Şimdi Ara

Sedanla Suv konfor olarak farkı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Arkadaşlar suv var suv var, şimdi qashqhai de suv, x6 da suv. X6'nın konforsuz olabileceğini düşünen var mı?

Sedanla Suv konfor olarak farkı ?

sırıtışa dikkat.

ya da GLE?

İş tamamen süspansiyon yapısında bitiyor. Yüksek olacağı için salınımı fazla olacağı için daha gergin, belki daha ince yanaklı lastiklerle yol tutuşları arttırmaya çalışılıyor. Nissan gibi markalar bunu beceremiyor ve suvları at arabası gibi oluyor. Ama premium markalarda amortisör kalitesi bambaşka. Yine eski suvların konforları şimdikilerden çok daha iyi frontera, grand cherokee, rav 4 vs. Frotneraya bindiğimde ççok şaşırmıştım koca kasa gülü motorla çok rahat hareket ediyor, iri yanaklı lastikleri sayesinde lokum gibi yolda akıyordu. Yukarıda haşmetle oturmak da cabası. Dolayısıyla iyi ayarlandıktan sonra ikisi de gayet konforlu olabilir bana göre.

hocam yalniz ornek kotu olmus. X6 buyuk ihtimal bmwnin en konforsuz SUV sidir cunku amaci sportiflik. konfor isteyene X5 veriyor adam sportiflik isteyene X6.
    Ilk jenerasyonda ozellikle bir cok testte cok sert bulunmustu surus. Ikinci nesilde biraz yumusadigi soyleniyor.

QQ at arabasi yorumuna ise katilmiyorum. Tatilde 15 gun kiraladim, hic oyle kotu gelmedi. Ha 5-6 kat daha pahali bir arac ile kiyaslanamaz tabiiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Arkadaşlar suv var suv var, şimdi qashqhai de suv, x6 da suv. X6'nın konforsuz olabileceğini düşünen var mı?

sırıtışa dikkat.

ya da GLE?

İş tamamen süspansiyon yapısında bitiyor. Yüksek olacağı için salınımı fazla olacağı için daha gergin, belki daha ince yanaklı lastiklerle yol tutuşları arttırmaya çalışılıyor. Nissan gibi markalar bunu beceremiyor ve suvları at arabası gibi oluyor. Ama premium markalarda amortisör kalitesi bambaşka. Yine eski suvların konforları şimdikilerden çok daha iyi frontera, grand cherokee, rav 4 vs. Frotneraya bindiğimde ççok şaşırmıştım koca kasa gülü motorla çok rahat hareket ediyor, iri yanaklı lastikleri sayesinde lokum gibi yolda akıyordu. Yukarıda haşmetle oturmak da cabası. Dolayısıyla iyi ayarlandıktan sonra ikisi de gayet konforlu olabilir bana göre.

hocam yalniz ornek kotu olmus. X6 buyuk ihtimal bmwnin en konforsuz SUV sidir cunku amaci sportiflik. konfor isteyene X5 veriyor adam sportiflik isteyene X6.
    Ilk jenerasyonda ozellikle bir cok testte cok sert bulunmustu surus. Ikinci nesilde biraz yumusadigi soyleniyor.

QQ at arabasi yorumuna ise katilmiyorum. Tatilde 15 gun kiraladim, hic oyle kotu gelmedi. Ha 5-6 kat daha pahali bir arac ile kiyaslanamaz tabiiki.

Kullanmadığım için bilemem ama sonuçta bmw premium bir marka ve araçlarının amortisör kalitesi çok iyi benim bindiğim kadarıyla. x6da kocaman lastiklerle hiç konforsuz gibi durmuyor açıkcası. qq konusunda gelince biz ard arda hem qq hem x trail test etmiştik, ikisi de en üst donanımlar 19" çok ince yanak tekerlere sahipti. Üstüne amortisörlerinin sertliği de biliyor. İkisi de oldukça konforsuz bam güm giden araçlar gelmişti.

• Whisper911 W kullanıcısına yanıt
    3008 im vardı şimdi i20 kullanıyorum.. 3008 ile 90 la girdiğim viraj i20 ile 100 ile giriyorum.. 3008 de çok daha korkutuyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

TheAltuns @ 12 Nisan 2010; 19:28:32

WV TİGUAN -- WV PASSAT
    FORD KUGA -- FORD MONDEO
    HONDA CRV -- HONDA ACCORD
    BMW X5 -- BMW 5 SERİSİ
    AUDİ Q7 -- AUDİ A6

Sizce suv mu daha konforludur yoksa sedam mı ?

yahu 3 sayfa mesaj yazılmış kimse dememiş eşleştirmeler yanlış diye..
    tiguan -- golf
    kuga -- focus
    crv -- civic
    olacak.. bmw ve audi doğru..
    yanıt ise tabi ki sedan-hatchback daha konforludur çünkü araç yükselince dengesi kaybolmaması ve kolay takla atmaması için mecburen süspansiyonunu sertleştiriyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.