Şimdi Ara

Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.722
Cevap
25
Favori
99.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pavoş ve babuşSedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu) 

• - Ünsal Ban yeniden gözaltına alındı. Hakkında tutuklama kararı verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Tutuklama esnasında Ban'ın evinde "Ankara Kuşu" hesabını yöneten Oktay Yaşar’da yakalanıp tutuklanmış,onuda ekleyelim...

Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu)
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu)ANKARA KUŞUtwitter
    “Basında Ankara Kuşu yakalandı falan diye haberler çıkmış 🤦‍♀️ Ünsal Ban’ı kaldığı otelde ziyaret ettim. O sırada polisler gelip Ban’a mahkeme kararıyla hakkında yakalama olduğunu söyledi. Birlikte olduğumuz için beni de aldılar 😁 İfadelik bi şey olmadı. Emniyetten ayrıldım.”
    https://twitter.com/ankara_kusu/status/1566046699486846977?s=20&t=DmUwi4vTzGwlfONUMCg5bw

• Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu)Dedektif Jokertwitter
    “Sedat Peker, önümüzdeki günlerde borsadaki rüşvet skandalını gölgede bırakacak çok büyük bir ifşa yapacak. Peker, Erdoğan’ın aile ve sosyal hizmetler bakanlığı için düşündüğü Akp milletvekili Çiğdem Karaaslan ve eşi ile ilgili çok büyük bir dosyayı açacak. Beklemede kalın...”
    https://twitter.com/dedektifjoker2/status/1565831189260386305?s=20&t=DaDB9qHTF5uotMv_AiYC7w

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Bu haberi Erk Acarer daha önce yapmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban i iceri alanlar diger rusvetcileri neden almiyor
    Milleti iyice keriz yaptilar

• Ulan ne hallere düştük bee. Bir zamanlar İtalya'da devlet mafyaya temiz eller operasyonu yapmıştı. Bizde de mafya devlete operasyon yapıyor. Bunları bir iskandinav ülkesi vatandaşına anlatsak fıkra diye güler. Bizden de anca fıkra olur zaten.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Erk Acarer, SS icin istifa yolu gorundu diyodu adam hala gorevinin basinda

• Peker iktidarın 2023 hedefleri için çok ciddi bir tehdit.

Ana muhalefet pekeri sonuna kadar destekliyor. hatta el altından yardım da ediyor olabilir.

Ama bu tarz şeylerin açığa çıkması adalet için çok güzel.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Ya bu SS in ne gücü var ne bildiği varda görevden alınmıyor anlayamadım bu adamı

derin devlete mi destekliyor , elinde ortalığı karıştıracak belge mi var ne var bu adamın bu gücü yav çözemedim bahçeli destek veriyor diyorlar vs....

bilen var mı yani mantıklı bir yorum yapabilecek kimse

• Aklımız o işlere yetmiyor hocam. Daha doğrusu benim yetmiyor. O yüzden mantıklı bir açıklamam yok.

• Yaptigi oyle kirli isler varki saymakla bitmez Sedat Peker sadece %10'unu ancak soylemistir

Adamin polis teskilatinda sadece kendine ozel calisan polisler olusturmasi, polis istihbaratinda SIT (Soylu Istihbarat Teskilati) kurmasi, yuksek yargiya istedigi gibi mudahale etmesini sagliyacak savcilar atamasi derken muhalefetin halka sempatik gorunen sahislari ozel dinlettirmesine kadar bir suru yaptigi kirli isler var

Birde bu adam kendisine tehtid olarak gordugu sahislari ozel olarak dinlettirip, izlettirip acigini buldugu anda kamuoyunda linc ettirmeye calismasida ayri bir rezalettir ! Sedat Peker'in ifsa ettigi uyusturucu, fuhus trafiginden hic bahsetmiyorum bile.

Bu adamin erken gorevden alinmasi ortaya cikacak bir suru pisligi Akp icin buyuk sorun olmasindan Erdogan cekiniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_S!nS! -- 5 Eylül 2022; 11:6:35 >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt

e zamanında bu işlerin başındayken neden görevden almadı RTE yani bu denli kendisine denk bir duruma getirecek zorluyacak bir hale gelmeden önce neden almadı ss i

hayır aklım almıyor nerden bir kriminal çıksa ss ile ya foto ya tanışıklık bağ oluyor adam buna rağmen alınmıyor görevden ne koruyor bu adamı yani ne hakkında bilgisi varda alınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 5 Eylül 2022; 11:25:20 >
  • Bu adam haddini asan islere kalkisinca Erdogan, Berat Albayragi goreve getirip birbirleri ile takissinlar diye Maliye Bakani yapti o bile bas edemedi SS ile.

SS, mahkemeyi sonuclandiracak savcilar atadi yuksek yargiya onun icin bu adama dokunulmuyor ! Baksana Gulsen direk iceri girdi bunun foto cektigi suclulara kimse dokunamiyor

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Eeee yani SS istifa etmedi diye diğer haberleri yalan haber mi oluyor nasıl bir mantık bu?

Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu)Erk Acarertwitter
    “1-Ne demiştik, Taşkesenlioğlu-Ban dosyası Samsun Milletvekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslanan ve eşi Direnç Karaaslan’a uzanacak. Hazırsanız, başlayalım.”
    https://twitter.com/eacarer/status/1566767765305827328

Yeni iddialar geldi.

Oyle bir sey demedim ki sadece SS'e yol gorundu diye bir video yapmisti ama SS hala gorevde dedim yoksa Erk Acarer'in yorumlari ve tespitleri gayet guzel

• Öyle bir yazmışsın ki sanki Erk Acarer sallıyor gibi olmuş o yüzden belirttim.

Erk Acarer yorumlarini severek dinledigim biridir

• iliğini, kemiğini bile sıyırmışlar.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.