Bu tutuklamalardan sonra CHP'li belediye başkanları partilerinden istifa etmeye başlar. |
SEÇİM HAKKININ KALDIRILMASI VE TAM DİKTATÖRLÜK (2. sayfa)

-
-
Durum kötü seçimi kesinlikle kazanamayacagını düşünürse bir şekilde seçim olanağını kaldırmaya gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçim hakkı kaldırılmışmış saçmalıklara gel, bu saçmalıklarla kimi kandırıyorsunuz çok merak ediyorum. Daha yeni 2023'te seçim oldu seçim tarihi belli. Adam gibi ana muhalefet lazım bu ülkeye CHP asla ve kata AKP'nin alternatifi değil çok net.
Üniversitede lisans üstü seviyede omurgasızlar dersi gördüm, böylesini görmedim.. Bu ayrı bir dünya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anayasada seçilenin görev süresi yazar.Ben erken seçim istiyorum yapmıyorlar diyip ağlayıp bakın seçim yapılmıyor algısı kimse yapmasın.
-
Kuzey Kore'de olduğu gibi tek adaylı seçim yapılır ve oy kullanmak zorunlu olur bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yakında gelecek olan. ak parti bunun peşinde.
-
En büyük AKTROL sensin.Kim bilir ne çıkarın varki birden fazla konuda trollük yapıyorsun.
-
Tekirdağ aslanı x2yk ozkan yine başlamış millete troll demeye.
Belediyede kadro vermediler diye bu kadar kızma
😀 😀 😀 😀 😀
Bu AKP'li ismin söylediklerine katılmıyorsun o zaman?
"Türkiye demokratik görünen diktatörlerin yönettiği ülkedir."
"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 2-3 yıl sonra soracaksın. 5 yılda bir Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diye bir şey yoktur.
Zaten kaldırılacak ve malum kesim bundan rahatsız değil, aksine içeri giren her muhalif lidere seviniyorlar.
Bir ülkede seçim bile olsa tek başına iktidar sisteminin ne kadar suistimale açık olduğunu Türkiye'de deneyimleyeceğiz.
Seçim sayesinde başa gelip seçimleri kaldıracaklar ve rakiplerini ortadan kaldıracaklar. Demokrasinin sadece seçimden olduğunu
sanmaktan vazgeçemiyoruz malesef.
-
Forumda kullanmadığı algı taktiği kalmadı bu dillinin ama herkes trol, o süper.
-
ülkede genel seçim zamanı geldi de geçti mi?
3 yıl var daha... her seçimde bunları Chp tarafından söyleniyor fakat Chp belediyeciliğini de gördük.
Chp bitti kardeşim, ilk yerel seçimde İzmir hariç:) bir çoklarını kaybedecektir.
bu notum burada dursun.
-
En son , taksimetreleri kurun geliyor kurun diyordun ekrem sapladıydı köküne kadar ahahhaha
O sandık gelecek ve bunları evine yollayacağız !...
-
Bu zat bu sefer doğru konuşmuş, fakat bir sorunu var ne dediyse tersini yapıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X