Şimdi Ara

seekers armguard zhonyaya donusunce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galiba evet. Ama stacklemezsek ve stacklemeden uplarsak zhonya'ya o seeker'ın 15'ı ekstra geliyor mu ?
  • Zhonya halindeki ap de armor da full stackli halinden daha fazla. Hiç dikkat etmedim ama kalkma olasılığı daha yüksek.
  • Zhonya her zaman 120 AP veriyor, seeker's armguard ın pasifiyle alakasız yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Zhonya halindeki ap de armor da full stackli halinden daha fazla. Hiç dikkat etmedim ama kalkma olasılığı daha yüksek.

zhonya 120 + pasiften 15 = 135 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Zhonya halindeki ap de armor da full stackli halinden daha fazla. Hiç dikkat etmedim ama kalkma olasılığı daha yüksek.

zhonya 120 + pasiften 15 = 135 ?

İşte öyle değil muhtemelen diyorum ben de. 120 ap verir direkt, o stackler Zhonya'ya çevirince eklenmez. Ama yine de kesin konuşmuyorum belki de öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Zhonya her zaman 120 AP veriyor, seeker's armguard ın pasifiyle alakasız yani.

Şimdi custom açıp denedim, 15 stackten sonra aldım Zhonyayı, 135 ap oldu. Zhonyayı alıp stacklemeye çalıştım, o olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burning Desire -- 11 Eylül 2014; 22:26:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belial Solo Inferno Mp10
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

quote:

Şimdi custom açıp denedim, 15 stackten sonra aldım Zhonyayı, 135 ap oldu. Zhonyayı alıp stacklemeye çalıştım, o olmadı.

O kısa süreli göstergede meydana gelen bir bug gibi bir şey, kısa süre sonra düzeliyor. Dediğim gibi zhonyanın seekers armguard ın bonus AP si ile alakası yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

quote:

O kısa süreli göstergede meydana gelen bir bug gibi bir şey, kısa süre sonra düzeliyor. Dediğim gibi zhonyanın seekers armguard ın bonus AP si ile alakası yok.

Zhonyayı tamamladıktan sonra çok durmadım zaten, öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

• google yazip bulmak zor birsey degil. hani burda da seve seve yardimci oluruz ama kesin bilgiyi ordan alirsin.

kaynak lolwiki

The bonuses from Seeker's Armguard item.png Seeker's Armguard's passive disappear upon upgrading it to Zhonya's Hourglass item.png Zhonya's Hourglass. However, the stats on Zhonya's Hourglass item.png Zhonya's Hourglass are already higher than a fully stacked Seeker's Armguard item.png Seeker's Armguard and Needlessly Large Rod item.png Needlessly Large Rod combined so no stats are lost.
  • Keşke proca bilsem , abi az türkçe konuşun benim gibi lowlar anlamıyo.

• 15 + 105 = 120

0 stack yaparsan

0+ 120 = 120

Ne olursa olsun 120 ap veriyor.

• hll qnq
  • dostum 800'lük item gibi düşün kritik veren altın artıran onu statiğe dönüşünce pasifi kalmıyor mesela
  • veriyo hatta 2 gün önce almıştım o 15 ap hala duruyor çarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

veriyo hatta 2 gün önce almıştım o 15 ap hala duruyor çarda

seekers armguard zhonyaya donusunce

benim çarım evcil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.