Şimdi Ara

Sedef hastalığı ile nasıl baş edilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben veli bu sene üniversite kazandım yurtta kalıyorum sedef beni bazen çok zorluyor kaşlarım da ve alnimda var nasıl baş edebilirim aranızda bununla savaşan birileri varmı öneri verebilecek kızarıp kepek pul pul oluyor fondoten ile kapatabilir miyim bu aklıma geldi kizlar yardımcı olur musunuz öyle kızarıklığı giderebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Ekim 2019; 20:39:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sedef olduğunu nasıl anladın? Belki seboreik dermatitdir. Birbirine benzer özellikler gösterir. Bir cilt doktoruna görünmen lazım. Vereceği ilaçlarla görüntü bir müddet düzeliyor. Neredeyse iyileşti gibi oluyor. İlacı sürekli kullanamıyorsun. Çünkü zararları da var. İlaç kullanmayı bırakınca yine aynısı oluyor. Berbat bir hastalık, öldürmez süründürür. Stresli bir yaşantın varsa daha da kötü oluyor.
  • Sedef hastalığı ile nasıl baş edilir ?

Kardeşim eczane gidiyorsun coresatin mavi renk diyorsun 60 80tl bandında. Küçük tüp fakat etkilidir. 3 4 ay götürür. Kullanıyorsun sonra dua ediyorsun bana. Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanlıurfa'da balıklı göl var sedef hastaları o suya giriyormuş balıklar gelip hastalıkları emiyormuş iyileştiriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Şanlıurfa'da balıklı göl var sedef hastaları o suya giriyormuş balıklar gelip hastalıkları emiyormuş iyileştiriyormuş.
    Adamın kafasında var. Kafasını mi soksun suya

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Adamın kafasında var. Kafasını mi soksun suya

Alıntıları Göster
    knk gözüm görmedi dalmışım bilmiyorum kafasında olduğunu vücudunda var sandım.
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Knk bu kortizonlu ilaçlar hep aynı ya daha iyilerini söyleyeyim sana 10 TL daha da ağır 1 güne geçiriyor ama kortizonlu kremler sadece geçici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darendeli Veli

Knk bu kortizonlu ilaçlar hep aynı ya daha iyilerini söyleyeyim sana 10 TL daha da ağır 1 güne geçiriyor ama kortizonlu kremler sadece geçici
    Hoppala. Ilaç kortizonlu değil hocam. Içeriği internetten okuyabilirsin. Biz delikanli adamız kortizon önermeyiz. Damarımızdan kan değil, testesteron akar bizim.

• Sonradan mi cikti yoksa uzun zamandan beridir varmi. Stres durumun nasil, heecan ve stresli birimisin.

• Cem kullanıcısına yanıt
    16 yaşında başladı evet heyecanlı bir insanım stresde herkeste olduğu kadar

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Knk ben bunu biraz araştırayım teşekkür ederim umarım zerre kortizon yoktur ya :) çok işime yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Darendeli Veli

Knk ben bunu biraz araştırayım teşekkür ederim umarım zerre kortizon yoktur ya :) çok işime yarar
    Yav biraderim sen bana güven. Bende egzama var. Duştan sonra bunun sari renk olanını kullanıyorum 3 4 yıldır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.