken mekanik ustam ise hiçbir sorun yok diyor; lastikte sorun olabilir fakat ciddiye alınacak bir şey değil diyor.
Ancak daha önce hissetmediğim bu titreme kafama takıldı. Var mı yol gösterecek kimse?
Aracı yeni aldım. 1.6 otomatik avance modeli. Bu araç piyasada çok fazla bilinmiyor. Araçla ilgili bilgisine başvurabileceğim Danışman arıyorum. Yardımcı olmak isteyenler kendilerini tanıtırsa sevinirim.
Bir taraftan şu soruyla açılış yapmak istiyorum:
1. Aracın triger setini değiştirmek istiyorum. Malzeme nereden alınmalı ve bu işin maliyeti bana ne olur?
Danışman arkadaş(lar)a şimdiden teşekkür ederim.
Şu sıralar Arçelik'te indirim var:http://www.arcelik.com.tr/urun_detay.aspx?kat=186&urn=1551&lang=tr-TR
Sizce bu ürün alınır mı?
Canon PowerShot A2300 16 Megapixel 5x Optik Zoom 2.7 inc LCD Ekran HD Gümüş Dijital Fotoğraf Makinesi 149 TL.

Bana fırsat gibi geldi. Değerlendirmelerinizi bekliyorum:http://www.gold.com.tr/U201201/Canon-PowerShot-A2300-16-Megapixel-5x-Optik-Zoom-2-7-inc-LCD-Ekran-HD-Gumus-Dijital-Fotograf-Makinesi
Arkadaşlar,

Peugeot 306 HB aracımın arka camdaki rezistans kablosunun cama bağlandığı ayak camdan ayrıldı.

Bunun tamiri mümkün müdür?
306 1.6 8v aracımla ilgili bir sıkıntım var; yardımlarınızı bekliyorum:

* Aracı par etmek için ileri-geri yaparken debriyaja veya hem debriyaj hem frene bastığımda araç stop ediyor.
* Aynı şey kasise yaklaşırken vites küçültmek için yavaşladığımda ve debriyaja bastığımda tekrarlayabiliyor.
* Araç rolantide beklerken devir ibresi küçük dalgalanmalar yapıyor.

Bu bilgilere göre teşhis koyabilir misiniz? Sorunu nasıl halledebilirim?
306 1.6 8v aracımla ilgili bir sıkıntım var; yardımlarınızı bekliyorum:

* Aracı par etmek için ileri-geri yaparken debriyaja veya hem debriyaj hem frene bastığımda araç stop ediyor.
* Aynı şey kasise yaklaşırken vites küçültmek için yavaşladığımda ve debriyaja bastığımda tekrarlayabiliyor.
* Araç rolantide beklerken devir ibresi küçük dalgalanmalar yapıyor.

Bu bilgilere göre teşhis koyabilir misiniz? Sorunu nasıl halledebilirim?
Hakkında
Forum İmzası:
Mitsubishi Space Star
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 113
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.923 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.