Şimdi Ara

seat leon deri direksiyon ön kol dayama ve cam filmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar seat leona deri direksiyon simidi ve ön kol dayama donanımlarını ekletmek istiyorum orjinal olarak bayisinde seat servisinde ne kadar civarıdır acaba fiyatı? ayrıca camlara film çektirmek istiyorum fakat yasak değil diyenler oluyor tonu nasıl ayarlanır nasıl olur pek bilmiyorum ön arka yan camlar farklı olsun falan deniyor nasıl yapılmalı sorun olmaması ve uzaktan bakıldığında camların şık durması için?

teşekkürler şimdiden.

• Ön kol dayama fiyatını 4 ay kadar önce sorduğumda 450-500 TL arasında fiyat almıştım. Diğerlerini bilmiyorum
    Bu konuda daha detaylı yardımıhttp://www.seatclubturkey.com/ adresinden alabilirsiniz, yalnız üyelerimiz bölümünden öncelikle kendinizi tanıtmayı unutmayın. Yoksa konunuzu kilitliyorlar
    Bu arada site ile herhangi bir bağım da yok onu da belirteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Ön kol dayama fiyatını 4 ay kadar önce sorduğumda 450-500 TL arasında fiyat almıştım. Diğerlerini bilmiyorum
    Bu konuda daha detaylı yardımıhttp://www.seatclubturkey.com/ adresinden alabilirsiniz, yalnız üyelerimiz bölümünden öncelikle kendinizi tanıtmayı unutmayın. Yoksa konunuzu kilitliyorlar
    Bu arada site ile herhangi bir bağım da yok onu da belirteyim

site üyelik için bir sürü tefarrauat istiyor tc kimlik no falan ad soyad tutmalı,
    üye olmadım yararlı bir site genel olarak.

• Sırf o yüzden ben de olmadım , bir siteye üye olmak için tc kimlik numaramı neden vermek zorundayım, öbürleri telefon nosunu ister bunlar tc kimlik numarsını yakında parmak izi filan da başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.