Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.651
Cevap
209
Favori
1.280.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani diplerindeki deriye yedireceksiniz ben öyle yapıyorum sonuçta bu kılların hastalığıdeğil deri hastalığı fiyatları geçen şampuam aldım 40 teleydi coresatın sarı 32 lira kortizonsuz sağlığa zararı minimum. bi 6 7 ay gidiyo az kullanıyorum

• Orijinalden alıntı: himmet_dal

Kaşa coresatin sarı başa vichy yeşilkapak kuru saçlara için.

Hocam saç için olanı saçı nemlendiriyor mu ? Başka bir şey kullanmaya gerek varmıdır kepek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 7 Ekim 2014; 18:57:10 >
  • Bence kısa saçın etkisi yok fakat kabak yaparsanız geçer çünkü kıllı bölgede hayatını sürdürüyor bu amansız hastalık. Vichy yeşil kuru saçlar için olanı çok etkili 2 3 yıldır kullanmaktayım kaşlarımıda geçirmişti şampuanladıktan sonra 3 dk bekliyorum durulamaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lanet hastalık yuzunden sac dökülmelerim fazlalaştı. Kükürtlü sabun ve bi iki malzeme ile bu sey gitti. Fakat sizinde bildiginiz gibi fazlasıyla dökülme oldu. Tepe noktam %60 derecede sacsizlasti. Direkt olarak bu Hastalığı'n yaptıgı bir sey degil fakat sac dökülmesini fazlasıyla tetikleyen bir sey (yaglanma, deri kalitesini bozma gibi.Bunların geri Dönme ihtimali var mı ?21 yasında insan tepsi acik dolaşmak istemiyor.

Saclarım 20cm civarlarında arkaya atarak sakliyprum fakat orada oldugunu ben biliyorum ve bu beni epey uzuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 9 Ekim 2014; 12:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FTaze

Bu lanet hastalık yuzunden sac dökülmelerim fazlalaştı. Kükürtlü sabun ve bi iki malzeme ile bu sey gitti. Fakat sizinde bildiginiz gibi fazlasıyla dökülme oldu. Tepe noktam %60 derecede sacsizlasti. Direkt olarak bu Hastalığı'n yaptıgı bir sey degil fakat sac dökülmesini fazlasıyla tetikleyen bir sey (yaglanma, deri kalitesini bozma gibi.Bunların geri Dönme ihtimali var mı ?21 yasında insan tepsi acik dolaşmak istemiyor.

Saclarım 20cm civarlarında arkaya atarak sakliyprum fakat orada oldugunu ben biliyorum ve bu beni epey uzuyor.

Nasıl kurtuldunuz hocam bu hastalıktan anlatırmısınız
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Bu lanet hastalık yuzunden sac dökülmelerim fazlalaştı. Kükürtlü sabun ve bi iki malzeme ile bu sey gitti. Fakat sizinde bildiginiz gibi fazlasıyla dökülme oldu. Tepe noktam %60 derecede sacsizlasti. Direkt olarak bu Hastalığı'n yaptıgı bir sey degil fakat sac dökülmesini fazlasıyla tetikleyen bir sey (yaglanma, deri kalitesini bozma gibi.Bunların geri Dönme ihtimali var mı ?21 yasında insan tepsi acik dolaşmak istemiyor.

Nasıl kurtuldunuz hocam bu hastalıktan anlatırmısınız

Açıkcası dediğim gibi Kükürt sabunu ile yıkıyorum her gun, iki günde bir de babamin kocakarı ilaçları yapan bir arkadasinın yaptıgı suyumsu seyi kullanıyorum. Fakat gercekten bu sacın bana getirmiş oldugu stresten dolayı kafamı kazır derecesine kaşımaktan tepemde ve bazı yerlerde açılmalar var. Bunları hala anlatabilmiş değilim.

Bunun icin de belki yardımı dokunur diye bemiks ampul + b ile Başlayan baska bi serum daha vardı unuttum + badem Yağı + sinameki otunu kaynattiktan sonraki suyunu da katarak kendime bir sprey yaptım. Bununla birlikte masaj yaparak İyicene yediriyorum. Yarım gun kalıyor ve yıkıyorum. Zamanında sacımın hızlı uzaması ve saglamlasmasi icin kullanmıştım, insallah ise yarar.

• bir sürü ilaç kullandım kimyasal bitkisel bir sürü para harcadım eczanemiz var her türlü malzemeyi saçımda denedim hiçbiri fayda etmedi

en iyisi bu >>>

Clear Men kullanmaya başladığımdan beri saçımda bu kabuklanmadan eser kalmadı 2 yıldır düzenli kullanıyorum formülüm şu
    3 clear men ile yıkama sonrası 1 kere ketoral ile yıkıyorum böylelikle yendim hastalığı öneririm. umarım herkese derman olur çok illet bir hastalık..

• quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

bir sürü ilaç kullandım kimyasal bitkisel bir sürü para harcadım eczanemiz var her türlü malzemeyi saçımda denedim hiçbiri fayda etmedi

en iyisi bu >>>

Clear Men kullanmaya başladığımdan beri saçımda bu kabuklanmadan eser kalmadı 2 yıldır düzenli kullanıyorum formülüm şu
    3 clear men ile yıkama sonrası 1 kere ketoral ile yıkıyorum böylelikle yendim hastalığı öneririm. umarım herkese derman olur çok illet bir hastalık..

Hocam bende ise yaramadi o sampuan.Kisiye gore degisiyor.Bende bir tek prozinc ise yaradi.Bir de bu hastligin en buyuk olusma sebebi stres.

• Bu hastalığın ben de belirtileri tamamen mevsimsel önceki sene eylül ekim gibi gittiğim dermalog sonrasında 2 ay içerisinde tamamen kurtuldum ama yine bu aylarda ilaçlarımı kullanmama rağmen artmaya başladı. Şu anda saltar losyonu ketoral krem ve kükürt sabunu kullanmaktayım sanırım bunları değiştirmem gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunumda 1 sene önce çağrı merkezine girdikten sonra başladı , sürekli fast food ve stress den öncelikle yüzümde burun kenarlarında kırmızılık başladı daha sonra o bölgelerde içi beyaz büyük sivilceler uluşmaya başladı mantar gibi daha sonra doktara gittim ve SD teşhisi konuldu 1 2 şampuan ve krem verdi , 1 tane kremden sonuç aldm fakat , inanılmaz bir kaşıntı mevcut oluyor bazı durumlarda ve sivilcelerin çıkıcağı yerde damar atması gibi bir his oluyor göz seyirir ya aynı o şekil yatarken , sabah kalktığımda ise kocaman içi beyaz bir sivilce ile karşılaşıorm o yanan yerde çok iğrenç bir hasatlık düşman başına vermesin.şuanda coresatin sarı kullanıyorum askerede gidiyorum gerçi ama yanıma alıcam hayırlısı artk
    Karakterde tutarsız bir beyin,orantısız küçük dağlara benzer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Hangisini almalıyım?

Hangisini Almaliyiz yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Rollz'~

quote:

Arkadaşlar bana doktor şu ilaçları verdi, kullananlardan yorum alabilir miyim? (henüz başlamadım)

-Protopic %0,1 30GR POMAD

-Codermo 0,1 30ML Losyon

- Itraxyl 100MG 28 Mikropellet Kaps.

Ayrıca benim kepeklenmeler burun kenarı, çene altı ve saç derisinde, beyaz kepekler kuru halde. Yağlanma bazen fazla bazen az ve saç derisinde sivilce şeklinde kızarıklıklar oluyor, patlatınca kanıyor ve yara oluyor.

Protopic etkili bir krem kızarıklıkları falan geçiriyor kortizon da içermiyor. Saçtaki kepekler için kesinlikle Vichy Dercos öneririm. Benim saçımda da kızarıklık ve kepek vardı ikisini de geçirdi ama kalıcı mı bilmiyorum halen kullanıyorum ve kepek sorunum ortadan kalktı

Ustam benimde acil denemem lazim bu sampuani uste 2 tane var hangisini almam lazim

• Gercekten cok pis sac dokuyor bu hastalik.Dokulmeye iyi geldi zeytinyagli sabun kullaniyordum.Dunde seytinyagli sarimsak surdum.Su an sacim kepek oldu.Sac killarini elime alinca koklerindeki beyaz sey de buyumus.Tirnakla bile zor cikiyor.Saclarda kafamda durmuyor.Sacin dengesi bozuldu her halde.Olumlu yorumlari okuyunca wsi alicam.

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

Hangisini almalıyım?

Hocam ben üsttekini aldım, saçı temizliyor ama şuan kepekte değişim yok. 4 hafta demiş benim 2 oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

quote:

Hangisini almalıyım?

Hocam ben üsttekini aldım, saçı temizliyor ama şuan kepekte değişim yok. 4 hafta demiş benim 2 oldu.

Bende alttakini aldim.Kuru saclar icin olani.39 tlye.Normalde arastiririm piyasayi saclar kotu durumda olunca hemen aldim.
    Sebatit dematiti vucut yapiyor.Benim sacimda vardi.Simdi ise biyiklarimda ve kaslardada olmaya basladi ve seyrelmede yapti.Vucuda aldigimiz besinlerle bunu azaltabilirmiyiz diye dusunuyorum.Bence bu hastalik genetik.
    Herkese hayirli sifalar

• Egzama ile Sebatit Dermatit arasında nasıl farklar var acaba ?

gözlemlerime göre tüm olay stresten kaynaklı gibi ve kendimce dikkat ettiğim bir konu ise son 1 senedir yatmadan önce abur cubur yememeye dikkat ettim , gözle görülür bir gelişme oldu bende. Arada bir kepeksel oluşumlar oluyor sakallarımda ve bıyıklarımın altında fakat bu konuda sadece banyodan sonra olmakta.

Kullandığım tek yüz kremi ise 2 3 günde bir Travazol krem.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.