Şimdi Ara

SEATBOX DİREKSİYON MASASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba hali hazırda argesi devam eden fakat piyasada prototipleri görünen seatbox ürününü geçen hafta kullanma fırsatım oldu.
    Logitech G25 imi ürüne bağladım.Firma Logitech direksiyonu için özel bir tasarım yapmış ve ürünün kurulumu sadece 10 dakika sürdü.sistem gerçekten çok sağlam tasarlanmış.Ben projeksiyon kullanmayı tercih ediyorum.Formula1 i oynadim inanilmaz zevk aldım, gerçekten çok iyi bir ürün tasarlanmış.Düşününki sistemde karşılıklı yarış yapıldığını ürün seri imalata geçme sürecine girecek diye duydum.
    Ürün gayet iyi tasarlanmış ve firma uçak simulatörü projesine de başlamış.Ürün 2009 un son çeyreğinde raflarda yerini alacakmış.İlgilenenler için Ürünü Yazıcıoğlu iş hanındada satanlar var.Kendime arabada zannetim.Ürün istanbul bağdat caddesi LG de sergileniyor.Bağdat caddesi Göztepe ışıklara gelmeden hemen solda gidin deneyin derim.Oradaki modelde 5.1 ses sistemi var.Koltuğun altında amfi bulunuyor.Kendinizi arabada zannediyorsunuz mükemmel olmuş.Bir Türk olarak gurur duydum.

• Teşekkürler.
  • fiyatı bellimi
  • Fiyat 500 lira civarı olacak diye duydum.Net bilgiler daha sonra belli olacak.Ama firma Cebit bilişimde olacakmış o zaman net fiyat belli olur.
  • 400-500tl uygundur, daha çok isterlerse vermem şahsen ben
  • Bir iki boy profil ve yarım kilo yağlı boya ile böyle daha ekonomik şeyler de yapmanız mümkün. Şahsen 400-500 liranın aynı işi gören bir metaya verilmesini ben şahsen boşa harcanmış bir para olarak görürüm... Biraz ekonomik olmakta fayda var, hatta bu sistemi kendiniz hazırladığınızdan daha iyi dizaynlar çıkartmanız mümkün...

•  SEATBOX DİREKSİYON MASASI

video:

http://www.youtube.com/watch?v=kf1NoHS2TA4&feature=player_embedded

mükemmel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcantcan -- 13 Temmuz 2009; 14:01:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G27 Direksiyon Modifikasyonu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Solidrock arkadaşım senin yaptığın tasarımda çok yaratıcı olmuşda.Adam oturmak için ayarlabilir yarış koltuğu koymuş,O koltuğun fiyatı sadece piyasada 300 Lira ve inanılmaz rahat bir koltuk.Bence uğraşmaya değmez,titreşimin olduğu bir sistemde bende manuel bireysel bir tasarım yapmak sağlıklı değil.Sistemin doğru bir mantıkla yere basması lazım.Artı g25 için özel bir vites kutusu gerekiyor.Senin yaptığın sisteme o nasıl monte olucak.Bence Amerika bulunmuşken tekrar keşfetmeye gerek yok. :)
  • @tcantcan

sisteme bak ya bu ps3ün derdi tasası bitmiyo, ps3 alıyoruz oyunları alıyoruz, oyunları daha zevkli oynamak için aletler alıyoruz. alıyoruzda alıyoruz. ama hepsinide alamıyoruz
  • Valla aynen hocam. Yakında arabayı falan satmaya başlıcam zaten böyle bir sistem için
  • tcantcan arkadaşım herşeyi anladım da,adam nasıl el frenini koymuş sisteme G25 te el freni yok ki?
  • helal olsun ya adamlara 400-500 çok geliyor ama işte birde keyfini düşünmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormrain1

tcantcan arkadaşım herşeyi anladım da,adam nasıl el frenini koymuş sisteme G25 te el freni yok ki?

Vala hocam gaz pedalı da zaten G25 inki gibi değil. Direksiyon ve vites G25 ama geri kalanı için bilgim yok...
  • gaz pedalı g25 ın gaz pedalı bu yapan arkadas plastık korumadan sökmüş pedalları..
  • valla harik olmuş ya ama birde hard truck da oynayacan onunla muhteşem olur
  • Bu videodaki sistemle ilgili bilgisi olan varmı el yapımı ama ..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=105648439459273&ref=nf

konsoldaki titreşimi amortisörlere aktarmışlar ama güzel bir sistem olmuş döküman bulamadım bununla ilgili eğer mantıken bulurnursa güzel modifiye olur bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.