Şimdi Ara

Seçimden çıkmanın cezası mı arttı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden 6 dakika veriyordu. Şimdi direk 15 dakikadan başlatıyor sanırım. Ya da gece çıkıyorum da hatırlamıyorum mu ne oluyor anlamadım. 2 oldu bu. 5 dakika koymaz diyorum. 15 dakika çakıyor cezayı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bununla ilgili bi haber görmedim ama aynısı birkaç defa benim de başıma geldi. Her zaman da olmuyor, değişik bir şey.

• Sanmam az önce dodgeladım 5dk attı yine
  • ceza yedikce aldığın ceza ağırlaştırılıyor diye biliyorum.. ama keşke daha ağır cezalar gelse en az 30 dk.. 1 saat 2 saat gibi.. ne kadar hard ceza o kadar caydırıcılık !! belki oyundan cıkmalar falan azalır..
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Evet arttığını biliyorum. 5-15-60 dakika diye gidiyordu. Şimdi aram'da çıktım direk 15 dakika verdi. Geçen gün yine aram'dan çıktığımda 15 dakika vermişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

ceza yedikce aldığın ceza ağırlaştırılıyor diye biliyorum.. ama keşke daha ağır cezalar gelse en az 30 dk.. 1 saat 2 saat gibi.. ne kadar hard ceza o kadar caydırıcılık !! belki oyundan cıkmalar falan azalır..

1 saat pick cezası bekleyeceğime oyuna girer afk kalırım

• Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    amaç ? ...
  • quote:

amaç ? ...

Oyun 20-30 dkda biter neden 1 saat bekleyeyim ?

• Şimdi direk 15 yedim, gereksiz bir iş olmuş.
  • Belkide son zamanlarda çok çıktığın için olabilir, notlarda böyle bir şey görmedim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendâry

Belkide son zamanlarda çok çıktığın için olabilir, notlarda böyle bir şey görmedim bende.

Normal oyunda ilk çıkışımdı eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

quote:

ceza yedikce aldığın ceza ağırlaştırılıyor diye biliyorum.. ama keşke daha ağır cezalar gelse en az 30 dk.. 1 saat 2 saat gibi.. ne kadar hard ceza o kadar caydırıcılık !! belki oyundan cıkmalar falan azalır..

O zaman da 5 maçlık 20 dk ban yersin

takımına biri geldi ben feed falan dedi ya da adc oynuyorsun yanına sup utgot aldılar çıkmayacaksın da oyuna girip kanser mi olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isla Tortuga

takımına biri geldi ben feed falan dedi ya da adc oynuyorsun yanına sup utgot aldılar çıkmayacaksın da oyuna girip kanser mi olacaksın.

geçen nette gittim, neyse boş masa yoktu adam 5 dk sonra masanın biri boşalacak dedi.. bekledim o sırada biri lol oynuyordu oyununu izliyordum. izlediğim kişinin süresi bitti (meğer süresinin bitmesini beklediğim kişi o'muş) adam hiç istifini bozmadan kaltı gitti şimdi sen o kişinin takımında olsan napardın? yani sonuç olarak lol takım oyunu takımda 1 kişi bile eksik olsa kazanman zora giriyor. yani cezalar caydırıcı olmalı ki afk'lar afk kalmaktan korkmalı.. report sistemi düzgün çalışmıyor çalışsaydı takım oyununa aykırı hareket edenlerde cezasını alırdı örn: sup urgot gibi
    edit: anladığım kararıyla farklı konulardan bahsediyoruz ben oyundan çıkana ceza ağır olsun diyorum.. seçim ekranında bazen bende çıkıyorum mid vayne almak istediklerinde 1,5 yıldır sadece 5 dk ceza aldım başkada ceza yemedim. ranked maçlara kesinlikle hafta sonu girmiyorum yukarıda bahsi geçenler yüzüne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 26 Mayıs 2017; 14:50:23 >

konu da bahsedilen seçim ekranından çıkmak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

quote:

quote:

1 maçtan yenilmiyor ki

• Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Oyuna girip AFK kalmak yerine oynasan da olur bence. Bir şeyler denersin en azından.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

quote:

quote:

1 maçtan yenilmiyor ki

9x rapor çakıyorlar yiyorsun denendi :)

• istemedigin takimda oynamak yerine çıkmak daha mantikli bence.

5 dk beklemek ve lp düşmeside yeterli yani.

o kadar değişik insanlar geliyorki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Oyuna girip AFK kalmak yerine oynasan da olur bence. Bir şeyler denersin en azından.

Demek istediğimi anlayamadınız galiba adam pickten çıkan 30dk 1 saat yesin diyor ozaman işi çıkan kimse pickten çıkmaz 4v5 oyunlar artar demeye çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.