Şimdi Ara

Seçim sonucuna inanıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Seçim sonucuna inanıyor musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 18.4.2017)
Giriş
  • Seçim sonuçlarının bu şekilde olmadığına hileyle hurdayla evet oylarının öne geçirildiğine inanıyorum .Gerçek sonucun HAYIR olduğuna fakat cebren ve hile ile bir şekilde evet oylarının öne çıkarıldığına inanıyorum siz ne düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kar Damlası Su Tanesi -- 17 Nisan 2017; 19:11:22 >

• Ysknın açıklamasına kadar temiz seçim oldu diyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medyanın ciddi bir bölümü elinde, elinde olmayana ise ciddi baskı ve tehdit var. Referandum için ciddi yatırım yaptın. Koalisyonları bozdun, MHP tabanına oynadın, MHP'nin başına geçmek isteyen isimleri tehdit ve iftiralar ile dibe çekmeye çalıştın son çare Bahçeli ile el sıkıştın istediğini tabandan alamadın. 5 6 yıl önce yine oy için açılım yaptın ters tepti hdp'nin oyları arttı kandırıldık dedin işten sıyrılmaya kalktın. Yine yıllarca devlet içine soktuğunuz adamlar size karşı geldi 15 Temmuz yarattınız bundan nemalandınız, üstüne ajıtasyon yapıp yine kandırıldık deyip sıyrılmaya çalıştınız. Kanan çok oldu. Millet tankların önündeyken facetime'dan başkomutan oldunuz. Baktınız bunca ajıtasyon ve riyakarlığa rağmen hala istenilen yok son çare sahte ve geçersiz oyları son dakika katakullisi ile geçerli saydınız ona rağmen ancak %51 yaptınız. Bütün güç elinizde olmasına rağmen yapabildiğiniz ancak %51. Gerçek sonuç ise %40 ancadır. Zaten iki seçim önce bunun darbesini yediniz ama malum ülkede hak hukuk bilmem ne olmadığından tekrar seçim yaratarak iktidar oldunuz. Hitler'den filan daha çok güce sahip olmanıza rağmen %51 gerçekten güleceğim bir rakam.

• Rezaletlerle dolu referandum süreci ve şaibeli sonuçlar.

Evet verenlerin mazeretlerini de gördükten sonra, halka herşey müstehak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 17 Nisan 2017; 19:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tağut yönetimin riyakarların hazırladığı seçimi kabul etmem için nedenim yok
  • Oy pusulası vatandaşa verilmeden önce
    Sayım yapılmamıştı..
    Oy pusulası vatandaşa verilir iken orada parti meclis üyeleri gözetmenler ve sandık görevlileri sandık başkanı
    Bunu gördü..
    Oy pusulasının üzerinde mühür yok ise bu vatandaşa verilmemeli..
    Veriliyorsa bile...
    YSK ile irtibata geçip onlardan onay almaları gerekir..
    YSK sayım başlamadan toplanmadan evvel oy kullanımı kapanmadan evvel
    Mühürsüz oylar geçerlidir açıklaması yapmalı idi..
    Ancak geçersiz zarfları sayım yapılır iken sandık başkanı geçerli hale getirmeli idi..
    Ki araya zarf girmesin....
    ------------------------------------------------------------
    Burada hata YSK'nın YSK manipülasyon mu yapmaya çalışıyor
    YSK İDeolojik mi davrandı..
    YSK kripto mu?
    Bunlar soru işareti.....
    -------------------------------
    Zarfın üzerinde mühür yok ise vatandaşın suçu günahı ne...
    İki tarafında mağdur olma hile yapma olasılığı mümkün
    1970 1990 YILLARDA da bu yöntem mi kullanılıyordu..
    AMA TERS yönde...
    ve bu açıklanmıyordu...
    Kaybeden kazanamadığını mı sanıyordu....
    -------------------------------------------------------
    YSK hata yaptı
    Çünkü hatalı müdahalesi ile
    ARAYA ZARF KAYNAMASINA İMKAN VERMİŞ OLDU...
    -----------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 17 Nisan 2017; 19:48:34 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 18 Nisan 2017; 2:7:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olurda yeni rejim gelir 2 gün sonra idam da gelir ama 2 sene sonre kendileri için işler kötü giderse ilk idam edilecek kişi ysk başkanı yandaşları ve bu seçimi manüpüle eden herkes canlı yayında idam edilmeli.
  • Ysk nın yaptığındab sonra inanmıyorum.

• Rte kaybetmez kaybetse bile kazanır

• Yapıldı. Hayır kazanacaktı.

• Sandıktan Hayır Çıktı.

Evet kazandı.

• Kılçıksız seçimdi arkadaşlar.

• burdaki muhaliflerin bile %70+ sı evet çıkar diyordu ne değiştide bir kaç saatte? ilginç yazıyım partibaz kör ideoloji...
    ysk nın açıklamaları beni tatmin etti içim rahat..türkiye genelinde olan bir olay zaten..
    ha biyerde obeklnirdi şüphe doğardı derdim türkiyenin her yerinden sandık gorevlileri satın aldı diyorsunuz şiozfrenik biçimde? bilmem farkındamısınız? 1 alır 10 alır...max,,, 1000 ce sandığı almasını düşünmeniz(türkiyenin farklı yerlerinde chp nin kaleleri dahil) akp nin star wars 9 u çekmesi lazım... atın tutun kuru sıkı anca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Nisan 2017; 20:21:25 >
  • Başından beri hep söyledim, gayri resmi olarak hayır çıkar ama resmi olarak evet çıkar diye ve yine yanılmadım.
  • 2.5 milyon oy olduğunu nerden biliyorsun,chpli birisinin sözünden mi aldın?nerden bileceğiz belki de 5 milyondur.
    bu yüzden chpli sandık görevlilerini tekrar uyarıyoruz.' SANDIKLARI TERKETMEYİN.'
  • Açık oy gizli tasnif

GOOGLE , Chp nin karanlık 50 yılı yaz

• Gececiler ne düşünüyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.