Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (807. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
58.404
Cevap
358
Favori
2.690.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibarıyle 1.2 Seat Leon aracımı satmış bulunmaktayım.
    Başta junkerss olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 24 Eylül 2014; 17:34:37 >

araçtan memnun olmadığınız için satmadınız umarım

Orijinalden alıntı: junkerss

estağfurullah hocam yardımcı olabildiysem ne mutlualan için de satan için de hayırlısı olsun diyelim

araçtan memnun olmadığınız için satmadınız umarım

Kafama esti sattım diyelim. Bir iki sıkıntı yaşadım ama çözüldü. Sorunsuz bir şekilde verdim. Multimedya ve led farları özleyeceğim.

• major24 M kullanıcısına yanıt
    eğer titanyum jantları almayı düşünüyorsanız 18" jant sizin için problem değil demektir. yani konfor, yakıt vs anlamında. önceliğiniz biraz daha görsellik gibi araçla alacağınız opsiyon 18" jantları daha sonra satıp istediğiniz bir jant alabilirsiniz. örneğin cupra jantına en çok benzeyen porsche jantı veya golf 7 nin 18" durban jantı gibi. replika jant pek tavsiye etmiyorum ama görsellik yaratmak istiyorsanız kaliteli replikalar kullanılabilir. 18" orjinal jantın sevdalısı çok :) aldığınızn iki katına satarsınız:) hem 18 lastik gelmiş aracın üzerinde, sadece jant değişimi yapılır. 17" fr jant almış olsanız jant lastik değişimi gerekecek. gereksiz masraf...

beyaz araçta titanyum jant

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

18" fr jantı

cupra jantı

porsche jantı(neredeyse cupra ile aynı)

18" durban gun metal

18" durban metalik gri

renk olarak da ben bu araca en çok füme ile beyazı yakıştırıyorum. füme derken ya prineos gri ya da teknik gri. teknik gri biraz daha açık.

not: resimler ordan burdan toplama. denk geldikçe hoşuma gidenleri kaydetmiştim. izinsiz paylaştım, araç sahipleri burada görürlerse kusuruma bakmazlar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 24 Eylül 2014; 18:06:16 >

• hayırlısı olsun valla ne diyeyim... ben bile sizin aracı özleyebilirim şu an

Orijinalden alıntı: junkerss

hayırlısı olsun valla ne diyeyim... ben bile sizin aracı özleyebilirim şu an

• En cok 18 durban jantli kirmiziyi begendim ben.
    Seatjn sayfasinda bu jantlarin fiyatini bulamadim neden bakabiliriz ve 17 jant icinde secenekler var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 24 Eylül 2014; 18:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yaklaşık 15 gün önce 2014 1.6 TDI Style Seat Leon aracımı aldım. 15 günde 1110 km oldu aracım biraz fazla gezdim sanırım :) @junkerrss e de aracı alırken ki sorularıma cevap verdiği için teşekkür ediyorum ayrıca.

Araçta şu ana kadar en rahatsız olduğum konu maalesef trim sesleri diye tabir edilen sesler. Güzel ülkemin bütün yolları kaymak asfalt olmadığından bozuk asfaltta çok fazla trim sesi var. Tüm Leon ların ortak problemi olduğunu biliyorum okuduğum kadarıyla. Bu sesleri susturabilmek için bir çok yöntem daha önce denenmiştir eminim. junkerss in imzadaki konuyu da inceledim çoğu sese çözüm bulmuş ama kendi el becerisi ile hallettiği şeyler var ben açıkçası yapamam söylenenleri. Aracı servise götürdüğümüzde bu sesleri susturmakla mükellefler mi acaba ?

Ön konsoldan bir yerden ses geliyor ama elimi nereye attıysam susmadı ses bir türlü. Bu sesler çok moralimi bozuyor.

Ne yapmak lazım bilmiyorum.

• araç oluşturucu kısmında fr ı seçtikten sonra bakabilirsiniz

durbanlar yani kırmızı araçta olan golf jantı. sonradan sizin almanız gerekiyor..

• bir süre tiguan kullandım ve bana aşırı konforlu geldi. Anladım ki konforlu araç bana göre değil. Peder beyin renault broadway'ine o kadar alışmışım ki gaza basınca bağırmayan araçtan zevk almıyorum.
    gaza bastığınızda kabin içine gelen motor sesi 3 bin devirden sonra kayda değer oluyor bizim araçlarda. konfor arayışı içerisinde değilseniz yakışıklı bir fr oluşturun ve tadını çıkarın

daha yeni araç. biraz daha dinleyin, tüm sesleri tespit edin ve toptan yaptırın derim. hem bu süre zarfında servis acemiliği atmış olur. garanti süresince servis tıkırtı sorunlarına ücretsiz işlem yapıyor diye biliyorum.

ön göğüsten gelen ses ön sağ veya sol direkten geliyor olabilir. onlar değilse gösterge çerçevesidir. o da değilse iç kısımda kalorifer borularına müdahale ediliyor serviste. dediğim gibi. aracı biraz daha dinleyin:) tüm sesleri tespit edin, bir hafta sonu ustayı kitler çözersiniz bir seferde
  • Sanki çeşme. Su sızıp durur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 24 Eylül 2014; 21:23:33 >

Orijinalden alıntı: dreamofice

Sayın junkerss , 18 fr jantında lastık ebatı nedir? eger 18 fr jantlı alırsam elımde 215 50 17 kışlık lastık var bunu kullanabılır mıyım? muadıl olarak 235 40 18 diye gecıyor sanırım

18" lastik ebadı 225/40/18 dir
    Elimizdeki lastiklerin olması mümkün değildir bu janta

• 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: dreamofice

Sayın junkerss , 18 fr jantında lastık ebatı nedir? eger 18 fr jantlı alırsam elımde 215 50 17 kışlık lastık var bunu kullanabılır mıyım? muadıl olarak 235 40 18 diye gecıyor sanırım

18" lastik ebadı 225/40/18 dir
    Elimizdeki lastiklerin olması mümkün değildir bu janta

peki 225 45 17 jantlı alırsam 215 50 17ler uyar mı? ya da 225 40 18 janta 16 jant ebadında hangı lastıkler olur? lastık dönusum programlarına baktım ama ısın ıcınden cıkamadım siz 18 janta kıslık lastık olarak ne kullanıyorsunuz 18 jant bence kıslık lastık ıcın pek uygun degıl

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Sanki çeşme. Su sızıp durur

ne yaparsak yapalım illa ki damlamakta servis birşeyler yapıyordu sanırım, valf felan takıyordu sanki, hiç aklıma bakımda gelmedi, bir an önce 400 kusur tl. verip oradan çıkmaktan olsa gerek

sileceğin diğer tarafında görünen nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 24 Eylül 2014; 22:08:56 >

• DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    Evet bu parça serviste değişiyormuş. Yeni modellerde bu var mı merak ediyorum (benim ki 2013)

O görünen yansıma. Projektör aydınlatma direğinin yansıması
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.