Şimdi Ara

Sedan araba kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • civic 1.6 i vtec elagance düşünüyorum ama ciddi otopark sorunu var, sokaklar dar ve hb araba kullandım hep, sedan korkutuyor beni, civic hb de 1.4 i vtec motor var düşündürüyor beni sunroof, Xenon far da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulk1903 -- 6 Temmuz 2015; 3:49:41 >

• manuel vites olacak
  • Ne değişiyor ki sedan, hatcback, coupe, suv, mpv. Hepsinde direksiyon, gaz, fren. Kullanım amacınıza göre nasıl bir araca ihtiyacınız varsa onu alın. Yeni araca alışmak benim 5dk mı alıyor!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    alışırsın diyorsun yani?
  • Hocam sedan araçta parketmekte zorlanmıyorum desem doğru olmaz heralde. Ben de punto var, linea kullanma imkanım oldu. Aracı parketmede sıkıntı yaşadım.
  • Alışmamanız için bir neden yok. Aynaları her turlu kontrol ediyorsanız sorun olamayacaktır. Zamanla pratik yaparak makina insan bağını kuracaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • park sensörüde yok, geri dönüş kamerası var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba kullanmaya alisma surecimde clio 3 kullandim uzun bir donem, birgun babamin arabasini almam gerekiyordu ve kullanacagim yer de fatih civariydi. Babam bayagi tedirgindi kullanabilir miyim falan diye de ben kullanirim deyince arabayi vermek zorunda kaldi. Acikcasi cok bos bir tedirginlikmis, herhangi bir sorun yasamadim. Paralel parkta belki kisa bir sure sorun yasayabilirsiniz arkayi hesap ederken ancak onun disinda bir sikinti yaratacagini dusunmuyorum

• hulk1903 H kullanıcısına yanıt
    Hocam alışırsınız.Sıkıntı yapmayın.1.4 motor jazz için ideal.Civic'i götürmede zorlanıyor.Araçta zaten park sensörü vardır.İsteğe bağlı geri görüş kameralı ekran taktırırsınız.Daha kolay park edersiniz.
  • Ehliyetin varsa kullanabilirsin

• Sedan kullaniyorsan park sensörü şart ondan sonra her türlü zamanla alışırsın ama HB den Sedan geçince insan ister istemez başlarda zorlanıyor

• kartalus kullanıcısına yanıt
    kaybol git burdan, alakasız cevaplar yazıp artistlik yapma bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulk1903 -- 6 Temmuz 2015; 13:41:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.