Şimdi Ara

Seçmen Kaydınızın Olup Olmadığını Kontrol Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçmen kayıtlarımızı kontrol ediyoruz arkadaşlar.İstanbul/Bahçlievlerde benim kaydım kaydı çıkmayanlar ikametgâhınızın bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne başvursunlar 1 oy 1 oydur vatandaşlık sorumluluğunuz olan oy kullanma işini ciddiye alınız oyunuzun yok edilmesine izin vermeyin.

LİNK:http://www.ysk.gov.tr/ysk/Secmen/Secmen.html

Üniversite öğrencileri okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler?
    Seçmen niteliği taşıyan ve öğrenim gördükleri yerleşim birimlerinde oy kullanmak isteyen öğrenciler (askeri öğrenciler hariç), öğrenim gördükleri okuldan, o okulun öğrencisi olduğunu belirten ve yurt müdürlüğünden ise o yurtta kaldığını belirten belgeyi almalıdır. Bu belgelerle yurdun bulunduğu bölgenin İlçe Nüfus Müdürlüğüne bizzat başvurması gerekmektedir. İlçe nüfus müdürlüğünden alacakları adres değişikliğinin uygunluğuna ilişkin belge ve eklerini ilçe seçim kurulu başkanlığına teslim ederek seçmen kütüğüne kayıt yaptırabilirler.

Adres kaydımın olduğu yer dışında başka bir yerde (yazlıkta, köyde, tatilde vb.) oy kullanabilir miyim?
    Seçmenler, nüfus müdürlüğüne devamlı olarak oturduklarını bildirdikleri yerleşim yeri adresinde oylarını kullanmak zorundadır. Askı süresi içinde adres değişikliğini yapmayan seçmenler kayıtlı oldukları sandık dışında oylarını kullanamazlar.

Seçmen kütüğüne nasıl kayıt olabilirim?
    Seçmen kütükleri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Kayıt Sistemindeki bilgiler esas alınarak düzenlenmektedir. Bu nedenle seçmen kütüğüne kayıt olmak için ikametgâhınızın bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne giderek adres beyanında bulunmanız yeterli olacaktır.

• Arkadaş gene işim devlet kapısına düştü.Şunları bir online sisteme bağlasalarda oraya kadr yorulmasam.
  • kimlikno.avi
  • sazan.avi
  • Bilgileri ile Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nde kaydınız bulunmaktadır
    Not: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.

Vuhhuu ilk oyumu sorunsuz kullanabileceğim demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011'de nerde kullandıysam orda kullanacağım işte.Ayrıca bir cacık yazmıyor.
  • Beyler alan adı "gov.tr". Sazan.avi olduğunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Beyler alan adı "gov.tr". Sazan.avi olduğunu sanmıyorum.

zaten devletin sitesi olduğundan tırstım ben
  • Kayıt bulamadı
  • var
  • Uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Seçmen kayıtlarımızı kontrol ediyoruz arkadaşlar.İstanbul/Bahçlievlerde benim kaydım kaydı çıkmayanlar ikametgâhınızın bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne başvursunlar 1 oy 1 oydur vatandaşlık sorumluluğunuz olan oy kullanma işini ciddiye alınız oyunuzun yok edilmesine izin vermeyin.

LİNK:http://www.ysk.gov.tr/ysk/Secmen/Secmen.html

Üniversite öğrencileri okudukları şehirde seçmen kütüğüne nasıl kayıt yaptırabilirler?
    Seçmen niteliği taşıyan ve öğrenim gördükleri yerleşim birimlerinde oy kullanmak isteyen öğrenciler (askeri öğrenciler hariç), öğrenim gördükleri okuldan, o okulun öğrencisi olduğunu belirten ve yurt müdürlüğünden ise o yurtta kaldığını belirten belgeyi almalıdır. Bu belgelerle yurdun bulunduğu bölgenin İlçe Nüfus Müdürlüğüne bizzat başvurması gerekmektedir. İlçe nüfus müdürlüğünden alacakları adres değişikliğinin uygunluğuna ilişkin belge ve eklerini ilçe seçim kurulu başkanlığına teslim ederek seçmen kütüğüne kayıt yaptırabilirler.

Adres kaydımın olduğu yer dışında başka bir yerde (yazlıkta, köyde, tatilde vb.) oy kullanabilir miyim?
    Seçmenler, nüfus müdürlüğüne devamlı olarak oturduklarını bildirdikleri yerleşim yeri adresinde oylarını kullanmak zorundadır. Askı süresi içinde adres değişikliğini yapmayan seçmenler kayıtlı oldukları sandık dışında oylarını kullanamazlar.

Seçmen kütüğüne nasıl kayıt olabilirim?
    Seçmen kütükleri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Kayıt Sistemindeki bilgiler esas alınarak düzenlenmektedir. Bu nedenle seçmen kütüğüne kayıt olmak için ikametgâhınızın bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne giderek adres beyanında bulunmanız yeterli olacaktır.

Aynı hanede olan seçmenler yazan yerin altında ailemin ismi çıkıyo birde tanımadığımız birinin ismi çıkyıo bu ne olabilir?

• Bizim evde tanımadığımız 3 kişi daha var
    Hasan
    Eyüp
    Hatice adlarında kimliği belirlenemeyen 3 şahıs tespit edildi.
  • Evde ben dahil 3 seçmen var üçü de ayrı görüşte
  • @Tyler Posey @MESUT52_34

Tanımadığınız insanların olması çok garip .Nufus müdürlüğüne gidin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.