Şimdi Ara

SECRUTY ALERT SAÇMALIĞI VE BÜYÜTEÇLİ ADAM:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İllegal hiçbirşey kullanmıyorum,neden kullanayım char zaaten 2,5m np kullanıp da banlanayım mı bu gün öğlenden sonra bir secruty alert saçmalığıdır almış gidiyor hiçbir şekilde oyuna giremiyorum.Tüm yanda çalışan skype,winamp,antivirüs vs. kapatmama karşın yine de bu saçma sapan şey oyundan atıyor.Ne olacak bu işin sonu bunu gidermemez miyim oyunu komple sildim yükledim yine de bu saçmalıktan kurtulamadım.

• bende de oldu aynı problem. oyundan cıktım hiçbirşey yokken tekrar giremiyorum. hata veriyor
  • Bende de halen aynı hata devam ediyor. Oyundan hata verip attı ve halen giremiyorum, sürekli hata ve bug KO
  • PC ye bi aç kapa deneyin sanırım düzeliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

PC ye bi aç kapa deneyin sanırım düzeliyor...

düzeltiyorum bişii fark etmiyor
  • Halen aynı hata devam ediyor, başka aynı sorunu yaşayan arkadaş veya çözüm önerisi olan var mı?
  • Windows klasörü içindeki prefecht ve temp dosyasının içini tamamen silin.Knight içinde varsa log.klg dosyasını silip bilgisayarınızı yeniden başlatın...Umarım yararı olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metehan314 kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkürler.

Yazdıklarını uygulamama rağmen halen aynı sorun devam ediyor. Zaten merchant mode da iken bir anda hata vererek oyundan attı ve sonrasında oyuna girilmiyor, girilse bile servera tıklandığında bağlantı kuramayıp tekrar oyunu kapatıyor.

Son çare olarak oyunu silip tekrar kurmayı deneyecem. Bu da sorunu çözmezse server bakımını beklemekten başka çare yok galiba ya da yeni patch.
  • oyunu 1 kere silin kurun zaten websitesinede yazmışlar silin kurun diye ben denedim düzeldi bizzat
  • Tamam sileyim kurayım bakalım olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

oyunu 1 kere silin kurun zaten websitesinede yazmışlar silin kurun diye ben denedim düzeldi bizzat

Oyunu birkaç kere silip yeniden kurdum, temp ve log dosyalarını da silip denememe rağmen halen aynı hata devam ediyor. Sanırım windows veya internet bağlantısı ile ilgili bir hata oluşuyor olabilir; ne de olsa her gün ayrı bir bug ile karşılaşıyoruz

Yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkürler, sonuç alamadım ama yeni patch veya server bakımından sonra umarım aynı hata ile karşılaşmam...

• chari pazara birakamiyorum sabah bakiyorum buyutecli adam var oyundan atmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temp dosyasını sildim denedim olmadı.
    Oyunu yeni indirdiğim dosyasından sıfırdan kurdum yine olmadı.
    Bu arada kurduğum knight ı kaldırıp yeniden kurmayı denedim sanki bilgisayar kendisini 3 hafta öncesine recover etti ve bir çok dosyam kayboldu.
  • Yeni kurulum yaptığım knight ta sürekli farklı tbl ler için hata veriyor.
    Sanırım bu tbl edit olayını kaldırırken güncellemeleri de yapıyorlar.
  • Sorunu halen devam eden var mı? Yoksa sadece ben mi kaldım oyuna giremeyen?
  • Bende de aynı sorun oldu sildim kurdum, düzeldi.:)
  • Oyunu defalarca silip yükledim ama benim sorun halen devam ediyor. Sanırım internete bağlandığım ortak serverdan dolayı bir takım sorunlar yaşıyorum; veri akışını engelliyor olabilir...
  • Eski kurulum yüklü diğer bilgisayarımda da sound device fail sorunu var xigncode yi atladıktan sonra bu hatayı veriyor.
    2 gündür oyuna girmek daha nasip olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.