Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (941. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (8 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
58.391
Cevap
359
Favori
2.628.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 tsi manuel comf. golf- leon paradoxu???

leon da led paket almadın mı !!! toplumun %96 sı " aaa!!! led niye almadın oldumu şimdi" der...
    golf alan adama led farları nerde bunun diyecek bir adam çıkmaz bile!!"" leon led farlar 4 bin lira!!!

şu standart leon koltuk döşemesi ,,, yaylı somya döşemelerini hatırlatıyor,, alcantara almak farz desem???? 1500 lira......hadi bide golfte var,, leon yetim kalmasın aldın gitti mecburen....

e şimdi leon 1.2 tsi manuel 52500 liste
    + 4000 led paket
    + 1500 alcantara döşeme

etti 58......

golf 58500

cruise kontrol far- yağmur sensörü- led paketten gelen arka park sensörü- blutooth- led farlar golfte olmayan leonda olan + özellikler

pergel, gönye ,hesap makinesi, excel, autocad, aldım ölçtüm çizdim hesapladım ......

comf. golfün 58500 etttiği yerde , bu artı özellikleriyle leonun 58 değil 55,5 fiyattan alınabilmesi durumunda f/p oranında zirve yapabileceği , millet sorduğunda """ ooooğğ kaça aldın hocam??? 55,500 !!! süperrrrr" şeklinde cevapların oranının %95 leri bulabileceği bir fiyat olurdu şu 55,500....

2500 liranın lafı mı olur????

f/p icin 2500 lira kimine çerez- bahşiş- sadaka parası !! kimine büyük para.....

sonuç olarak leon iyi araba...ama 2500 pahalı...

bu fark her 10 kişiden 7 sini golfe kaydırır ....ben hariç tabi.....
    yolda yerde , arka bahçede , belediye otobüsünde ičinde 2500 lira olan bi cüzdan bulursam ne ala!!!
    yoksa ikisininde eksiklerini fazlalıklarını çarpar toplar böler beklemeye devam ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 11 Ocak 2015; 15:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eleman baş koymuş.. şu bitüselfin yanına extra kullandığı siyah yumuşak malzemeti nerden bulacaz..

• İste o firex diye gecen arkası yapıskanlı akustik yalıtım sungeri. Tekzende filan var demisler. Koctasta da gordum ama yumurta kolisi gibi ve yapıskansızdı.

Kafama takılan tek sey bu dynamat ve bituself tarzı zımbırtıların zift icermesi. Ama kullananlar memnun ve koku vs olmadı diyor. Zaten koklayınca da kokmuyor. Kanserojen filan diyenler olmus. O da ayrı dava..

Ama allah var. Su mavi arabaya yapılan gibi islem yapılsa kale kapısı gibi olur

• Ben ziebartdan ses yalitimi yaltirdim

Baya baya fark etti ve çok memnun kaldim

Sene sonu guzel bir kampanya vardi 400 liraya yaptilar

Kapi iclerine yaparsam çok guzel olur ama ben arabayi sokme taraftari degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartrobell -- 11 Ocak 2015; 16:11:19 >
  • bartrobell kullanıcısına yanıt
    Ziebartın yalıtımı camurluk icine ve aracın altına ziftli putur sıkılması ve bunun belli periyotlarda bakımın yapılıp yenilenmesinden ibaret olan bir uygulama diye hatırlıyorum?

Sorun yol sesi degil zaten :) aracın sessizligi stock halde guzel

Ben de sokmek istemiyorum kapıyı ama bass kaynaklı sesi kesmek icin mecbur sokecegim. Hazır sokmusken keyfekeder yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 11 Ocak 2015; 16:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkerss

Ziebartın yalıtımı camurluk icine ve aracın altına ziftli putur sıkılması ve bunun belli periyotlarda bakımın yapılıp yenilenmesinden ibaret olan bir uygulama diye hatırlıyorum?

Sorun yol sesi degil zaten :) aracın sessizligi stock halde guzel

Ben de sokmek istemiyorum kapıyı ama bass kaynaklı sesi kesmek icin mecbur sokecegim. Hazır sokmusken keyfekeder yapmak istiyorum.

Omur boyu garantisi var

Senede bir kontrol amacli bakiliyor sadece hepsi bu

Ama tavsiye ederim bariz bir azalma var

• joliva kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var.Golf'un halojen far olduğunu düşünürsek Leon'unuda led farsız olarak alınması gerekir bence. İçine bir sürü opsiyon koyup sonra bu golfle arasında fiyat farkı az demek yanlış olur. 4000tllik paketin içinde; arka led lambalar, karartılmış arka camlar, orj. park sensörü geliyor.
    Leonda olup golfte olmayan özellikler;
    Yağmur Sensörü,Otomatik yanan kısa farlar,Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,cruise control,Bluetooth,LED arka stop lambaları,Elektrikli, katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar,%65 karartılmış arka ve arka yan camlar,USB-in müzik çalar bağlantısı

Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları 3.315tl
    Işık Görüş Paketi 460tl

E bunları zaten alınca aradaki fiyat farkı açılıyor

• Fr dsg &act fiyatı belli olmuş. 71.000tl. Led far sunroof ve led iç aydınlatma dahil. 1500tl ses sistemi,400tl de diz hava yastığı, bir de 18 jant attın mı tam olur
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

Fr dsg &act fiyatı belli olmuş. 71.000tl. Led far sunroof ve led iç aydınlatma dahil. 1500tl ses sistemi,400tl de diz hava yastığı, bir de 18 jant attın mı tam olur
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Bagimsiz suspansiyon olsa o araba o hali ile bile tadindan yenemez

Ama 5.8 ekran ve kis paketi bende hepsinden daha onemli

• Arkadaslar
    Alcantra koltugu olup koltuk altinda cekmecesi olan varmi

Bu sonradan opsiyon oldu sonradan takilrmi merak ettim baya kullanisli birsey aslinda

• Leon forumunda bir arkadaş i 30 u anlatsa
    Golf forumunda yeni act leon bir iki defa gündeme gelmiş bizim Leon forumunda sayfalardir Bir baska marka okuyoruz bilgileniyoruz

Peki araca agırlık anlamında kulfeti ne kadar acaba? Ve hic bir parca sokulmeden oldugu gibi aracın altı mı kaplanıyor?

• Satıp gol alsam bu sefer yahu onu alacağına suv yada şunu alaydin denecek

Almanın sonu yok,
    Ne kadar para o kadar malzeme.

Vites onundeki esya gozundeki kapak, koltuk altı esya gozleri, bagaj filesi filan bunlar opsiyon haline getirildi bir yerden sonra.

Koltuk altındaki goz benim aracımda mevcut. Hic kullanmadım desem yeri :) cok derin degil zaten. 15 cm filan bir derinligi var iceri dogru.

• quote:

Orijinalden alıntı: bartrobell

Arkadaslar
    Alcantra koltugu olup koltuk altinda cekmecesi olan varmi

Bu sonradan opsiyon oldu sonradan takilrmi merak ettim baya kullanisli birsey aslinda

Kullanışlı değil, hiç olmasa daha iyi bere, atkı, ses yapmayacak küçük şeyler konabilir,

Büyük bir kayıp değil
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    Bence çok güzel fiyat. 6.5" ekran gelmeyecek mi acaba?

• Arkadaşlar herkese merhaba,
    2014 model style paketsiz manuel aracıma ops park sensörü taktırmak istiyorum. Ekrandan görüntülenecek şekilde. bu yüzden bir araştırma yaptım. aşağıdaki linkdeki park sensor takımını buldum. acaba bu set bizim araçlara da uyar mı acaba? ne desiniz?

(Set OEM 4 Sensor Rear OPS Parking System for VW Golf MK6 Jetta MK5 RCD510 RNS510)

• quote:

Orijinalden alıntı: junkerss

Bence çok güzel fiyat. 6.5" ekran gelmeyecek mi acaba?

İngiltere piyasasını takip ediyorum sık sık ordaki Leonları ve opsiyonları görünce resmen sinir oluyorum.
    Bence bize 6.5" makyajla gelir.
    Bu Doğuş tam kıl arkadaş.
  • Rcd rns 510 bir eski kasa leon ve jettalarda kullanılan bir ekrandı. Bu urun muhtemelen uymaz diye dusunuyorum. Ama daha bilgili birine danısalım @firozat abi uyar mı ne dersin?

• 
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.