Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (805. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
58.404
Cevap
358
Favori
2.690.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracta 5 kisi vardı duz yolda arkamdan gelen sıkısıtırdı ben de bastım. 192 yi gordum icerdekiler yavas yahu dedi bıraktım

Yokusta ne zaman sollama yapsam yanımdaki tavandaki kola tutunup ayaklarını geriyo
  • Evet maalesef oyle davraniyorlar yurt disindaki donanimlar bile getirilmiyor, golf siparisi vereyim dedim u led ve cam tavan adam sanki elmas madenk devredicek uzerime fiyat ver diyorum veremem , ne zaman gelir diyorum allah bilir diyecek neredeyse:) 80 uzeri para vericem bir de bunlarin afra tafrasiylami ugrasicam.Bu kafayla araba satabiliuorsunuz ya helal oksun dedim ciktim.Astrayi alinca adamlar el ustunde tutuyordu en azindan ,listeden indirim yapmislardi bir suru..vs
    Bu motor ocak gibi gelir bence , bugu olayini normal gormeleri enteresan bu sekilde olacaksa sanirim yeni astrayi bekleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hic arac yok mu elinizde? Dersiniz... aylık ithalat kotamız 500 ve 490 ını filo kiralamaya sattık,.lacivert midline plus var showroom aracı onu verelim derler...

Seyh ucmaz muritleri ucurur

Hayırlısı olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 22 Eylül 2014; 22:03:58 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fr gercekten cok şık golf cok sonuk kaliyor bence yaninda golfden vazgectim gibi bu aracin ustune 15bin fark verip alinacak arac degil ; 150 act dsg gelince alicam sanirim iyice gonlume girmeye basladi yalniz bir sey sorucam ilanda paylastigim araca neler yapilmis biraz farkli gorunuyor on ve arka tamponlar siyaha boyanip cam tavandan arta kalan yerler folya ile mi kaplanmis cok guzel duruyor.
    5.8 ekran mutlaka alinmali galiba ve 18 janta gerek yok tr yollarinda; alantramiydi neydi koltuk donanimi onerir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 22 Eylül 2014; 22:26:46 >

• İlandaki aracı yere yaklastırmıslar. Tavana folyo cekmisler. Aynı sekilde spoilere de. Arka tamponda ortada beyaz kalan kısımları kapamıslar. Aynı sekilde onde plakanın altındaki kısmı ve ızgaranın altındaki kısmı siyah folyo kaplamıslar veya boyamıslar.

Bu kadar oynamaya gerek yok. Bir spoiler bir on lip ve belki spor alcak yay yeterli ve tadında olur. O folyolar bir sene icinde dokuntu goruntusu verecek.

5.8 mutlaka alın. Bir para degil. 18 jant guzel gorunuyor ancak tıkırtılar takurtular artar cunku arac iyice sert oluyor. Ote yandan yollar belli.

Alcantra arabayı kaliteli gosteriyor ama bakması zor. Fr ın koltukları yar deri yarı kumas zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 22 Eylül 2014; 22:44:55 >
  • Araca ufak dokunuslar yapmayi seviyorum benim arabayada spoiker cift egzos falan yaptrmistim, arka tampon cok farketmemis ama on tampon cok guzel olmus alinca mutlaka yaptiricam bir de spoiler yeter,on lip demissiniz o ne bilmiyorum yay taraftari degilim zaten, yabanci oldugm bjr arac o yuzden bu kadar soru soruyorum:) bir forum var uye olayim dedim ama tc falan istemelri garip geldi , nese alinca detaylari sizden ogrenirim artik:) sanki 150 actde bagimsiz suspansiyon olucak gibi bir his var icimde bu arada.

Simdi yabanci bir forumdan baktim 150ps ve uzerimde bagimsiz susiansiyon var diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 22 Eylül 2014; 22:59:49 >

Soru sormanız problem degil forum bunun icin var

İnsallah bagımsız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 22 Eylül 2014; 23:23:42 >

www.ultimatespecs.com
    Seat Leon 3 ST 1.4 TSI ACT 150HP Start&Stop FR Technical Specs, Dimensions
    http://www.ultimatespecs.com/car-specs/Seat/69155/Seat-Leon-3-ST-14-TSI-ACT-150HP-Start-Stop-FR.html

Rear Suspension : Coil springs. Torsion bar.

• Dün aracı park ettim el frenini çekeyim dedim, düğmeye basmamla yayla düğme elimde kaldı, el frenini kullanamıyorum viteste bırakıyorum aracı böyle bir abeslik böyle bir kalitesizlik olabilirmi? üç tane sıfır arac bir tane ikinci el arac kullandım yıllarca em kalitelisinden en kalitesizine leonda düştüğüm duruma bak. Küçüçük parça güvenliğimi komple riske atıyor.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

• uac333 U kullanıcısına yanıt
    Belli serilerde uretim hatası var. Servise gidin komple el frenini degistiriyorlar. Gecmis olsun:)

Orijinalden alıntı: dreamofice

1.4 150 act dsg ne zaman geliyor kesin tarih bilen var mi?ocak gibi gelir diye tahmin ediyorum, ledlerdeki bugu her aracta oluyor mu cozumu yok mu?

Bu motorda artik bagimsiz suspansiyon olu herhalde

hocam sende olmayacak şeyler istiyorsun. git deveye hendek atlat...

Orijinalden alıntı: chairman of the board

seat fabrikasında tatil bitti mi ? yeni araçlar ne zaman gelecektir

İspanyolların tatili bitermi hocam, öğlen siesta yaparlar, 2 ay sonra da noel yortuları turtaları başlar, vaftiziydi, kermesiydi, .S. Arabistandan farkları yok

Benim bildiğim parça değişimleri:
    --Önde sol taraftaki kapı açılınca yanan aydınlatmanın açma kapama düğmesi takılarak açılıp kapandığı için değişiyor
    --Arka taraf cam yıkama çıkışı su damlattığı için değişiyor.
    --Bir de el freni çıktı.

Bunun dışında servisce değiştirilen başka bildiğiniz sorunlu parçalar var mı?

Sizin bahsettiginiz takılarak calısan dugme tavan aydınlatmasının okuma lambası mı?

Servislerin bilmesi lazım bu el freni isini. Bilmiyorsa da bildirmek lazım

Sizin aracta bu bilinen seylerden hangileri degisti? Benim aracta hic biri degismedi.

Ben bunların hiçbirini değiştirmedim. İkinci yıl toptan değiştirtmeyi düşünüyorum.

Mantıklıservis acemiligi iyice atmıs olur

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.