Şimdi Ara

Sedan hayal edip hatchback almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 yılından beri 7 araç değiştirdim, her defasında bu kez sedan alacağım diyip kısmet hep hatchback kasa araçlarında oluyor. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı 😀

Focus HB

Clio 2 HB

Megane 2 HB

Clio 3 HB

C4 HB

Megane 2 HB

Corolla sedanın kıyısından dönüp yine megane 3 HB aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekarsan hb
    Mavi focus hb alırdım bekar olsaydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Bekarsan hb
    Mavi focus hb alırdım bekar olsaydim

Evliyim hocam, alacağım zamanki parasal durumuma, aracın temizliğine göre tercih hep HB kaydı. Corolla alacakken ankaradaydı satıcı konuştuk anlaştık lakin adam sonra sorunları konusunda kem küm etti güvenemedim, Megane buldum onu aldım. Biraz para biriktirip hedefim 506 almak ama kısmet bakarsın 308 almışımdır 😀

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt

Ben 4 yıl focus hb kullandım

Kırsalda ralli araci gibi suruyordum arabayı

Sedanlarda o keyif yok

Ancak çocuk da varsa bagaj yetmiyor hb de

Hatta suv bulacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Ben 4 yıl focus hb kullandım

Kırsalda ralli araci gibi suruyordum arabayı

Sedanlarda o keyif yok

Ancak çocuk da varsa bagaj yetmiyor hb de

Hatta suv bulacaz

Geçen hafta virajda arabanın sınırını kontrol edeyim dedim, 50 ile dönülmesi gereken yerde 100 ile girmeyi denedim arabanın kontrolünü kaybettim, tam refüje giriyordum araç kendini toparladı. Buda bana ders oldu sınırı zorlamamak lazımmış. Bu arada arabada tektim 😀

• Belki nasibiniz station vagondadır. Şekil olarak hatchback e benzer bagaj olarak sedandan daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.gulteki

Belki nasibiniz station vagondadır. Şekil olarak hatchback e benzer bagaj olarak sedandan daha iyi.

Hocam station araç bana çok tipsiz geliyor ya. Gerçi avrupa ve amerikada station wagon tercih ediliyor, ama ben ok gibi düz olan araçları çok beğeniyorum

• Beyaz sedan alacağım diye çıktım yola koyu renk hb aldım çok memmunum ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Beyaz sedan alacağım diye çıktım yola koyu renk hb aldım çok memmunum ama

Araç ne peki?

2010 ford fiesta

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

2010 ford fiesta

Hayırlı olsun. Eğer dizel ise gerçekten çok az yakan bir araç. Sedan hayaliniz neydi peki?

• Fizik kurallari😊

Teşekkür ederim, aracım 1.25 benzin lpg yine çok az yakıyor. Sedanlarda seçenekler ise pek hayalim değildi bütçeden dolayı accent linea tarzı bir şey bakıyordum.

• Sedan istiyordum palio ya baktım 206 ya baktım focus neredeyse alıyordum. Era aldım hala era

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgutozkan

Sedan istiyordum palio ya baktım 206 ya baktım focus neredeyse alıyordum. Era aldım hala era

Hayırlısı olsun, focus HB miydi?

• HB lerde güzeldir be. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

• 12 yıl Getz kullandım... Evde 4 kişiyiz artık yetmiyordu... Yola civic veya focus almak için çıktım... B SUV araç aldım (C3 Aircross)... Sedanlar bana gemi gibi geliyor... Şehir içinde, çarşıda, pazarda park sorunu çok oluyor... Bagaj önceliği ve bütçem kısıtlı olmasa ford focus hb düşünürdüm... Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum... Herkesin gönlüne göre olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 5 Nisan 2021; 15:2:31 >
  • Hb araç aşığıyımdır resmen. Altımdaki araç o zamanın şartları öyle gerektirdiği için sedan fakat satar satmaz hb kasasını alacağım.

Bilmiyorum sevgimden ötürü müdür ama hb araçlar sedanlara oranla daha temiz oluyor. Kullanıcı profili mi dersiniz, yoksa kaportanın uzun olmamasının temiz göstermesi mi dersiniz bilemem.

• Ben de hatchback araçları çok severim,bugüne kadar sahip olduğum araçlar hep hb oldu.B ve c segmenti araçlarda hb kasaların daha şık durduğunu düşünüyorum,sedan kasalar ebat olarak büyük olursa göze hoş görünüyor.

• Bende tam tersi oldu. Focus HB sipariş etmiştim. Bagaj yetersiz kalabilir düşüncesiyle siparişimi değiştirerek Focus Sedan aldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.