Şimdi Ara

Seçim bitti, sansür kalktı: Akşener canlı yayında açıklama yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takip edenler iyi bilir, Bu kadın miting yaptığında hemen hemen tüm kanallar 3 maymunu oynardı...

Seçim bittiğinde sansür de bitti. Kanallar kadının konuşmasını canlı yayınladılar..

İyi partililere sesleniyorum; partinize sansür uygulayan kanalları kara listenize alın, izlemeyin ve izlettirmeyin.. Bunlara bağlı olan gazetelerini de satın almayın..

Eğer bunları yapmazsanız sizler özde değil ne biliyim büle sözde, kıytırıktan, kazara iyi partili olmuşsunuz demektir

Seçim bitti, sansür kalktı: Akşener canlı yayında açıklama yaptı.

• Yalnız sansür edeceklerse neredeyse ana akım medyanın hepsini sansürlemek zorunda kalırlar burası Turkey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

Bu mesaj silindi.
    Aslında senin bu yazdıkların tamamen iftira ve yalan.

Sorsam dinine bağlı(!) bir müslümansındır ama tanımadığın bir kadına sırf desteklediğin adamların dediklerine binaen iftiralar atıyorsun. Bu kul hakkına girmektir ve yüce Allah: "Bana kul hakkı ile gelmeyin." diyor. Unuttuysanız hatırlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-434FA9141

Aslında senin bu yazdıkların tamamen iftira ve yalan.

Sorsam dinine bağlı(!) bir müslümansındır ama tanımadığın bir kadına sırf desteklediğin adamların dediklerine binaen iftiralar atıyorsun. Bu kul hakkına girmektir ve yüce Allah: "Bana kul hakkı ile gelmeyin." diyor. Unuttuysanız hatırlatayım.

Alıntıları Göster
    sadece 1 video ile size cevap vereyim. gerisini yazmayayım. izle bakalım. karar ver..

sadece 42 sn

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Yorum ve rumuz uyumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Kadın "bir duyum var, umarım doğru değildir." diyor. Kesin doğrudur diye bir ifadesini görmedim videoda. Ama siz yorumunuzda kadını kesin bir şekilde iftiracı ve yalancı olmakla suçluyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakıyorum tüm medya burda, günaydın hoşgeldiniz filan dese iki laf çaksaydı. olmadı böle.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ağzından lağım akıyor
  • ince canlı yayında seçim sonra açıklama yapmak üzereyken, o an hazırda bekleyen trt yi nazik bir dille dışarı çıkardı... olması gerekeni yaptı...

seçim öncesi kıymet vermiyorlardı, şimdi muhalif tüm parti liderleri haber yapılacak kıymete bindi...

Demokrasi kavramının temelini oluşturan ana maddeler vardır, bu maddelerden biri de seçimlerin tüm muhalifleri yararlanacağı şekilde adil ve eşit koşullar altında olmasıdır..

Adil ve eşit olmayan koşullar, iktidara hizmet etmiş oldu ama buna rağmen 7 puan kaybetti... Tüm medya eşit olsaydıi kan kaybı daha çok olurdu...

30 katrilyonluk rüşvet paketini de unutmayın
  • quote:

sadece 1 video ile size cevap vereyim. gerisini yazmayayım. izle bakalım. karar ver..

sadece 42 sn

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-434FA9141

Kadın "bir duyum var, umarım doğru değildir." diyor. Kesin doğrudur diye bir ifadesini görmedim videoda. Ama siz yorumunuzda kadını kesin bir şekilde iftiracı ve yalancı olmakla suçluyorsunuz.
    evladım kaç yaşındasın sen..

yada şöyle diyeyim. maral siyasetçi mi. siyasetçiler duyuma göre mi hareket eder..

velevki duyuma göre hareket ediyorsun. çık açıkla kimden duydun. kim söyledi sana..
  • Başlık guzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Sen tv yayıncısı olsaydın muhtemelen akp tarafından çoktan satın alınmıştın... ve herşeyin aksine, meralin haberini yapmak istesen dahi yapamazdın
  • Hımmm sansür bitmiş

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Ayip gunah iftira atiyorsun. Senin vizyonun da kek sadece

• quote:

evladım kaç yaşındasın sen..

yada şöyle diyeyim. maral siyasetçi mi. siyasetçiler duyuma göre mi hareket eder..

velevki duyuma göre hareket ediyorsun. çık açıkla kimden duydun. kim söyledi sana..

Alıntıları Göster
    Yaşım 41. Seni hem edep sınırlarına hem dinini öğrenmeye hem de adam gibi Türkçe öğrenmeye davet ediyorum. Blok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-434FA9141 -- 26 Haziran 2018; 16:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herman_Wolff

Yaşım 41. Seni hem edep sınırlarına hem dinini öğrenmeye hem de adam gibi Türkçe öğrenmeye davet ediyorum. Blok!

Bence bloklama. Adam mantıklı konuştu. Açıklamasina yorum beklerdim sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 26 Haziran 2018; 18:14:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    O sizin görüşünüz. Ben edepsizce yorum yapan kimseye cevap vermek ile vakit kaybetmeyeceğim.

Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.