Şimdi Ara

Seat Neden Tutulmuyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
26.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuk resmen post kasıyor.. Okullar kapandı tabi normal.
  • "türk milleti gidiyor bildiğini okuyor renault fiat hyundai gibi markalara para veriyor" kısmından sonrasını okumaya gerek duymadım bilgi düzeyi belli oldu hemen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

"türk milleti gidiyor bildiğini okuyor renault fiat hyundai gibi markalara para veriyor" kısmından sonrasını okumaya gerek duymadım bilgi düzeyi belli oldu hemen...

Ne varmış bilgi düzeyinde ben mantıklı bi konu açtım size neden saçma geliyor anlamıyorum ya sevmiyorum renault fiat citroen hyundai gibi markaları ben honda toyotz gibi arabalarla kıyaslasam haklısıız derim
  • 3 senedir atama bekliyorum eğer 3 sene önce atansaydım Seat Leon FR 1.4 TSI alacaktım hala istiyorum... Kim söyledi tutulmadığını ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanada yeni kasa leonu golften daha fazla görüyorum

• Trafikte sürekli Leon görüyorum nereye tutulmuyor?
  • Leon tabikide tutuluyor ama yeni kasaları tutuluyor
  • Onurusl kullanıcısına yanıt
    Nereden biliyorsun belki paso Jaguar a biniyoruz)) Muhasebecim misin cebimdeki paranın hesabını biliyorsun? Ayrıca Megane beş basar Leon a a....gıcığız almıyoruz sevmek ve almak zorunda mıyız Seat ı? Tutulmuyor işte belki senin gibiler seviyor diye tutulmuyor piyasada..Sen sevmeyi bırak da satışlar artsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Nereden biliyorsun belki paso Jaguar a biniyoruz)) Muhasebecim misin cebimdeki paranın hesabını biliyorsun? Ayrıca Megane beş basar Leon a a....gıcığız almıyoruz sevmek ve almak zorunda mıyız Seat ı? Tutulmuyor işte belki senin gibiler seviyor diye tutulmuyor piyasada..Sen sevmeyi bırak da satışlar artsın

Megane leona beşmi basar güldürme beni :D sizin gibiler avruoa arabasına binemez zaten tenekelere binmeye devam edin en iyisi

• Onurusl kullanıcısına yanıt
    Okullar kapansa da kursunu aksatma sen..Önce ehliyet sonra iş bulacaksın para toplayıp düt düt alacaksın işin zor..Tüplü Şahin den başla hele bir gerisi gelir
  • İşimde ehliyetimde var merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurusl

quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Sağlamlığına neye göre karar verdiniz..

Alman markalarının heosi sağlam fransız arabalarından yada italyan markalarından şu marka sağlam diyebilirmisiniz

desege li almanlar söz konusuyken, alaman mı abi of tank tank, kenar köşe kahve muhabetlerini döndüren kişi, en fazla ilkokul mezunudur. arabaların cekcekli, pilli, uzaktan kumandalı modellerine sahiptir.

https://www.sikayetvar.com/seat

şimdi forumu bırak git mario oyna, tetris oyna.

• http://frmexe.com/frm/motorlu-arac-dunyasi/443635-en-kaliteli-ve-en-ucuz-araba.html.

Şu linke bakında aklınız başınıza gelsin renault fiatı öven arkadaşlar
  • quote:

Alman markalarıyla kıçı kırık renault fiat citroen hyundai markakarla kıyaslıyosunuz şimdi söyleyin bana mercedesle fiat bir olabilirmi audiyle renault bir olabilirmi hyundaiyle volkswagen bir olabilirmi cevabını verin hadi

Volkswagen'in hyundai'den ne fazlası varda bir olmasınlar?

• Fiyat farkı kalite fark çok fark var bence
  • Sence olabilir ama gerçekte yok fiyat konusunu zaten konuşmaya gerek yok.

• Getzle polo birmi ? Hdi bunu boşver i20 bile poloyla bir olamaz
  • Getz tarihe karıştı i20 bir çok konuda polo'dan üstün bir araç 2 hava yastıklı donanım fakiri polo'yu boşuna savunmayın.

• SEAT Alman arabası çok kaliteli demiş adam :) Yahu en azından bir açıp okuyaydın SEAT nerenin markası, fabrikası nerede, üretimi nerede diye.

SEAT hiç bir zaman kaliteli bir marka olmalı, böyle bir hedefide yok zaten. Fiyat/Performansı güzel, birazda sportif bir marka.

RENAULT/HYUNDAI dediğin markalara gelince, bir defa hangi renault, hangi hyundai? I30'a bin de araba gör diyicem ayıp olacak :)

Sorunsuzluk ve Servis Kalitesi olarakta Hem Renault, Hem Hyundai SEAT'la karşılaştırılamayacak kadar iyi.

Gelgelelim SEAT kötü bir marka değil, sportif tasarım seven ve bütçesi kısıtlı olanlara hitap eden bir marka, satışlarıda fena değil.

• quote:

Leon tabikide tutuluyor ama yeni kasaları tutuluyor

Şu Troll ü alın gözümün önünden. Sanki seat çok eski modelde yenileri alınıyor diyor bi de ergen. Tabi yeni yetmeler eski sanabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.