Şimdi Ara

Seçim size kalsa ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşımla notebookları değiştirmeyi düşünüyoruz fakat tereddütte kaldım.
    Bendeki Vaio FW-11-m arkadaşımda ise DV5 1040 et var.
    Konfigurasyon olarak hp daha önde duruyor fakat sorun yaşarmıyım bunun cevabını bulamadım. Siz bu durumda hangisine karar kılırdınız.
    Teşekkürler.



  • Ya çok şaşırdım, insan Vaio yu Pavilion ile değiştirir mi hiç!

    Biraz forumu ve pavilionlar ile yaşanan sorunları oku. Zaten hemen vazgeçeceksin. Bir de arkadaşının gözünden düşün; neden daha düşük konfigürasyonlu bir Vaio yu tercih etsin ;)

    Attan inip eşeğe binme!
  • Sakın!
  • kardeş aman diyim ha vaio en iyisidir.
  • Dizustu bilgisayarda ben de sizin gibi VAIO kullanmistim.Ama bendeki Pentium M zamanindaki bir Vaio idi.Yine de bir sorunuyla karsilasmamistim.Aslina bakarsaniz ben su anda HP kullaniyorum onda da bir sorun ile karsilasmadim (1ghz de calismasi disinda).


    Bence degistirmeden once Sony ya da HP nin core 2 quad cikarmasini beklemelisiniz ben de oyle yapiyorum.
  • Evet sorun çıkarma konusunda HP nin eline su dökecek alet yok kanımca. Fakat vaio yu alırken ekran kartından çok bir beklentim yoktu ama p4 desktop ta oynadıpım cod 4 u rahat oynarım diyordum. Fakat ole olmadı düşük detaylarla anca oynanıyor. Bu zamana kadar kullanımdan çıkardığım sonuç malzeme konusunda ve işlevlik konusunda vaio gayet iyi. Isınma ses bunlar unuttuğum unsurlar. Fakat ilk çorbaya kaçan sinek aldığımın 2 haftası yerinden oynamaya başlayan on off duymesinin olduğu kısımdı. Ve bunun sonucunda karşılaştığım vaio servisinin duyarsızlığı ve iş bitiremeciliği.. AC kablosunun kısalığı. Çokta olmasa arada oyun oynamak biraz iyi gelirdi. Crysis 2, cod5 vs. Bu alet bunlar için değil :D o yüzden HP değilde 9600 un hatrına kafamda böyle bir düşünce oluştu.
    Cevaplar için teşekkürler.
  • Kardeş mis gibi Vaio'n var sakın bişi yapma gül gibi geçinirsin makinenle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KemaloS

    Evet sorun çıkarma konusunda HP nin eline su dökecek alet yok kanımca.



    Evet butun kullanicilar da salak zaten herkes gidip HP aliyor.HP de 1 yil once kurulan toy bir bilgisayar ureticisi zaten.Yaw her seyi hemen nasil kotuluyorsunuz.Yarin HP 8 cekirdekli laptop cikarsa sizin gozunuzde c2d li vaio daha ustun olacak sanki.Kendiniz uretseniz de biri sizinkine boyle dese ne tepki verirdiniz cok merak ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baptyr


    quote:

    Orjinalden alıntı: KemaloS

    Evet sorun çıkarma konusunda HP nin eline su dökecek alet yok kanımca.

    Yaw her seyi hemen nasil kotuluyorsunuz.



    Sözlediğim kendi fikrimdi ki bu kanıya kullanmıs oldugum hp toshiba ve vaio dan vardım. HP deki ısınma sorunu yüzünden bilgisayarımın kilitlenmesiyle o kadar karsı karsıya kaldımki kronikleşti bunun yanında dibimdeki wireless modemden sürekli kopmam acıp kapayarak tekrar baglanmam. Bunlardan sonra bunu söyledim. Fakat nasıl böyle savunma piskolosidi dogdu anlamadım. Neyse kimse hiçbirşeyi savunmuyor.

    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.