Şimdi Ara

Seat Leon vs. Volvo C30 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leon c30dan performanslı fakat c30 dizel olduğu için daha az yakıyor diye biliyordum ben??
  • Dizel düşünmüyorum :D
  • Dizel düşünmüyorsanız volvo 1.6 benzinli kesinlikle almayın.

ne alıyım derseniz leon ayarında araba fiat bravo var.

yeni bir motor gelmiş 1.4 turbo multiair 140 hp sport donanım onu bir inceleyin derim.

ayrıca leon seneye kasa değiştiricek
  • dizel değilse c30 alınmaz zaten leon ağlatır c30 u
  • c30un yeri bende ayrıdır ilk gördüğümde aşık olmuştum görüntüsüne ama 100 hp bana biraz az gibi geldi aslında büyük araç sevmesiydim alabilirdim ama şu anki arabamdanda gerçekten memnunum 125 hp leon daha bi performanslıdır gibi geliyo ama c30 sanıyorum yeni kasa değiştirdi bunuda göz önüne alarak tercih yapın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

c30un yeri bende ayrıdır ilk gördüğümde aşık olmuştum görüntüsüne ama 100 hp bana biraz az gibi geldi aslında büyük araç sevmesiydim alabilirdim ama şu anki arabamdanda gerçekten memnunum 125 hp leon daha bi performanslıdır gibi geliyo ama c30 sanıyorum yeni kasa değiştirdi bunuda göz önüne alarak tercih yapın derim

Kasa değişimi değil de, Volvonun yeni yüzüne ayak uydurarak ufak bir makyaj geçirdi ve şahsi fikrimi sorarsanız zaten güzel arabaydı, çok daha güzel oldu. Bir arkadaş Leon C30'un dengi değil demiş, doğru söylemiş. Volvo C30 kalitesiyle, güvenliğiyle ve sağlamlığıyla premium markadır. Dengi BMW 1 serisi, Audi A3 ve Scirocco olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

quote:

c30un yeri bende ayrıdır ilk gördüğümde aşık olmuştum görüntüsüne ama 100 hp bana biraz az gibi geldi aslında büyük araç sevmesiydim alabilirdim ama şu anki arabamdanda gerçekten memnunum 125 hp leon daha bi performanslıdır gibi geliyo ama c30 sanıyorum yeni kasa değiştirdi bunuda göz önüne alarak tercih yapın derim

Kasa değişimi değil de, Volvonun yeni yüzüne ayak uydurarak ufak bir makyaj geçirdi ve şahsi fikrimi sorarsanız zaten güzel arabaydı, çok daha güzel oldu. Bir arkadaş Leon C30'un dengi değil demiş, doğru söylemiş. Volvo C30 kalitesiyle, güvenliğiyle ve sağlamlığıyla premium markadır. Dengi BMW 1 serisi, Audi A3 ve Scirocco olabilir.

C30 premium da dengi olarak söylediğiniz modellerin baz fiyatları C30 un baz fiyatından 15-20 bin tl pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Dizel düşünmüyorsanız volvo 1.6 benzinli kesinlikle almayın.

yeni bir motor gelmiş 1.4 turbo multiair 140 hp sport donanım onu bir inceleyin derim.

140 hp sport iyiymiş hakikatten aklımın bi ucunda bulunsun onu da değerlendireceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Dizel düşünmüyorsanız volvo 1.6 benzinli kesinlikle almayın.

• bir leon kullanıcısı olarak leon öneriyorum. bir sorun yaşamadım güzel araba. ikinci eli canlı talep gören bir araba. her yönden mutlu edicektir sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BandoEses

quote:

quote:

C30 premium da dengi olarak söylediğiniz modellerin baz fiyatları C30 un baz fiyatından 15-20 bin tl pahalı

Şu an bir bmw 1 serisinin full versiyonunu 56.000 gibi bir rakama alabiliyorsunuz,aynı şekilde bir c30 un full ünü almaya kalksanız bu rakamları rahat geçersiniz.Dizeli içinde full bir araç bakarsanız 70.000 i rahat geçiyorsunuz yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: BandoEses

quote:

quote:

Daha iyi degilmi iste, daha uygun fiyata ayni belkide daha kaliteli ve saglam araba alinabiliyor demekki :)
    Ayrica Volvo Turk halkinin fiyat konusundaki rahatsizligini hissederek nisan ayinda fiyat arttirimina gidiyor :) artik bu fiyatlara Volvo alamayacagiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpello

dizel değilse c30 alınmaz zaten leon ağlatır c30 u

Nasıl ağlatıyor güzel kardeşim gel bir açıkla bakalım. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
    Ben 2.0 powershift C30 kullanıyorum, hadi gelsin ağlatsın Leon.
    Ezbere konuşmayın.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Mary -- 21 Mart 2011; 20:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Mary

quote:

Nasıl ağlatıyor güzel kardeşim gel bir açıkla bakalım. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
    Ezbere konuşmayın.

2.0 C30'la 1.4 TSI Leon'u kıyaslamak da tabii ki ayrı bir başarı... Söz konusu karşılaştırma 1.6 benzinli C30 & 1.4 TSI Leon.

Ağlatmakla kalmaz 2 tur bindirip geri teselli etmeye gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

quote:

quote:

Ezbere konuşmayın.

2.0 C30'la 1.4 TSI Leon'u kıyaslamak da tabii ki ayrı bir başarı... Söz konusu karşılaştırma 1.6 benzinli C30 & 1.4 TSI Leon.

Denk olmayan motorları karşılaştıran sizsiniz, ben değilim. Bende sizlere, sizlerin kafa yapısıyla cevap verdim.

İki arabadan hangisi iyidir konusu açılınca neden hemen şu ağlatır-bu ağlatıra getirir bizim insanımız mevzuyu? Nerede bu işin güvenliği, konforu, dizaynı, donanımları, stepnesi, kapı kolu cartı curtu.

Ayrıca "ağlatma" konusuna geri dönersek bildiğim kadarıyla 1.4 Leonda 125 beygirlik motor var, bu motor D2 (1.6d 115 beygir) C30'u pekde kolay ağlatamaz sanki.
    Duramama durumunda ise, kimin ağlayacağı çok açık.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Mary -- 21 Mart 2011; 20:38:23 >

• Ben 1.6 benzinli C30la 1.4 TSI Leon'u karşılaştırdım. Neresi denk değil bu motorların?

Ayrıca ne güvenliği, konforundan falan bahsediyorsunuz. C30 tank da Leon el arabası mı? Dizayn görecelidir siz ona karar veremezsiniz.

Duramama mı? C30'da Discovery uzay aracındaki gibi yavaşlama paraşütleri var da biz mi bilmiyoruz yoksa? İkisinde de bildiğin frenler var işte. Hatta C30'un fren mesafesi Leon'dan 2 metre daha uzun araştırıp sallayın bir zahmet.

Siz buyrun C30'a tapın, kapı koluymuş
  • quote:

quote:

Ezbere konuşmayın.

2.0 motorla 1.4 ü kıyaslamışsınız.Bu olmadı.2.0 ile 2.0 tsi karşılaştırn bence.Bu arada 1.4 tsi motor 1.6 d2 115 hp lik motordan daha performanslı.Performans,ikinci el,tasarım v.s her konuda leon diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ezbere konuşmayın.

Denk olmayan motorları karşılaştıran sizsiniz, ben değilim. Bende sizlere, sizlerin kafa yapısıyla cevap verdim.

İki arabadan hangisi iyidir konusu açılınca neden hemen şu ağlatır-bu ağlatıra getirir bizim insanımız mevzuyu? Nerede bu işin güvenliği, konforu, dizaynı, donanımları, stepnesi, kapı kolu cartı curtu.

Ayrıca "ağlatma" konusuna geri dönersek bildiğim kadarıyla 1.4 Leonda 125 beygirlik motor var, bu motor D2 (1.6d 115 beygir) C30'u pekde kolay ağlatamaz sanki.
    Duramama durumunda ise, kimin ağlayacağı çok açık.

edit: imla

arkadaşım biliyorum c30 güzel bir araç fakat dizel olduğu zaman yani tasarruflu bir motoru oldğu zaman fiyatını tam anlamıyla hakediyor bence....

leona gelirsek.. 1.4tsi leon - s60 2.0T benzinliyi geçiyor yüksek hızlara doğru s60 alıyor.. daha bir hafta önce s60 ın içindeydim izledim olayı bildiğin tsi yanımızdan geçti gitti...

2.0c30 ile 2.0leon kapışır.... modellerin düşük 1.4 tsi c30 olsa onu karşılaştıralm ne diym sana

• Aynı çelişkiyi geçen sene bende yaşamıştım, bi önceki gönderimde de belirttiğim gibi C30 almasaydım Leon alacaktım, C30 aldım. Sebebi ise zevk meselesi bu arkadaşlar boşuna tartışmaya da gerek yok. Her ikiside güzel araçlar.

Arkadaş sormuş hangisi iyi diye cevabı da bir kaç kez verilmiş, tur bindirir eline verir gibi şeyler size yakışmıyor.

Ayrıca akaryakıt fiyatları böyle oldukça maalesef biz 1-2 lt'nin hesabını yaparak avutuyoruz kendimizi, sebep olanlar utansın diyorum. Yurtdışında herkes C30 T5 (235 hp) kullanıyor.
    Ben o bana tur bindirir, ben onun eline veririm hesabında değilim.
    İstasyona girdiğimde cebimden çıkanın hesabındayım, hepimiz öyle.
  • quote:

Ben 1.6 benzinli C30la 1.4 TSI Leon'u karşılaştırdım. Neresi denk değil bu motorların?

Ayrıca ne güvenliği, konforundan falan bahsediyorsunuz. C30 tank da Leon el arabası mı? Dizayn görecelidir siz ona karar veremezsiniz.

Duramama mı? C30'da Discovery uzay aracındaki gibi yavaşlama paraşütleri var da biz mi bilmiyoruz yoksa? İkisinde de bildiğin frenler var işte. Hatta C30'un fren mesafesi Leon'dan 2 metre daha uzun araştırıp sallayın bir zahmet.

Siz buyrun C30'a tapın, kapı koluymuş

Ne dersem diyeyim saptırmaya devam edeceğiniz için ben susuyorum. Sizde 1.4 Leonla apaçi gibi e5'te gazlamaya devam edin.
    Hayırlı akşamlar.

• 2.0 C30'la 1.4 TSI Leon'u karşılaştırarak araba bilgini ortaya koydun zaten birkaç mesaj önce. Ayrıca kötü söz sahibindir ben size hiçbir ithamda bulunmadım. Ama tabii ki insan sıkışınca nasıl çamur atsam diye uğraşıyor. Size de iyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 21 Mart 2011; 22:03:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.