Şimdi Ara

Seat Neden Tutulmuyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
26.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onurusl

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Orijinalden alıntı: dogan_slx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Böyle saçma konulara cevap yazılmamalı ama işte kime laf anlatacaksın .

Konuyu saçma bulduysanız cevp yazmasaydınız

2015 yılının en saçma konusu konuyu açan zatın konudaki mesajları tam troll.

Fiat Renault alınmaz mış Seat ın Alman malı olması yetermiş Seat varken neden Fiat Renault Hyundai mış

Geçenlerde pejo 307mi 308mi alayım diye konu açmıştı arkadaş

Ne alaka ?

Haklısın ne alaka..hem teneke diyip alınmaz diyip hem almaya kalkmak çok normal bir durum pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiat Renault alınmaz mış Seat ın Alman malı olması yetermiş Seat varken neden Fiat Renault Hyundai mış

Bırak hocam konuya yamaya değmez alıntılamış Fransız İtalyan arabaları tekene diyor, yanından bir siyah quattroporte ve f12 geçse ağzı açık bakar burada kalkmış İtalyan teneke. ilk okullu kaba etinde bezle gezen bir ergen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka ?

Haklısın ne alaka..hem teneke diyip alınmaz diyip hem almaya kalkmak çok normal bir durum pardon

İyide ben o konuyu alıcam diye açmadımki hangisi sorunsuz diye açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Gıcığız sevmiyoruz almıyoruz

Alamazsınız zaten siz gidin teneke punto veya megane alın
  • Bak bak lafa bak Renault,Fiat,Hyundai gibi markalara neden para veriyorlarmışta seat'a vermiyorlarmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onurusl kullanıcısına yanıt
    Sakin ol şampiyon.Aslan parçası Neyin peşindesin önce onu bir anlayalım.

Renault,Fiat,Hyundai teneke dedin biz de yav he he dedik oldu mu.

SEAT neden tutulmuyor diyerek de aba altından Alman sağlamlığı ve mucizesi damgasını da yapıştırdın.Oh ne ala memleket.

Bunu bilirim bunu söylerim;Asıl düşüncelerde ki tenekeliği sorgulamak lazım.Gerisi laf-I güzaf.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben doğruyu söylüyorum neden zorunuza gidiyoki renault ve fiat seata bakarak sağlam değil
  • Onurusl kullanıcısına yanıt
    Bi kere seat alman değil ispanyol markasıdır. Renault hyundai kia peugeot bunlar kendi ayakları üzerinde duran yılların firmasıdır ve birçok alanda kendilerini kanıtlamış markalar. ( formula, wrc vs.) Yani o kadar saçma yorumlar yapılıyor ki bilmeden, gülmemek elde değil. Seat bir kere kendi başına hareket edebilen bir firma değil. Vag grup yatırım yaparsa anca :) 20 sene evvel sokakta brodway fairway flash concorde vs. dan geçilmiyordu ki ben o zaman seat diye bişey duymadım
  • quote:

Ben doğruyu söylüyorum neden zorunuza gidiyoki renault ve fiat seata bakarak sağlam değil

Senin demenle kimin niye zoruna gitsin ki Bir fiat linea taksi de 1milyon km ye yaklaşık yol yapıyor sen seat ile bu kadar yol yap görelim. Leon un bi kere üstündeki boyanın kalitesi belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Bi kere seat alman değil ispanyol markasıdır. Renault hyundai kia peugeot bunlar kendi ayakları üzerinde duran yılların firmasıdır ve birçok alanda kendilerini kanıtlamış markalar. ( formula, wrc vs.) Yani o kadar saçma yorumlar yapılıyor ki bilmeden, gülmemek elde değil. Seat bir kere kendi başına hareket edebilen bir firma değil. Vag grup yatırım yaparsa anca :) 20 sene evvel sokakta brodway fairway flash concorde vs. dan geçilmiyordu ki ben o zaman seat diye bişey duymadım

Seat eskiden ispanyol değilmiydi ?
  • Peki bir soru da ben sorayim leon bakiyorum ikinci el 2013 model olanlar neden sıfırdan daha pahaliya satiliyor 140beygir olunca 125den 15beygir olunca mi bu fiyat farki yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

VW alt markasi olduğu ve ticarisi olmadigi için. Ayrıcasedan c sinifi arabasida yok.

Leon C segment.
     Seat Neden Tutulmuyor ?

Sedanı yok demiş. Post mu amacınız?

Toledo c sedan degil mi ?

leonu sedan olarak görmesine takıldım. Toledo ibiza bozması bir araç benim gözümde. fluence linea bile kat kat iyi. Ona C sınıfı demek bunlara bile hakaret olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tutarsız, leon fr lere bakın kiminde ampül kiminde cam tavan yok, 2014 de hem led hem cam tavan standart oldu iyi güzel derken, euro6 motora gecti ama bozulan dsg ile vermek isityor sadece, euro5 motora razı olanlar 140 hp lik motorlar alaibliyordu şimdi onuda 125hp ye düşürmüş , yani bu kadar tutarsız bir konfigürasyon ve motor seceneksizliği (motorları mevcutken vermiyor) TR de bir firmada daha varmı?
  • Aylık 3500 barajı maaşı olan çoğu kişide Leon görüyorum ben.

• Hocam bence volkswagenden cok skoda da seatin satislarini azaltiyor.Çünkü hem arabalarda daha çok seçenek var.Hem de seatdan daha saglam.Seat in bir leon u cok satiyor.Onu da genelde gencler alıyor.Kesinlikle seati kötülemek degil amacim bizde 2008 leon kullandik ve gayet memnunduk yanlış anlasilma olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_maa27

Hocam bence volkswagenden cok skoda da seatin satislarini azaltiyor.Çünkü hem arabalarda daha çok seçenek var.Hem de seatdan daha saglam.Seat in bir leon u cok satiyor.Onu da genelde gencler alıyor.Kesinlikle seati kötülemek degil amacim bizde 2008 leon kullandik ve gayet memnunduk yanlış anlasilma olmasin

Şu saçma konuyu upladığım için üzgünüm. Neyse Skoda , VW , Seat alan biri kendini kandırmasın aralarında sağlam , dandik yok . Ha nerede var ? İç donanım da iç plastikte kısaca iç kalitede var .

Onun dışında çoğu parçası her şeyleri ortak . Skoda veya Seat belki eskiden kaliteli veya dandik olabilir ama şimdi 3 marka da aynı şeyleri kullanıyor .

Seat'ın iç kısmına biraz yatırım yapılsa VW'yi geçer ama aynı şeyin laciverdi 3 ü de . Vag ın merkez markası VW olduğu için biraz ileride gibi gösteriliyor .

Özet : Skoda veya Seat , Vag ' a girmeden karşılaştırılma yapılabilirdi ama şu an farkları yok kandırmayın kendinizi sağlamlık konusunda.

• quote:

quote:

Hocam bence volkswagenden cok skoda da seatin satislarini azaltiyor.Çünkü hem arabalarda daha çok seçenek var.Hem de seatdan daha saglam.Seat in bir leon u cok satiyor.Onu da genelde gencler alıyor.Kesinlikle seati kötülemek degil amacim bizde 2008 leon kullandik ve gayet memnunduk yanlış anlasilma olmasin

Şu saçma konuyu upladığım için üzgünüm. Neyse Skoda , VW , Seat alan biri kendini kandırmasın aralarında sağlam , dandik yok . Ha nerede var ? İç donanım da iç plastikte kısaca iç kalitede var .

Onun dışında çoğu parçası her şeyleri ortak . Skoda veya Seat belki eskiden kaliteli veya dandik olabilir ama şimdi 3 marka da aynı şeyleri kullanıyor .

Seat'ın iç kısmına biraz yatırım yapılsa VW'yi geçer ama aynı şeyin laciverdi 3 ü de . Vag ın merkez markası VW olduğu için biraz ileride gibi gösteriliyor .

Özet : Skoda veya Seat , Vag ' a girmeden karşılaştırılma yapılabilirdi ama şu an farkları yok kandırmayın kendinizi sağlamlık konusunda.

Hocam bende ic malzemeyi dedim ki.Bi skodada bir de seatda belli kilometre sonra gelen seslere bakalım.Seatin malzeme kalitesi daha kötü oldugu için daha cok ses gelecektir.Ama sonuçta parası volkswagene yetmeyen kisiler ya seat alıyor ya da skoda.Çünkü Hemem hemen her şey volswagenden alınıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bende ic malzemeyi dedim ki.Bi skodada bir de seatda belli kilometre sonra gelen seslere bakalım.Seatin malzeme kalitesi daha kötü oldugu için daha cok ses gelecektir.Ama sonuçta parası volkswagene yetmeyen kisiler ya seat alıyor ya da skoda.Çünkü Hemem hemen her şey volswagenden alınıyor.

Bilmiyorum iç kalite ile ilgili bir şey göremedim mesajınızda.

Evet Seat forumunda da yazılıyor ki benim aracımda da böyle Trim sesleri var. Ancak çoğu çözülüyor forumlarda uğraşıp sesten kurtulanlar var ama dediğim gibi uğraş gerektiriyor benim pek elim yatkın değil ses çok etkilemediği için pek umrumda değil .

Ancak seslere takıntılı olan biri var ise benim babam gibi mesela Seat'tan uzak durmalı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Seat eskiden ispanyol değilmiydi ?

Ya laftan anlamıyorsun yada burada post kasıp aynı zamanda milleti birbirine düşürüyorsun.

Seat; Fiatın ispanyollar adına kurduğu bir markadır 80 li yıllara kadar tüm Seat modelleri Fiat modellerinden alıntı Seat 131 Seat 124 hatta Fiat 500 modelini Seatada vermiştir 80 lilerde Fiat Seatı aradan çıkardı sonra vw aldı.

İspanyol falan diyemeyiz.

• seat ispanyol,fiat apaçi markasıdır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.