Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (942. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
58.391
Cevap
359
Favori
2.627.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıl değil çakal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Leon 1.4 TSI FR Start&Stop Bu modelde Sunroof var mı ? Ve leon modeline sunroof nasıl gidiyor kullanicilar bi açıklarsa güzel olur.Bide junkers ustad seeat leonu opel astra ve toyora corolla ile karşılaştırir misin
  • marqnued kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz araçta sunroof standart. sunroof da denemez aslında çünkü ön camın bitiminden tavan ortasına kadar geliyor. yarı cam tavan denilebilir. 92 cm uzunluğunda

görünüş ve araç içini ferahlatması açısından güzel bir ekipman. detaylı tanıtımı

4. dk da başlıyor.

karşılaştırma çok detaylandırılabilir. ancak en bariz fark astra leondan 250-300 kg civarı ağır bu hantallığa ayrıca çok yakmasına neden oluyor. onun dışında içine oturduğumda bana çok dipte ve mezar gibi gelmişti. kapılardaki kaporta kısım ve cam oranı spor görüntü verme amaçlı düzenlenmiş, araç yere yakın ve sportif görünsün diye cam kısım azaltılmış ama bu içeride kasvete neden oluyor. özellikle arka kısımda çukurda gibi hissediyorsunuz. ben öyle hissettim yani.

buna ek olarak öndeki kelebek görüşü çok kısıtlıyor. arabada en gıcık olduğum şey direkle ayrılmış kapıdaki veya öndeki kelebek camdır.

onun dışında ön konsolda çok düğme var. her şey düğme ile kontrol ediliyor... daha doğrusu edilemiyor ayrıca hız ve devir göstergelerinin alanı da çok sıkışık. bunun yanında leona göre daha konforlu, süspansiyonlar yumuşak ve yol tutuşu biraz daha iyi. çünkü arka kısımda torsiyondan daha gelişmiş bir sistem kullanılmış.

iç plastikleri kapılar filan bana az daha kaliteli geldi. eğer dizel düşünürseniz yeni 1.6 lt 136 hp motorlu versiyonu düşünülebilir. Ancak tüm bunları bir kenara atan bir durum var. astra kasa değiştirecek yakında.

autobild.de
    Opel Astra K (IAA 2015): Vorstellung, Motoren und Preis - autobild.de
    http://www.autobild.de/artikel/opel-astra-generation-k-2015-4383829.html

corollaya gelince çok bir bilgim yok :) toyota avensis ve auris kullandık. sorunsuz ve konforlu araçlar ancak saman tadında gibi bir sürüş deneyimleri var. tatsız tutsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 11 Ocak 2015; 21:05:50 >

• Teşekkürler.Bu arada Corolla yerine Auris yazıcaktım karıştırmışım.Babam aurise meyillide ben seat leona çekmek istiyorum
    Tipsiz be hocam :) motor anlamında da tsi tadı vermez. Ama ikinci eli daha saglam gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 11 Ocak 2015; 21:34:58 >
  • tracksster T kullanıcısına yanıt
    Deneyim işte hepsinden biraz biraz..
    ama leon un yeri ayrı. Farklı.. başka hissediyorum arabama binince..

• Benim için çok yararlı bi yer orası..meslek geregi tam olmasını istediğim alan..
  • Nadir de olsa 7 ileri dsg 40-50 bin civarı mızıkcılık yapmaya baslıyor anlasılan.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101375002

• Selamlar
    Son bir haftadır Seat Leon 1.6 dsg almayı kafama koymuşken bu FR 1.4 tsi ACT DSG aracı öğrendim.....Beni düşündüren sert olabilecek spor süspansiyon.Tecrübeleriniz nedir? Ben bu aracı eşimin ibiza sının yerine alıyorum.Kendi aracım 2014 CC de satıyorum bazı yatırımlarım nedeni ile bu arada.birazda ben yorum katayım son 2 sayfalık konuya .....
    VW grubundan bu 3. aracımız olacak.ARabaları seven birisiyim.Geçtiğimiz 2014 de 2 araç değiştirdim.....
    Entersan tespitlerim var garip gelebilir:)
    1-CC örneğin parasının bir aracı kesinlikle değil,
    2-SUnroof diye çaktıkları o iğrenç cam tavan tam bir fiyasko.
    3-Leon bence bu paraya bu donanım ile alınabilecek piyasa şertlarında ki en iyi seçenek(sınıfında)
    4-Golf almak tam bir marka fanatikliği olur....
    5-2011 3.20 d m paket ,2014 insignia 1.6 t,2007 focus tdci cvt,2005 fiesta,fiat evo punto d,ğer geçmişi yazmıyorum arada bir grup japonlarda oldu.... kullanmış birisiyim....
    6-Kısa süreli bir çok marka d,c segment araçlarda kullandım......

Sonuç olarak Ferit Şahenk in burada ki muhabbetten dolayı çok memnun ve elinde ki chivas kadehini yudumlarken bunları okuduğunu sanmıyorum:)
    Boşverin onu bunu bekın keyfinize,zaten burada yazan %99 luk kesim benim gibi herşeyi iyi biliyor:) Ama faydası kesin;ben bile seat düşünürken sizinle tanıştım:)
    Sonuçta iyi-kötü en güzel veriler kullanıcıdan alınıyor.....
    Ancak en çok bir şeye takıldım.Bir arkadaşımın komşusu 3.20d yi satıp leon alacakmış......Lütfen onu uyar.....Yapmasın BMW 3.20d nin üzerine bu dünyada bir denk araç henüz gelmedi.Ben şahitim hepsini denedim.Geriye kalanlar ve 3.20d dediğimi söyle bir zahmet kardeşim:)
    Bu kadar performanslı ve ekonomik bir araç henüz üretilmedi.....HAni biz yapana kadar en iyisi diyorlar ya .Yalan o:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 11 Ocak 2015; 23:31:23 >

• Banada bulaştı

DSG.li arkadaşlar aman dikkat...

www.sikayetvar.com
    Volkswagen Golf Dsg Arızası / İyi Niyet Garantisi
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2951592/volkswagen-golf-dsg-arizasi-iyi-niyet-garantisi

2010 model #Golf 1.4 TSİ Trendline #dsg aracım 55000 km de iken mekatronik arızası verdi ve beni yolda bıraktı. Arıza kullanıcı hatası olmamasına rağmen ve tüm periyodik bakımlarını yetkili serviste yaptırmış olmama rağmen arızanın %40 gibi bir parça bedeli ve işçilik bedeli tarafıma fatura edilmektedir.

Artık bu sorun herkes tarafından kabul edilen ve bilinen bir sorun olmasına rağmen Volkswagen nin konuyu ele alıp müşteri memnuniyeti adına müşteriyi mağdur etmeden bir çözüme kavuşturması gerekmektedir. Çok severek alıp kullandığım aracımın böyle kronik bir arıza vererek beni yüklü bir masrafa sokması beni ziyadesiyle üzüp, markaya olan güvenimi sarsmıştır. İvedi ilginizi rica ederim.

... Ledlerin başına geleceklerin bundan kalır yanı olmayacak, belgeleri saklayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 11 Ocak 2015; 23:15:59 >

• Leon u diğer hblerden ayıran birkaç üstün özellik sayar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilay02

Arkadaşlar herkese merhaba,
    2014 model style paketsiz manuel aracıma ops park sensörü taktırmak istiyorum. Ekrandan görüntülenecek şekilde. bu yüzden bir araştırma yaptım. aşağıdaki linkdeki park sensor takımını buldum. acaba bu set bizim araçlara da uyar mı acaba? ne desiniz?

http://www.ebay.com/itm/171569753363?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

(Set OEM 4 Sensor Rear OPS Parking System for VW Golf MK6 Jetta MK5 RCD510 RNS510)

Büyük ihtimalle Mk2 ve Mk3 Sensörleri aynı değildir, platform farklı olduğundan. 5F kasanın park sensörü parça numaraları öğrenilip araştırılsa daha iyi olur.
    Büyük ihtimalle BCM üzerinede bağlantı yapılması gerekiyordur. Soketler uyarmı, parçalar uyumlumu bilmeden üstün kötü satın almak mantıklı olmaz gibime geliyor.
    Mutlaka sonradan optik sensör takılabilir ama dediğim gibi parça uyumluluğu önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: marqnued

Leon u diğer hblerden ayıran birkaç üstün özellik sayar mısınız ?

1.4 tsi 140 hp. 250 tork. bu başlıbaşına cazibe merkezi tüm bunları uygun yakıt sarfiyatıyla cevaplaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: marqnued

Leon u diğer hblerden ayıran birkaç üstün özellik sayar mısınız ?

Şunada bakın iddialı ve otomatik piyasaya yaz aylarında çıktı, yakıt sarfiyatında iddialı Peugeot 308 1.2
    -Alınan guc ve performansın yanında dusuk sayılabilecek yakıt tuketimi.

-diger araclardan hafif olması(yakıt ekonomisine ve serilige katkı)

-arka koltukta oturana genis ve ferah olması.

-baz style donanımda bile tatmin edici donanıma sahip olması. (Bluetooth baglantısı, far sensoru, yagmur sensoru, kararan ayna vb.)

-bir cok guvenlik donanımlarının standart sunulması.

-gorus anlamında onde kelebek cam bulundurmaması ve arka camın dar olmaması. Kor noktaların az olusu.

• Yeniden Led

seat Sorunumu Çözmedi!
    Hüseyin C. | 03 Ocak 2015 09:33 Daha önce ön LED farların su buharı oluşmasından dolayı şikayetimi belirtmeme rağmen Seat ön farları değiştirmedi. LED farlar su lekeleriyle baş başa kaldı. Doğuş müşteri ayırt ediyor çünkü daha önce benzer sorunla karşılaşan arkadaşların LED farları değiştirilmiş olmasına rağmen benim neden değiştirilmedi. Çözüm bu yöntemle yapılamayacaksa mahkemede gereken hakkımızı isteriz.

arkadaşlar garantide iken bol bol servis kaydı açıp belgelenin gelecek zamanda işe yarayacak

• Aynen ya.. cc ve sciroccodaki sunroof tam fiyasko. Havalandırma modunda havaya kalkabiliyor sadece. Acılmıyor arkaya dogru. Tavan arkaya dogru daraldıgından herhalde

3.20 d araba ya... araba denince aklımda olusan sey 3.20d. Bmwnin hatlarını hep kaba ve sportif mercedesi daha zarif bulmusumdur. Ama 2010-2011 3 .20 d ler cok hosuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 12 Ocak 2015; 0:00:23 >
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    Ben de duydum bir kac tane... bugu degil ama lekelenme ve su izlerinden dolayı degisim yapılmıs. Cok asırı bir lekelenme tabi.

Bu konuya iliskin su an icin stratejim 4 yıllık garantim uzerinden yuruyor. 4. Yılın son gunu leke icinde kalmısken gozlerine sokup itiraza mahal vermeden degistirtip 4 yıl daha idare etse benim icin en iyisi. Zamanında cok yordu beni bu mesele. 2 yıl gecti neredeyse degisen bir sey olmamıs...

Adamlar onleyici tedbir alma diye bir seyden haberdar degil. Far kesilirse gel abi modundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 12 Ocak 2015; 0:05:16 >
  • Sağılacak kaz olarak gördüklerinden müşteride maalesef sessiz, çıt çıkarmaz haliyle karşılıklı alıştırmalar modu
  • Şu an bayilerde var mi peki leon yoksa ne zaman gelir ?

• 
Sayfa: önceki 940941942943944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.