Şimdi Ara

Seat ve Skoda, Opelden daha mı Alman ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_107639617/tm.htm

Şu arkadaşın yorumu dikkatimi çekti ''ALMAN KALİTESİ FARKLI OLUYOR'' demiş neden Opele binen biri Alman kalitesi farklı oluyor demiyorda kuruluşu Almanya olmayan Seat ve Skoda, Abi Alman kalitesi işte oluyor ?

Demek ki geely markası yarın VW e ait olsa çinli geely ''ABİ ALMAN KALİTESİ İŞTE'' olacak

Garip bence

• yerimi ayırtayım gereksiz konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlar bile bu kadar kafa yormuyor buna

• mutfak gibi düşünün, alman mutfağı, aşçıları alman, mutfakta kullanılan malzemeler alman malı, tarifleri alman aşçılar tasarlıyor, yemekler alman, sadece yamaklar çek ve ispanyol
  • tamam fiat ta alman
  • Özelkle skoda vw ile başa baş çok kaliteli. Çünkü motorları tsı-tdı şanzumanları hepsinde dsg, motorları elektrik parçaları ortak, şasede ortak geriye kalan kaporta onunda bildiğim skodada 12 sene kaporta garantisi var. seat ve skodada bildiğin alman

• Otomobil konusunda cahil bir millet olduğumuzdan o tarz yorumlar şaşırtmamalı

Vw Ülker , SEAT halk bisküvi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 4 Temmuz 2015; 23:37:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

Özelkle skoda vw ile başa baş çok kaliteli. Çünkü motorları tsı-tdı şanzumanları hepsinde dsg, motorları elektrik parçaları ortak, şasede ortak geriye kalan kaporta onunda bildiğim skodada 12 sene kaporta garantisi var. seat ve skodada bildiğin alman

Tamam ama bende diyorum ki sapına kadar Alman olan Alman doğumlu Opel'e binen biri ABİ ALMAN KALİTESİ FARKLI demiyorda biri Çekoslovakya malı Skoda diğeri Fiat tarafından kurulmuş İspanyol malı Seat Alman oluyor ?
  • Şimdi Alman var Alman var. Skoda seat alman, opel bunlardan kaliteli, vw biraz daha kaliteli. Ha safkan alman arıyosan mercedes, bmw gibi markalardır benim gözümde. Hele son yıllarda bmw nin meşhur 3 marka (audi mercedes, bmw) içinde en iyi araçları ürettiğine inanıyorum. Nissan da japon lexus da japon, ama aralarında kalite farkı var.

Skoda alman deyince bunu kabullenmemenin bi mantığı yok. 5-6 yıldır farklı skoda araçlar kullandık, sanayiye gittiğimiz durumlarda skoda servisinin olmadığı yerlerde vw servisine gittik. Aynı motor çünkü.
  • Valla motor kaputunu açtığım an tüm parçaların üzerinde vw yazıyor iç konsoldada öyle tüm arabanın heryerinde sadece montaj çeklerin oluyor cidden araba b segment ama c segment havası var bi clioya binin bide fabiaya anlarsınız demek istediğimi
  • Seat ve skoda gayet kalitesiz araçlar. Bakmayın araba dergilerinde,forumlarda şişirildiğine. Vw ve Opeli tek geçerim orta sınıf alman araçları konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 5 Temmuz 2015; 1:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Otomobil konusunda cahil bir millet olduğumuzdan o tarz yorumlar şaşırtmamalı

Vw Ülker , SEAT halk bisküvi

Opel de Torku mu?
  • Şu opel'e bir turlu kanım ısınmadi nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 5 Temmuz 2015; 2:04:45 >
  • Seat Alman değildir ,Inşallah olmaz da

Seat ispanyol ruhu barındıran , kırmızının yakıştığı VW nin ise bilerek donanım kistigi bir markadır .

Seat adamdır

Forumda seat in sevilmemesinin bir nedeni var VagAir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Temmuz 2015; 2:05:59 >
  • Seat endülüste, skoda balkanlardayken opel almanyada cayır cayır üretim yapıyordu. Dağdan gelip bağdakini kovmaya benzemiş bu.
  • Şimdi hiç bir araba kötü değil ki hocam hemen hemen artık bütün markalar kaliteli olmaya başladı.Bütün kesime hitap ediyor.Ama Fiat'ıda oldum olası sevmedim,sevemedim(fiat'da bana yalvarıyorduya ).Renault,hyundai eskiden kötü araçları vardı şimdi müthiş araçlar yapıyorlar.Mesela yeni tucson muhteşem renault'un tasarımda çok güzel diğer konuları bilemicem hiç sürmedim.
  • Icindeki parcalarin uzerinde isterseniz bentley yazsin.

Siz araci alirken onunde ne amblemi varsa onu aliyorsunuz.
    Surerken onunde ne amblemi varsa onu suruyorsunuz.
    Satarken de ne amblemi varsa onu satiyorsunuz

Malum sitede henuz motor aksami ureticilerine gore arama secenegi olmadigi surece ne yazikki surec boyle isliyor.

• Almanya dediğimiz yer bir federasyon. Alman'ı derecelendirmek komik kalır, hatta Almanya'da olsak yerine göre suç bile sayılabilir.

Amerika denilen 1795'te anayasasını Almanca'ya da tercüme edecekken, kongredeki bir oy farkıyla vazgeçmiş ülke *. Opel'i GM alsa ne olur, Mercedes 1915'ten beri Amerika'da üretim yapmışsa ne olur.

İspanyol isimli Mercedes'i Mercedes yapan en önemli özelliği Amerikan SAE standartlarını en yakından takip eden bir Avrupa'lı olmasıdır. Koca direksiyonlu, park frenli Mercedes. Oldu mu şimdi? Daha Alman :)

Hitler bu kadar ayrımcı değildi. Teknik konularda ise hiç ayrımcı değildi, dünyayı dört sene uğraştırabildiyse sırf bu sebepledir.

• Opel'in almanlığı tartışılır olmuş.gm'in sahibi olması onu Amerikan yapmıyor.neticede opel Mühendisler Tarafından Almanya'da tasarlanan ve Üretilen bir marka.100 seneden fazla deneyimi var.opelin kafa dengi vw'dir.her ne kadar vw' in kendisini premium marka olarak lanse etse de bu böyle.

• Alman'dan kasıt ne? Neyin referansını belirliyor bu alman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 5 Temmuz 2015; 2:43:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.