Şimdi Ara

Seat Leon 1.4 TSİ 125HP ABT,yazılım yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce Seat leon 1.4 tsi 125hp lik arac aldm ve şuanda 7000 kmde, Aracımı yazılım veya ABT kullanarak hp yükseltmek istiyorum.Yazılım ve Abt arasındaki farklar nelerdir _ ? Hangisini yaptırmak daha mantıklı _? 200nm ve 125 hp olan aracım bu işlemlerden sonraki değerleri ne olacaktır _? garantisi devam edecekmidir ve bu işlemi yapan firmalar belli km garantisi veriyorlarmı _? Önerdiğiniz yerler neresidir _? Bu işin maliyeti ne kadardır _?
    Bu konularda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.Şimdiden yardımcı olan arkadaslara cok tsk ederim.

• Penta OTO, doğuş aracılığıyla yaptırabilirsin garantiden çıkmaz , sonuçta 160 bg 250nm tork elde ediliyor.
    http://www.pentaoto.com/#/abt/seat/leon/performans
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Penta OTO, doğuş aracılığıyla yaptırabilirsin garantiden çıkmaz , sonuçta 160 bg 250nm tork elde ediliyor.
    http://www.pentaoto.com/#/abt/seat/leon/performans

Verdiğiniz linkte hic bir bilgi yok.Telefon acıp görüseceğim, bakalım ne diyecekler.
  • nasıl bir bilgi arıyorsunuz yazıyor işte kaç bg olacağı ve torku. Penta oto abt türkiye yetkili uygulayıcısıdır ve aracınız garanti sorunu yaşamaz. Linkte problem varsa penta oto anasayfasına gidip deneyin ayrıca body kitleri ve fren-suspansiyon kitleri de olması lazım
  • hocam abt iyidir ama fahiş fiyatlıdır.
    onun yerine superchips yaptırmanı tavsiye ederim. bluefin cihazınıda alırsın.

abt nin linki , 160 hp 250 nm tork yapıyorlarmış
    http://www.abt-sportsline.de/tuning/shop/VW-Golf-VI-5K0-Motortechnik_1280_1279_4/produkt/Abt-Leistungssteigerung-3054/

• Allah için şu superchips ve penta oto'yu boş yere zengin etmeyin

aynı işi 1/3 fiyatına yapanlar var forumda

alacağınız performans değişmeyecek sonuç olarak

çipi kimse anlamaz serviste garanti kapsamı dışında kalmanız olası değil

çok ama çok korkuyorsanız yazılım 10 dk'da eski haline döndürtür servise öyle gidersiniz sonra tekrar yükletirsiniz

ben iki aracımı ve birçok arkadaşımın araçlarının da chip tuning işlemini yapan Mehmet Gazihan'ı tavsiye ederim

işinde profesyoneldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Allah için şu superchips ve penta oto'yu boş yere zengin etmeyin

çok ama çok korkuyorsanız yazılım 10 dk'da eski haline döndürtür servise öyle gidersiniz sonra tekrar yükletirsiniz

ben iki aracımı ve birçok arkadaşımın araçlarının da chip tuning işlemini yapan Mehmet Gazihan'ı tavsiye ederim

işinde profesyoneldir

bir şey soracağım TSI 170 e çip yapsak kaç hp daha artar tahminen

çok deli olur dostum

type-r tayyare olur ardından

bak bunda biraz başka modlarda var 240 beygirliği senin aracın

0-200'e dikkat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chip mhip hikaye gazlıcaksan basacaksın kromajı kardeşşş ilacı bu
  • 1.4 tsi a ABT chip yaptırıp 160 beygie elde edemeyenler var.Yanlış hatırlamıyorsam 135 beygir civarı birşey çıkmıştı.ABT nin veriler hep 98 oktan benzinle türkiyede de olmadığına göre sonuç alamayabilirsiniz.
    Chip işinde en mantıklısı aracı chipten önce ve sonra aynı yerde dynoya sokup vaat edilen artışı görmektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Allah için şu superchips ve penta oto'yu boş yere zengin etmeyin

işinde profesyoneldir

bir şey soracağım TSI 170 e çip yapsak kaç hp daha artar tahminen

çok deli olur dostum

type-r tayyare olur ardından

bak bunda biraz başka modlarda var 240 beygirliği senin aracın

0-200'e dikkat

Type-R ye turbo taksak ve ekstra güçlendirmeler yapsak TSI ne olur yanında acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetergin35

Type-R ye turbo taksak ve ekstra güçlendirmeler yapsak TSI ne olur yanında acaba ?

type-r'ını o şekilde harcayacak adam çok çok az bu nedenle sorun yok

• Arkadaslar 1.4 tsi leon superchip yaptırdım. Öylesine gazladim. Daha iyi vites geçişleri yapılabilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=ihJUQYh_ODI&feature=youtube_gdata_player
  • Hissedilir bir fark oldu mu? Hizlanmadan cok birsey anlamadim ben sahsen?
  • Hemde sıkı fark oldu
  • 1,4 tsi Leon Copa aldım bende belki ilerde chip tuning yaptirabilirim ancak 125 hp motordan turbo büyümeden 160 hp falan yalan olur.Benim amacım 100 Kw 136 hp falan daha fazlasını isteyenler kendini kandırır turbo değişmeden
  • ABT çok fahiş fiyat çekiyor hemde dynoda vaadettiği değerler çıkmıyor bazı araçlarda.. Vag da Gazihandan herkes cok memnun. Tavsiyede ediyorlar. ABT ye bosuna paranızı kaptırmayın bence.

Gazihan 150hp civarı yapiyor sadece yazilim ile. Torkta 250 civarina cikiyor. Standart TSİ 122 likte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnakgnl -- 9 Ocak 2013; 22:01:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.