Şimdi Ara

seda sayan nihat dogan. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: adapazarıcilekroom

son bombayı söliim ben size

bu nihat dogan bu kadar yas farkı için peygamber efendimiz de ilk evliğini yaptığında hanımıyla arasında 15 yas fark vardı falan dedi
    töbe töbe

Nihat Minareyi çaldı kılıf arıyo.

• NİHAT “İÇGÜVEYSİ”NDEN HALLETMEK ZORUNDA. ÇÜNKÜ ALBÜMÜ YATTI...
    TV’de Seda Sayan ile Nihat Doğan’ı gördüğüm saniye çok üzüldüm.
    ‘Şu piyasada, halkı ve medyayı tanıyan doğru dürüst bir menajer yok mu? diye de sinirlendim. Çünkü bu nişanın zamanı çok ama çok yanlıştı. Nihat’ın tam albümü piyasaya çıkarken, tüm emeklere dinamit koymaktı. Nişan ile albüm reklamını birlikte yapmayı düşünen oldu ise... Hemen bu işleri bıraksın. O kişi daha para verip albüm satın alanların kimler olduğunu yani müşterisinin hedef kitlesini bilmiyor. Böyle tüccar yaşar mı?

Yazılı basında geniş yer alan nişan seremonisi, Nihat Doğan’ın albümünün ve şarkıcılık hayatının sonu oldu. Bence yazık oldu Nihat’a... Amatörlerin kurbanı oldu. Piyasadaki şarkıcıların çoğundan daha yakışıklı. Sesi de kimseye benzemiyor. Keşke özel yaşamını işi ile karıştırmasaydı. Seda çok mert kadın. Sevmesine, evlenmesine saygı duyuyorum ama tam albüm halkla buluşacağı zaman, nişanlanırsan işte bu kadar satarsın. Bana gelen bilgiler yalan değilse bugüne kadar hâlâ 8 bin satılmış. Nihat albümünün tanıtım işinde tek başına yürüse idi, sonuç böyle olmazdı. Bundan sonra ağzınla kuş tutsa, geniş kitlelerin sevgilisi olamaz. Hep Seda Sayan’ın sevgilisi, nişanlısı veya eşi kalacak. Gazetelerde ve TV’lerde Seda Sayan ile birlikte çok anılır ama kariyer asla...

Çünkü Nihat’ın hedefi yani hayran kitlesi diye bir şey kalmadı. Albüm tüketicisi olan 13-18 yaş arasındaki genç kızlar için Nihat, artık ‘Çok sevdikleri Seda Abla’nın eşi.Yani enişteleri oldu.’ Eee kimse de hayran olmadığı şarkıcının albümüne para vermez. Hele eniştenin sesini dinleyip aşkını anımsamak istemez. Kaldı ki duvarına resmini asmadığı şarkıcı ne söylerse söylesin...

aykut ışıklar- BUGÜN /15.01.2006

• nihat reklam we para peşinde seda olmuş zaten folloş gelenle çıkıo gidenle çıkıo insan kendinden 20yaş büyük birine aşık olurmu yaw böle dengesizler warsa piyasada olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D®èâM -- 15 Ocak 2006 23:13:41 >
  • 2sinide severek dinliyoruz,ailecek hayranıyız nihohohohoh
  • idolüm:nihat doğan

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

2sinide severek dinliyoruz,ailecek hayranıyız nihohohohoh

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

2sinide severek dinliyoruz,ailecek hayranıyız nihohohohoh

• quote:

Orjinalden alıntı: dhci

idolüm:nihat doğan

Allah Senin Yardımcın olsun

Şaka şaka hocam yolun yol değil seni doğru yola iletelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: dhci

idolüm:nihat doğan

Allah Senin Yardımcın olsun

Şaka şaka hocam yolun yol değil seni doğru yola iletelim.

• ya arkadaşlar ben bu iki isimden cidden nefret ediorum yaa
    yaa bu başlığı gördüğüm her an
    girip öle bi msj yazmak istiorumki ama yapamıorum bi yapsam artık sitedenmi atarlar ebedi Ban mı çakarlar bilmem artık ama dayanamıorum bu iki isme o dereceeeeeeee

• purlin nihatı bogasım gelio tam numaracı..

sedada kafayı yemiş sübyen meraklısı
  • Yakışıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

Yakışıyorlar

• quote:

quote:

Yakışıyorlar

Noldu yakışmıyorlar mı?Birbirlerini bulmuşlar işte sedayı bred pit alcak değildi heralde

• Allah ını seviyosan bırak şunları dünya da başka konuşulacak konu kalmadı mı yaaaaaa

• quote:

Yakışıyorlar

doru ikiside şey(ceza geliyorum demez)

JKLR_METALLICA arkadaşim forumda özel sorunlarımımı anlatayım sizelere... bi şekilde muhabbet edip makara edip tartışıyoruz ayrıca tv ye bu tarz insanların cıkmasını istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Yakışıyorlar

Noldu yakışmıyorlar mı?Birbirlerini bulmuşlar işte sedayı bred pit alcak değildi heralde

Yok Bred Pit banu alkanla evlencek Murat Taşkafa da Seda sayanla evlensin.

• tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyen tüm arkadaşlara katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rhapsody

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyen tüm arkadaşlara katılıyorum..

Katılmıyorum tencere tava mevzusu uymamaış başka bir şey bulmak lazım.???
  • bu konunun acimasi bile gereksiz , ebim en cok guldugum olay ise Bulent Ersoyla bir genc eleman vardi , hatta tup bebek bile yapacaklardida , adam yakalanmisdi baska bir citirla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.