Şimdi Ara

Seat leonun önlenemez yükselişi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 3 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 54
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 10
  • Ortalama Mesaj Aralığı 2 saat 27 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 9
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • mehmet_u (19 mesaj) blacklotus01 (10 mesaj) BOLDVIPER (6 mesaj) TEPEE PREMİUM PACK (5 mesaj) ShadowOfSpirit (4 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (30 mesaj) Mobil (41 mesaj) Mini (28 mesaj) Uygulama (10 mesaj)
  • @
2 oy
Öne Çıkar
Giriş
    İşim gucum yok senin kıytırık leonun için konu acıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MartinezVincenzo M kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyanda işler kesat kendi kendinin av. Oldun galiba. Keşke konu sahibi olduğunu bilmeseydin belki yerdik. Savunma mekanizman çok belli ediyor Ezik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_u -- 23 Mayıs 2020; 20:17:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdık Golf 1.6TDI+DSG 2018 model 30.000km hatasız Higline aracını, başka araç alacağı için acil galeriye 194.000TL'ye sattı, galeri 220.000TL yazdı, biz de yalandan 4-5 defa farklı numaralardan arayıp 210.000TL olur mu dedik, 215.000TL'ye bize mal oldu diye yemin edip telefonu kapattı yüzümüze.

Sonuç ise 3 aydır arabayı satamadı ve elinde kaldı.

Sahibinden.com fiyat teröristi üyelerin ilanları pek ciddiye almayın o yüzden.

Aklı başında olan, kara para aklamayan kimse gidip 2. el Leon'a 150.000TL bile vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_u

Hayal dünyanda işler kesat kendi kendinin av. Oldun galiba. Keşke konu sahibi olduğunu bilmeseydin belki yerdik. Savunma mekanizman çok belli ediyor Ezik
    Hocam işim gücüm yok sana laf yetiştirmek için bir de fake hesap mı açıcam.Kendinizi fazla önemsemeyin, arkadaşa laf etmişsiniz de toplam mesaj sayınızın yarısını burada attınız zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satabileceğini zannetmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önlemeye çalışan kim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_u

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Merakla bekliyorum

• Arabanın piyasasını bilmiyorum ama sadece ilana şöyle bir göz attım adam baya masraf yapmış arabaya, yeni kasanın bu donanımlarla bundan daha düşük olacağından emin değilim. Lakin şu var ki leon gibi bir araca bu kadar masraf yapmak pek akıllıca değil, polo 2 vakası.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.