Bakımdan sonra Arrow shower skill inde karus ırkında da cd olacakmıs. bakımda mı şuanda oyun ? pc de ko yok bakamıyorum. karusların avantaj kayboldu artık desenize ) (gerci humanda da seri oluyor ayarlayabilirseniz. ) insallah cd nin süresini uzatmazlar.
Süresi uzamazda cd olayı kötü olur , çok dc alıyordum ben humanla oynarken , karusta dc gelmiyordu . Allah archer oynayanlara sabır versin diyelim
ne demek şimdi ub okçular için nolmuş skill dolma süresimi uzamış
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
Süresi uzamazda cd olayı kötü olur , çok dc alıyordum ben humanla oynarken , karusta dc gelmiyordu . Allah archer oynayanlara sabır versin diyelim
Ko acıldıgından beri archer oynadıgım icin Sabır abidesi oldum, bir gün çatlamazsam ortadan , dikerler beni eslanta.
quote:
Orijinalden alıntı: MorgenSternN
ne demek şimdi ub okçular için nolmuş skill dolma süresimi uzamış
humanlarda 5li ve 3 lüde skill e bastıgın zaman süre doluyordu ya , karuslarda yoktu bu olay. bakımdan sonra karuslarda da olacak. bu arada bakımı salıya erteletmişler . yeni gördüm faceden.
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
Bakımdan sonra Arrow shower skill inde karus ırkında da cd olacakmıs. bakımda mı şuanda oyun ? pc de ko yok bakamıyorum. karusların avantaj kayboldu artık desenize ) (gerci humanda da seri oluyor ayarlayabilirseniz. ) insallah cd nin süresini uzatmazlar.
Şu anda sorun yok su gibi yapiliyor combo ama human gibi olursa kotu. Ayarlaniyor yine ama ayni serilikte olmuyor yinede
en azindan her iki tarafta esit olacak oyun tamamen legal olsa archer icin arrow shower skili cok belirleyici bi skil sirf bunun icin neden patch geliyor anlasilabilir yani.
quote:
Orijinalden alıntı: :BLooD:
en azindan her iki tarafta esit olacak oyun tamamen legal olsa archer icin arrow shower skili cok belirleyici bi skil sirf bunun icin neden patch geliyor anlasilabilir yani.
oto magelerin seri 33 leri dururken o skile bulasmak pek anlasilir değil bence
quote:
Orijinalden alıntı: NeShTeR
quote:
33 skilimi dersin speed k0xspmu dersin isilion felenkor buglamami dersin duvarin arkasinda baska katlarda kesmemi dersin chaos k0xspmu dersin nptmi dersin ko pedalmi dersin bunlari temizlemeye kalksalar butun sw'leri toplasalar 100 tane aktif char kalmaz oyun legal olsa arrow shower archer icin belirleyici bi skil dedim bunlar olmasa yani
Oyunu bayadır oynamıyorum ama böyle her skill'e ellerlerse o orjinalligi bozmamaları lazım ama malum koxp işte.
Yama 1864 ve 1865 bu akşam Knight Online'da saat 8:30pm'de (PDT)/6:30am (EET) başlayacaktır. Knight Online Twitter ve Facebook sayfalarında da ilan ettiğimiz gibi her iki ırkta da arrow shower yeteneği için bir yavaşlatma eklenecektir. Bu yavaşlatma bu özel yetenekten avantaj sağlayan hile araçlarının fonksyonlarını yavaşlatmaya yarayacaktır.
Ayrıca, bu akşam yapılacak yama, Bifrost exit için bir düzenleme getirecektir.Çok yakında Bifrost entrance için de bir düzeltme gelecektir. Bunun için forum, Twitter ve Facebook'tan yapılacak duyuruları takip etmeyi unutmayın.Buna ilave olarak, kötüye kullanmalara karşı görevleri güçlendirmek için ufak bir güncelleme de yapılmıştır.
Bakım yaklaşık 1-2 saat sürecektir.Sunucular tekrar aktif hale geldiğinde görüşmek üzere...
Yama 1864 ve 1865 bu akşam Knight Online'da saat 8:30pm'de (PDT)/6:30am (EET) başlayacaktır. Knight Online Twitter ve Facebook sayfalarında da ilan ettiğimiz gibi her iki ırkta da arrow shower yeteneği için bir yavaşlatma eklenecektir. Bu yavaşlatma bu özel yetenekten avantaj sağlayan hile araçlarının fonksyonlarını yavaşlatmaya yarayacaktır.
Ayrıca, bu akşam yapılacak yama, Bifrost exit için bir düzenleme getirecektir.Çok yakında Bifrost entrance için de bir düzeltme gelecektir. Bunun için forum, Twitter ve Facebook'tan yapılacak duyuruları takip etmeyi unutmayın.Buna ilave olarak, kötüye kullanmalara karşı görevleri güçlendirmek için ufak bir güncelleme de yapılmıştır.
Bakım yaklaşık 1-2 saat sürecektir.Sunucular tekrar aktif hale geldiğinde görüşmek üzere...
gün girdim denedim , humanlar gibi olmus, Allahtan uzun bir zaman human archer oynamıslıgım var. el alısık. eskisi kdr hızlı olmasada idare ediyoruz ne yapalım :)
Hileyi bitireceklerine skilleri bitiriyorlar(bozuyorlar), benim için okçunun en temel skilleriydi, okçu bitmiştir.
okçu biteli oyun biteli 3 sene oluyor orclara cd geldi diyemi bitti
quote:
Orijinalden alıntı: firari43
okçu biteli oyun biteli 3 sene oluyor orclara cd geldi diyemi bitti
okcu yeniden dogalı 2,5 sene oluyordu(fire drake den sonra ve chaos gelmeden önce F.. ile başlayan knight eklentisinde) o zaman 5li 3lü combo gelmişti seri bir sekilde yapılıyordu. humanlara cd getirdiler , karuslara da yeni geldi. bu yüzden eskisi gibi seri olmuyor. yani okçu biteli 3 sene olmuyor, koxpersan olabilir tabi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NeShTeR
quote:
33 skilimi dersin speed k0xspmu dersin isilion felenkor buglamami dersin duvarin arkasinda baska katlarda kesmemi dersin chaos k0xspmu dersin nptmi dersin ko pedalmi dersin bunlari temizlemeye kalksalar butun sw'leri toplasalar 100 tane aktif char kalmaz oyun legal olsa arrow shower archer icin belirleyici bi skil dedim bunlar olmasa yani
Şu andaki oyunun son durumunu gösteren güzel bir özet. Almayanı döverler derler ya burda da yapmayanı döverler. Artık hf ile oynayanlar bile diğerlerini kullananlara koxsper diyorlar. Onlar bile gariban kaldı. Ufak bir iki ek Şimdi magelerin yeni kospunda (sanırım osmanlı) parti chate yazdıkları yazı ile partidekiler oto tp oluyorlar. Sh mage uçarak geziyor ardreamde garibanları görünce tp olun diyor. Towndaki tüm ekip tp oluyor kesiyor garibanları tekrar towna dönüyorlar. İkincisi yine sh mageler yanlarında kendilerini takip eden bir oto sh pri gezdiriyorlar. Keserse kesiyor olmazsa kaçıyor. Dediğim gibi hf masum kalıyor artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme