Şimdi Ara

Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.722
Cevap
25
Favori
99.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

he he yayınladı ben brad pittim diye yazsa dünden inanacak olan çoktur burda zaten kuru laf salatası %90 nı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2022; 23:44:37 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Cem küçük meselesi bambaşka. Tgrt ceosuyla o konuyu kapadı. Küçük kertenkelelerle uğraşmak istemiyor. Sağda solda Peker'in elinde birşey yok demesiyle başladı. Büyük ihtimalle dolaylı yoldan özür diledi Peker'den, patronunun videosu gelince.

Gündemden düşmemesi ülkenin faydasına. Bunu seçim gecesi ve sonrası çok iyi anlayacak herkes. Video yayınlamasının etkisi tabii ki twit atmasından 100 kat daha fazla. Lakin üstünde çok baskı var. Kendi kişisel hesabından bile yaptırmıyorlar bu twitleri atmasını.

Söyledikleri yalan, uydurma olsaydı üzerine baskı yapmazlardı. Can düşmanı BAE ile diplomasi hamlesi yapıldı sayesinde. Anlaşmak için araya MV'ler sokuldu, teklifler yapıldı. Ben eminim, ne yapacak edecek o final videoları gelecek. Kimin gerçekte nasıl olduğunu hepimiz açıkça göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıyor maaşallah..

Daha önce hiç bu kadar seri like atmamıştım hiçbir şeye. Adam artık reyting istiyor la..

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

kaset skandalı

uyuşturucu ticareti

reza zarrab

ayakkabı kutuları

işlenen cinayetler

mala mülke çökme

bunlar neyine yetmiyor adam yıllardır bahsettiği adamlarla iş tutmuş beraber oturup yemek yemiş içli dışlı olmuş şu dediğin şeyi video ispat çıksa dahi yapmayacağını kendinde biliyorsun

• Anca bunu gördüklerinde kendilerine gelirler

Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu)
  • sana düşman kanlı bıçaklı olan biri full doğruları söylüycek hiç manüpülasyon yapmayacak diyon yani oda güzel bir bakış açısı.

açık açık fazla düşünmeden attığı fetöcüler den copy paste yaptığı, sonrada son kullanım tarihi geçince herkes unutur sandığı twitide dolu adamın.

mafyaya güvenmekte nedir yahu akp ye bağlamayın olayı chp hakkında boyle kuru sıkı sallasaydı tepkim aynı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ağustos 2022; 0:28:29 >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

cem küçük ne zamandır küçük kertenkele oldu? veyisle hadi özışık cemden çokmu büyüktü? aynı ayar adamları ifşa etti.Cem küçük ile alakalı söylediğiniz şeylerde afaki söylemler,yani cem küçük özür dilemiş filan gibi durumlar olsa peker gibi adam bunu kendi lisanınca yine ifşa ederdi.Onca kinayeli söylemler sonrası cem küçüğü sessizce hasır altı edip unutturması milletin aklıyla dalga geçmesinden başka birşeyde değil aslında.

şuanki mesajlarının 24 saat sonra unutulacağını söyleyebilirim pekerin.Yani artık olay reyting kaygılarına dönmüş vaziyette pekerin son mesajlarının ayrıntılarına baktığımız zaman.

Sedat Peker, Muhammed Yakut ve Ali Yeşildağ Videoları ve Tweetleri (Ana Konu)Deli Çavuştwitter
    “75-…Zafer Yıldırım’ın. Diğer %50’nin gizli ortağını sonra konuşacağız. Ve birçok şeyi sonra konuşacağız. 40 yaşından genç kardeşlerim bu bilgilerin hakkını verirseniz devam ederim. Eğer vermezseniz ben de yoluma devam ederim. SÖZ SİZE DE NAMUS…”
    https://twitter.com/delicavus_nth/status/1558545835977330688

final videoları vs konularında ise benim bunun yaşanacağına çok inanmıyorum çünkü başka hesaplardanda video servis edilebilir,bunun için frenleme yapmasına gerekte yok.şimdiden etkileşimlerde kendisine göre istediği oranlar yakalanmassa konuşmayı keseceğini söylüyor.Yani şimdiden birşeylerin yolunu kendince yapmaya başladı.1-2 ay sonra peker kalkıp "etkileşimler azaldı,benden bu kadar" derse ne olacak? peker geçen yıl soyluyu indiremediği için popülaritesi eridi.2 gazeteci,2 işadamını ifşa etmeyle peker ülkede birşeyleri değiştiremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 14 Ağustos 2022; 1:14:33 >

Veyis SBK'dan gitti. Hadi Soylu aracılığını yalanladığı için gitti. Peker kesinlikle özür dileyeni ifşa etmez. Bakınız Fatih Tezcan. Bizzat kendi söylüyor. O günden beri FT, Peker hakkında konuşmadı.

Unutulmaktan ziyade, seçim atmosferi ve gündem yoğun. Hızla geriye düşsede hiçbirşey unutulmaz. Tanıklık için dosyalar oluşturuluyordur.

Erdoğan Soylu'yla çok bağ kurdu, harcaması kolay olmayacak. Seçime yakın, Peker için Soylu'yu görevden alacaktır. Lakin Peker'in durması mümkün değil, geri dönülmez akşamın ufkuna 2021 mayısta girdi. Çıkış yok. Ya ülkesinde yaşayıp ölecek, ya gurbette.

Etkileşim istemesi, üstüne Perinçek tayfası aracılığıyla oynanan oyunu çökertmek diyorum. Etkisinin devam ettiğini tasdiklemek.

Sedat Peker benim tahminim Erdogan'in istemedigi hic bir seyi yapmaz

valla şuanki ülke konjonktüründe halkın ne doğu perinçeki nede mehmet ağarı kafaya taktıklarını düşünmüyorum.Çoğu kişi bir ayağı çukura girmiş bu adamların yargılansalar ne olacak yargılanmasalar ney modunda düşünüyorlar.Doğu perinçekte popülist söylemleriyle günlük köpük manşetlerle ayakta,ağırlığıda yok ülke genelinde.Mehmet ağar desen keza öyle.Soylu içinse bana göre peker istediğini alamadı.Soylu hala aktif ve geri plana düşmedi.Erdoğan ise Soylu'yu görevden alması olası ancak bunun kılıfınıda çok iyi ayarlar.O kısımda Bahçeli devreye girecek ve Soylu'ya kalkan olacaktır.Yani Soylu seçimlere MV olmak için görevden alınması daha olası.Bakanlıktan ayrılan ve MV için seçimlere giren Soylu için gideceği yolda peker sorun teşkil etmez,MV de olur bir şekilde.

Öte tarafdan pekerin Soylu ile alakalı eskisi gibi keskin ifadeler yapmamasıda gözden kaçmıyor ancak peker yönetim değişsin değişmesin kendini zaman içinde kurtaracak bir yolda bulacaktır.Keskin sirkenin küpüne zarar getireceğini pekerde çok iyi biliyor zaten.Herşeyden önce pekerin Erdoğan ile alakalı bir video beklentisinde olanlar için böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum,bu durum hayal kırıklığı yaratacak çoğu kesimde çünkü peker için Erdoğan iyi bir insan ve iyi bir lider ama çevresindekiler kötü.Tüm kartlarını bu temelde oynuyor.

SS, fetodan bosalan koltuklara menzil tayfasini yerlestirip cumhurbaskani olmaya calisti. Berat Albayrak bile bununla bas edemedi simdide ortaya Sedat Peker cikti

Benim merak ettigim Tayyip Erdogan, SS i ne zaman gorevden alicak ?

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt

muhtemelen yılbaşı yeni kadro vaktinde olacak bu iş.Görevden alma değilde,Soylu bir açıklama yapacak ve MV olmak için bakanlığı bırakacağını açıklayacak diye düşünüyorum ben.Benim tahminim 2023 seçimleri Mayıs ayında yapılacak,Soylu 4-5 aylık bu süreçtede MV adaylığı için kampanya çalışmalarını yürütmek için bir zaman kazanacak ancak Soylu AKP'denmi yoksa MHP'denmi aday olur o kısmı benim için muallak.Yani %99 AKP'den olur demekde yanılgıya sebeb olur.Olaysız,kavgasız bir istifa olacak Soylu'nunki bana göre.Olaylı,mevzulu ayrılış olursa Soylu MV seçimlerinde kendi sürecini tıkar.Yaşayıp göreceğiz velhasılı.

Sedat peker kendi usülü ile götürecek onu, aldı başına belayı haberi yok. Sedat peker yok edilince kurtulunacak türden birisi değil, yok edildiği an uyuyan hücreleri uyanır ortalık kana bulanır. SS nin yapabileceği hiç bi şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 14 Ağustos 2022; 2:0:32 >
  • Ç eee mber daralıyor bugünkü Yeşildağ kardeşler akp genel başkanının çok yakını isimler. Bunu bilerek ortaya döktü önce temeli attı geliyor gelmekte olan

Diyelim ki SS istifa etse Sedat Peker'in bunda payi ne olur ?

• Sedat Peker milletin gozunda artik bir cesit kahraman gibi bir sey

Dedigim gibi benim asil merak ettigim SS in ne zamanda gorevden alinacagidir

SS istifa edemez seçimlere kadar dokunulmazlığını kaybeder. Şu an tam kıvamında ve RTE her istediğini yaptırıyor ona. İstifa ettiği an illaki birisi soruşturma açacaktır, kimse bu şov fırsatını kaçırmak istemez. Soruşturmayı açacak savcı, tutuklayacak hakim muhalefette milletvekilliğini hak eder.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

bugünün şartlarında düşündüğünüz senaryo doğru olabilir ancak unutmayınki Türkiye'de yaşıyoruz ve 24 saatte herşey değişebiliyor.

%100 etki olsaydı şuan Soylu'yu konuşuyor olmazdık.Çoktan görevi bırakmıştı.Bugün yada yarın Soylu görevden alındığı zamanda peker etkisinin olup olmaması durumu Soylu'nun ne şekilde ayrılacağı durumuyla ortaya çıkacaktır.

• Sedat Peker, SS in arkasini dayadigi adamlari teker teker ifsa ediyo

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.