Şimdi Ara

Secrid Wallet için yardım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
7
Favori
12.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam aklıma bir şey takıldı. mini olan modelde çıtçıt var tamam ancak slim olan modelde çıtçıt olmadığı için mıknatıs falan mı kullanmışlar acaba? bilginiz var mı? eğer mıknatıs yoksa orada çıtçıt da olmadığı için cüzdanın diğer tarafı eğri durabiliyor veya cüzdan kolayca açılabilir.
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemiyorum mıknatıs olayını ama cepte açılması çok zor bence. Tabi dediğiniz gibi içini doldurunca aciladabilir. Çinden alan oldu mu hiç?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcorpio X kullanıcısına yanıt
    dostum valla tuttuğun altın olsun

    hopi ilk çıktığnda beleşe aldığım cüzdanlarda gelmeyince eli mahkum boynerden aldığım limon marka kartlıkla idare etmeye devam ediyordum, şu cüzdanı gördükten sonra gözüm başka cüzdan-kartlık görmemeye başladı

    hala her girdiğim D&R mağazasına soruyorum belki ellerinde depoda felan kalmışdır diye.

    amazondan aldığım zippo çakmaklar gelmedi , birdaha tövbe ettim oradan birşey almaya, şimdiye kadar aliexpressten 25 e yakın alışverişim oldu, yarım dolarlık ürünler bile sorunsuz geldi hep.
    rengine karar verip ilk fırsatta bu verdiğiniz linkteki ürünü alacağım. en kötü 6 ay dayansa bile yeter bana. 1 tane daha alırım bozulursa

    ayrıca çıtçıtlı olması daha iyi bence, yoksa içindeki plastik kısma koyduğunuz kağıt para cebinize düşebilir cüzdanı çıkartırken.




  • yalnız 1 şey dikkatimi çekti, satıcının sattığı tüm cüzdanlarda geri bildirim hiç yapılmamış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loggerheads

    yalnız 1 şey dikkatimi çekti, satıcının sattığı tüm cüzdanlarda geri bildirim hiç yapılmamış.

    Çünkü ilan 1 hafta önce açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress te kimden almak lazım bu ürünü ? Alternatifleri var mı dünyada daha şık ?
  • pardon ona hiç dikkat etmemişim , o kadar çok satış görünce baya önce açıldı sanmıştım.

    şuan için tek bu satıcı var , 1-2 hafta bekleyip gelen yorumlara göre alalcağım ben sanırım. @Senceru
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loggerheads

    pardon ona hiç dikkat etmemişim , o kadar çok satış görünce baya önce açıldı sanmıştım.

    şuan için tek bu satıcı var , 1-2 hafta bekleyip gelen yorumlara göre alalcağım ben sanırım. @Senceru

    Bende slim olanını ve dediğiniz gibi bu yorumları bekliyorum. Aslında indirim olsa 40 dooar gibi orjinal alacağım ama yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcorpio X kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş verdiniz mi? Nedir son durum?
  • Selam, benim siparişler bayağı yüklü olacak bu sefer diye bekliyordum dolar biraz biraz daha inecek mi diye? Çok ciddi olmasa da bugün son 10 güne göre daha iyi. Siparişi bugün vereceğim, geldiği zamanda paylaşırım. Bu ara teslimat süreleri de uzadı gerçi ama bakalım nasip kısmet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xcorpio

    Selam, benim siparişler bayağı yüklü olacak bu sefer diye bekliyordum dolar biraz biraz daha inecek mi diye? Çok ciddi olmasa da bugün son 10 güne göre daha iyi. Siparişi bugün vereceğim, geldiği zamanda paylaşırım. Bu ara teslimat süreleri de uzadı gerçi ama bakalım nasip kısmet.

    Tamam sizden cevap bekliyoruz :)
  • Arkadaşlar merhaba,

    İsviçre'de bulunan bir yakın vasıtası ile miniwallet modelini temin ettim. 2-3 haftadır kullanıyorum. Cüzdan beklediğimden de küçük. Çok kullanışlı ama derisi açılabilecekmiş gibi bir his uyandırıyor. O yüzden Almanya'da bulunan bir yakına cardslide modelini sipariş ettim. Cardslide modelini gündelik, miniwalleti özel günlerde kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca secrid facebook sayfasında yılbaşı için yeni ürün çalışmaları yaptığını paylaşmış. Belki daha güzel bir şey yapacaklardır. Almayanlar bekleyebilirler.
  • ramansari R kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar sebebi ile mecburen bekliyoruz zaten. Belki yeni modeller gelirse bunların fiyatları iner.
  • Bir de Tru Virtu diye yine beğendiğim bir cüzdan buldum ama ne Türkiye ne de Çin de satışını bulamadım. Kendi sitesinde yıl sonu yoğunluğundan dolayı sipariş almadıklarını yazmışlar. Buna benzer bir şey gören oldu mu hiç? Amazon hariç orada var ama adresinize gönderilemiyor deyip duruyor zaten soğudum da artık amazon dan.
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNÜN TÜRKİYEYE İTHALATINI SAĞLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.
    ÇOK YAKINDA BİR ÇOK AVM VB SATIŞ NOKTLARINDAN TEMİN EDEBİLECEKSİNİZ ANCAK BU ZAMAN ZARFINDA BU ÜRÜNE SAHİP OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN 530 547 33 55 NOLU TELEFONA WHATSAPPTAN YAZARSANIZ TÜRKİYENİN HERYERİNDEN KAPIDA ÖDEMELİ OLARAK ÜRÜNE SAHİP OLABİLRİSİNİZ.@
  • ozerkozdemir O kullanıcısına yanıt
    Fiyatı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozerkozdemir O kullanıcısına yanıt
    Mağaza satış fiyatları ne olacak?
    Siz ne kadara satıyorsunuz?
  • kesin fiyat türkiye gumrugunden sonra belirli olacak ancak mümkün oldugunca Turkiye alim gücünü dusunecegiz 50 TL düşünüyoruz son kullanıcı alüminyum kartlik baz modelini su andada kapida odemeli gonderebiliriz numune bazinda getirmiştik az kaldı elimizde isteyen olursa yardimci olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozerkozdemir O kullanıcısına yanıt
    ben aşağıda linkini verdiğim modelden almayı düşünüyorum. elinize gelince fiyat bilgisi geçer misiniz? bir de hangi şehirdesiniz?

    https://www.secrid.com/product/id/3/item/58/miniwallet-vintage-black
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozerkozdemir

    kesin fiyat türkiye gumrugunden sonra belirli olacak ancak mümkün oldugunca Turkiye alim gücünü dusunecegiz 50 TL düşünüyoruz son kullanıcı alüminyum kartlik baz modelini su andada kapida odemeli gonderebiliriz numune bazinda getirmiştik az kaldı elimizde isteyen olursa yardimci olurum

    Bu ürünler orjinal değil tabi Çinden toptan alıyorsunuz sanırım. Böyle forum ortamlarında satış sıkıntı yaratmaz ama site açıp mağazalara verirseniz sıkıntı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.