< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sedan hayal edip hatchback almak

-
-
Bekarsan hb
Mavi focus hb alırdım bekar olsaydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35
Bekarsan hb
Mavi focus hb alırdım bekar olsaydimEvliyim hocam, alacağım zamanki parasal durumuma, aracın temizliğine göre tercih hep HB kaydı. Corolla alacakken ankaradaydı satıcı konuştuk anlaştık lakin adam sonra sorunları konusunda kem küm etti güvenemedim, Megane buldum onu aldım. Biraz para biriktirip hedefim 506 almak ama kısmet bakarsın 308 almışımdır 😀
Ben 4 yıl focus hb kullandım
Kırsalda ralli araci gibi suruyordum arabayı
Sedanlarda o keyif yok
Ancak çocuk da varsa bagaj yetmiyor hb de
Hatta suv bulacaz
quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35Ben 4 yıl focus hb kullandım
Kırsalda ralli araci gibi suruyordum arabayı
Sedanlarda o keyif yok
Ancak çocuk da varsa bagaj yetmiyor hb de
Hatta suv bulacaz
Geçen hafta virajda arabanın sınırını kontrol edeyim dedim, 50 ile dönülmesi gereken yerde 100 ile girmeyi denedim arabanın kontrolünü kaybettim, tam refüje giriyordum araç kendini toparladı. Buda bana ders oldu sınırı zorlamamak lazımmış. Bu arada arabada tektim 😀
Belki nasibiniz station vagondadır. Şekil olarak hatchback e benzer bagaj olarak sedandan daha iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: f.gulteki
Belki nasibiniz station vagondadır. Şekil olarak hatchback e benzer bagaj olarak sedandan daha iyi.Hocam station araç bana çok tipsiz geliyor ya. Gerçi avrupa ve amerikada station wagon tercih ediliyor, ama ben ok gibi düz olan araçları çok beğeniyorum
Beyaz sedan alacağım diye çıktım yola koyu renk hb aldım çok memmunum ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING
Beyaz sedan alacağım diye çıktım yola koyu renk hb aldım çok memmunum amaAraç ne peki?
2010 ford fiesta
quote:
Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING
2010 ford fiestaHayırlı olsun. Eğer dizel ise gerçekten çok az yakan bir araç. Sedan hayaliniz neydi peki?
Fizik kurallari😊
Teşekkür ederim, aracım 1.25 benzin lpg yine çok az yakıyor. Sedanlarda seçenekler ise pek hayalim değildi bütçeden dolayı accent linea tarzı bir şey bakıyordum.
Sedan istiyordum palio ya baktım 206 ya baktım focus neredeyse alıyordum. Era aldım hala era
quote:
Orijinalden alıntı: ozgutozkan
Sedan istiyordum palio ya baktım 206 ya baktım focus neredeyse alıyordum. Era aldım hala eraHayırlısı olsun, focus HB miydi?
HB lerde güzeldir be. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
-
12 yıl Getz kullandım... Evde 4 kişiyiz artık yetmiyordu... Yola civic veya focus almak için çıktım... B SUV araç aldım (C3 Aircross)... Sedanlar bana gemi gibi geliyor... Şehir içinde, çarşıda, pazarda park sorunu çok oluyor... Bagaj önceliği ve bütçem kısıtlı olmasa ford focus hb düşünürdüm... Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum... Herkesin gönlüne göre olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 5 Nisan 2021; 15:2:31 >
Hb araç aşığıyımdır resmen. Altımdaki araç o zamanın şartları öyle gerektirdiği için sedan fakat satar satmaz hb kasasını alacağım.
Bilmiyorum sevgimden ötürü müdür ama hb araçlar sedanlara oranla daha temiz oluyor. Kullanıcı profili mi dersiniz, yoksa kaportanın uzun olmamasının temiz göstermesi mi dersiniz bilemem.
-
Ben de hatchback araçları çok severim,bugüne kadar sahip olduğum araçlar hep hb oldu.B ve c segmenti araçlarda hb kasaların daha şık durduğunu düşünüyorum,sedan kasalar ebat olarak büyük olursa göze hoş görünüyor.
-
Bende tam tersi oldu. Focus HB sipariş etmiştim. Bagaj yetersiz kalabilir düşüncesiyle siparişimi değiştirerek Focus Sedan aldım.
Benzer içerikler
- kanister valfi arıza belirtileri
- araba rölantide ne kadar yakar
- hak mahrumiyeti hacizli ne demek
- kampana ve disk farkı
- piano black çizik giderme
- yamaha elektrikli bisiklet
- araç km sorgulama
- tesla model y yeni kasa
- utts maliyeti ne kadar
- corolla gr
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X