Şimdi Ara

secmece tweet'ler (yeniler geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
6
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bu olayların bitiminden sonra biri bi' koyun kelimesini kullanır da umarım ben de bu resimlerle alıntılarım arkadaşı

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • Türkiyenin AB ile bağlantısı yokken ,AB hükümetin düşmesine nasıl karar verecek?
  • İnanın bana, olaylar ne kadar büyürse büyüsün, dilerseniz tüm ülke savaş alanına, kan gölüne dönsün, hatta siviller bir yerlerden silah bulup iyice kaos ortamı oluşsun, ergenekonun istediği olmuş olur, ordu yönetime el koyar, hükümetin başındaki birkaç ismi idam eder. Daha sonraki gün hergün dışarıda olan, dışarıda sabahlayan insanlar bir anda yok olurlar, sanki daha dün ortalığı karıştıran kimse yokmuş gibi. Dışarıdan çıt duyamazsınız. Böylece "Gerçekten ordunun başa gelmesi iyi oldu, rahatladık, olaylar bitti" dersiniz.

Olayların o kadar kanlandığı bir zamanda nasıl düğmeye basılmış gibi bir anda bitiveriyor? Hiç düşündünüz mü?

Özetle, eylemleri kullanan karanlık örgütler var ve hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar. Ben yukarıda Türkiye'nin eski döneminde yaşananları anlattım. Aynı oyunu defalarca oynadılar, artık bu halk eskisi gibi değil. Yazdıklarıma inanmayanlar biraz araştırsınlar eski darbeleri.

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"

• quote:

Orijinalden alıntı: legoragandi

Küçükken GTA Vice City'de polisleri ezip 5 yildizla arananlar bunlar ışte.

AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

Türkiyenin AB ile bağlantısı yokken ,AB hükümetin düşmesine nasıl karar verecek?

Bunu bizde biliyoruz. Söylemememizin sebebi 49.saatin içine girince gene hangi yalanı uyduracaklarını merak etmemizdi. Ama bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz; çok sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Forumda bu olayların bitiminden sonra biri bi' koyun kelimesini kullanır da umarım ben de bu resimlerle alıntılarım arkadaşı

Ah şu Dh yönetimi
  • Adana da ele geçirilen 2 kilo sarin gazı İstanbul' a ulaşmış mıdır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

konuyu açan da bu tweetleri yazanlar da olayı sulandırmaya çalılşan ak gençlik kadrosundan. İşi sulandırmanıza izin vermeyeceğiz.

Olaylari destekliyorum ama twitterda 13-14 yasindaki ergenlerin attiklari tweetleri gorunce sinirlerim bozuluyor malesef. Akp yandasi degilim

bu tweetleri yayınlayarak olayı sulandırmaya çalışanlara destek vermiş oluyorsunuz. Bu ciddiyetsiz tweetler sebebiyle haklı mücadelemiz ak gençlik tarafından geyik malzemelerine dönüşmeye çalıştırılıyor.

Komiksiniz gerçekten. Hayatı sadece kendi görüş açınızdan yaşamak istiyorsunuz heralde. O kadar savaştığınız medya bloğunu şuan kendiniz uygulamak istiyorsunuz. Tabi ben bunları söyledim diye ak parti damgası yerim. Sizin akıl böyle çalışıyor zaten değil mi? İlla bir gruba mensup olmak lazım.

•  secmece tweet'ler (yeniler geldi)

bu nedir ya beyinsizlikten başka birşey değil.

BMW X6 4.0d xDrive Beyaz

███████████████
  • Ulan bunları görünce AKP tarafına geçesim geliyor Direnişçilerin toplasanız %10'u ne olduğunun farkındadır. Geri kalan sürüye ayak uyduruyor

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Ulan bunları görünce AKP tarafına geçesim geliyor Direnişçilerin toplasanız %10'u ne olduğunun farkındadır. Geri kalan sürüye ayak uyduruyor

+1 Maalesef. Ama baya bir üniversite öğrencisi bilinçli insan da var orada hocam. Biz de bilinçlendirelim halkı
  • Şu düştükleri hale bakın ya ne kadar da trajikomik
    Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
  • Fanteziye bak

secmece tweet'ler (yeniler geldi)

ayrıca bu resimleri arşivlemek lazım.. olaylar bittiğinde bunların gözünün önünde ki perde kalktığında göstermek lazım belki bu tarz olaylar daha az yaşanır.
  • Bu olaylara güleceğim aklıma hiç gelmezdi ama bu 24 saat sağlam güldürdü direnince AB tayyip'i düşürecekmiş "tayyip in evladım"

Orijinalden alıntı: celatx

Hadi aslanlarım ülkeyi twitter dan kurtaracaksınız. Başa geçince de ülkenin ismini #Türkiye olarak değiştirirsiniz bordo klavyeliler.

Ne yaptın bu ülke için? Kendin bile düşünemiyorsun. Bir düşüncen fikirin yok. Twitter'dan ülke kurtarıyormuşuz git bak bakalım meydanlara olaylara . Yaptığın tek şey geviş getirmek şuan, itaat etmeye devam et.

ben bi 10 sene gülerim bu mallara arşiv yapıyorum ilerde hatırlatma bablı konu açarız belki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.