Şimdi Ara

*****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.179
Cevap
10
Favori
372.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratti42

arkadaşlar merhabalar.2 Kısa süre önce Toledo 1.8 20 V aldım.İlk sahibinden.Gösterdim usta sorunsız dedi.Fakat yüksek devirlerde 4-5 viteste 130-140 hzlarda (lpg ve benzinde yapıyor) aşırı derecede motor sesi oluyor.Anlamadım gitti bu kadar seslimi bu araçlar yoksa bi arıza olbilirmi.2001 model arabam 130.000 de.

motorda sorun olmayabılır egzos ile motorun baglandıgı yeri bi baktır istersen..

ses motorun kalbinden mi geliyor ?

acaba bahsettıgın seatlara özel olan bir ses mi ?

Orijinalden alıntı: çirkin ördek yavrusu

bende nissan almera var.çok memnunum ancak uzun zamandır Leon almak istiyordum fakat param yetmiyordu.bende almera aldım.acaba leon içinde hangi model en iyisidir.ve leon artı eksi yönleri nedir.

almeradan sonra seni 2004 leon cupra keser :)

Orijinalden alıntı: cevdeath2

quote:

Orijinalden alıntı: the_owl

slm arkadaşlar bende 2000 1.9tdı cordoba var 3 yıldr mazot filtresini değiştirmedim değiştirmeye götürdüm bunun filtresi farklı diyorlar sanayiye gitmemi söylüyorlar acaba sizde böyle bir sorunla karşılaştınızmı bde araba devamlı kapı önünde yatıo 3 yılda 6000 km gittim mazot filtresini değiştirmedm bir sorunla karşılaşırmıyım acaba

götürdüğünüz yer değişmesi gerektğini söyledi mi ?

filtrenin durumuna göre sorun cıkarmayabilir. ama dizel arabalarda ufak bıle sorun olsa hemen halledilmesi gerekir ilerde daha buyuğu ile karsılasmamak adına..

yok herhangi birşey sölemedi fakat dediğiniz doğru sonuçta dizel araç ve ilerde sorunlar olabilir

• quote:

quote:

quote:

slm arkadaşlar bende 2000 1.9tdı cordoba var 3 yıldr mazot filtresini değiştirmedim değiştirmeye götürdüm bunun filtresi farklı diyorlar sanayiye gitmemi söylüyorlar acaba sizde böyle bir sorunla karşılaştınızmı bde araba devamlı kapı önünde yatıo 3 yılda 6000 km gittim mazot filtresini değiştirmedm bir sorunla karşılaşırmıyım acaba

götürdüğünüz yer değişmesi gerektğini söyledi mi ?

filtrenin durumuna göre sorun cıkarmayabilir. ama dizel arabalarda ufak bıle sorun olsa hemen halledilmesi gerekir ilerde daha buyuğu ile karsılasmamak adına..

yok herhangi birşey sölemedi fakat dediğiniz doğru sonuçta dizel araç ve ilerde sorunlar olabilir

dediğim gibi siz güvendiğiniz birine filtrenin durumunu gösteriniz bugun bir kaç kişiye sordum filtrenin durumu mazot pompasını etkliyormuş mazot pompasıda baya bir pahalı..

• Merhaba. Seat ailesine katılmak istiyorum ama karamsarım. 16 bin lira ya bir araç almak istiyorum. satışında zorlanmayacağım düşük yakıtlı hangi model tavsiye edersiniz. model olarak ibiza 1.4 2004 model lere daha çok baktım ben ama siz Seat kullanıcılarının fikirlerinide almak istiyorum. teşekkürler

Orijinalden alıntı: iskar74

Merhaba. Seat ailesine katılmak istiyorum ama karamsarım. 16 bin lira ya bir araç almak istiyorum. satışında zorlanmayacağım düşük yakıtlı hangi model tavsiye edersiniz. model olarak ibiza 1.4 2004 model lere daha çok baktım ben ama siz Seat kullanıcılarının fikirlerinide almak istiyorum. teşekkürler

hangi özelliklerde istiyorsun ?
  • arkadaşlar 2000 model toledo aracımın sol taraftaki aydınlatma (park-kısa) anahtarını çevirmediğim halde kontagı çevirip aracımı çalıştırdığımda iç aydınlatmalar yanıyor bu aydınlatmaların gündüz yanmasının bir anlamı yok? daha doğrusu aydınlatma anahtarıyla devreye girmesi gerekmiyormu? vw bora aracımda aydınlatma anahtarını bir kez sağa çevirdimmi (orta konumda) parklar ve iç aydınlatma birdaha çeviirdimmi (en sağ konumda) kısalar ve iç aydınlatmalar yanardı.toledolarda bu şekildemi oluyor yoksa bir arızamı söz konusu?tşk.ler...
  • arkadaşlar suspansıyon amortısörlerı degıştım ses geliyor dıye yıne aynı sert vuruyo nedenını bılen varsa ltf yazsın.bozuk yolda cok takırdıyor .Bu lükste bı arabaya hıc uymuyo neden vuruyo yardımcı olursanız memun olurum

quote:

bende nissan almera var.çok memnunum ancak uzun zamandır Leon almak istiyordum fakat param yetmiyordu.bende almera aldım.acaba leon içinde hangi model en iyisidir.ve leon artı eksi yönleri nedir.

sayın cevdeath2 çok teşekkür ederim.donanım olarak full olanı almak istiyorum.cupranın arka tarafı yeni ford focus'a benziyor.cam tavana doğru.ben daha spor görünüşlü olanı düşünüyorum.gri ya da füme renginde olsun istiyorum.acaba leon da kronik arızalar var mı,yakıt olarak nasıl.eşdeğeri hangi araçlar.almera mükemmel bir araba ancak ikinci eli çok zayıf.leon da ikinci el ve yedek parça durumu nasıl.25000 tl param olacak almerayı satınca.yıllardan beri rüyalarımda leon görüyorum.artık benimki kronikleşmiş platonik bir aşka dönüştü.yanımdan ne zaman leon geçse mutlaka bir kaza atlatıyorum.çünkü başka yere bakamıyorum.biraz daha bilgilenmek istiyorum.

• quote:

quote:

Merhaba. Seat ailesine katılmak istiyorum ama karamsarım. 16 bin lira ya bir araç almak istiyorum. satışında zorlanmayacağım düşük yakıtlı hangi model tavsiye edersiniz. model olarak ibiza 1.4 2004 model lere daha çok baktım ben ama siz Seat kullanıcılarının fikirlerinide almak istiyorum. teşekkürler

bir yıl da ortalama 12-15 bin yapıyorum. geneli şehir içidir. 1.4 motor ile 1.6 arasında seçim yapmam gerekirse hangisini tercih etmeliyim? ayrıca 2-3 sene sonra satmak istediğimde piyasası olan rahat satabileceğim bir model tercih etmek isterim.

• quote:

quote:

quote:

sayın cevdeath2 çok teşekkür ederim.donanım olarak full olanı almak istiyorum.cupranın arka tarafı yeni ford focus'a benziyor.cam tavana doğru.ben daha spor görünüşlü olanı düşünüyorum.gri ya da füme renginde olsun istiyorum.acaba leon da kronik arızalar var mı,yakıt olarak nasıl.eşdeğeri hangi araçlar.almera mükemmel bir araba ancak ikinci eli çok zayıf.leon da ikinci el ve yedek parça durumu nasıl.25000 tl param olacak almerayı satınca.yıllardan beri rüyalarımda leon görüyorum.artık benimki kronikleşmiş platonik bir aşka dönüştü.yanımdan ne zaman leon geçse mutlaka bir kaza atlatıyorum.çünkü başka yere bakamıyorum.biraz daha bilgilenmek istiyorum.

size şunları söylemek istiyorum ben leon 1.6 signo ya biniyorum yakıt durumu şehir içi 220 ykr cupra biraz daha fazla yakacaktır. ben parama göre aldım ama yinede leon aldım ve donanım olarakta cok ileride.. leon un spor görünümlü bir çok modeli var zaten cupra da spor modelidir. ve fulldur. kronik bir arızasına bakarsak arka camlar bozuluo bu da bır elektrik aksamı kronik sayılmaz benım bildigim veya arkadaslarında sikayet ettiği kronik bir arıza suan için mevcut değil.. dediğim gibi almeraya biniorsanız eğer mutlaka leonun güçlü modellerine bakınız ve zaten bir çoğu full.. leonların kullanışıda rahattır almeraya göre.. tabikide almerada güzel araç.. size son olarak sunu demek ıstıyorum eskiden seatların servis imkanı azdı suan nerde woswos tabelesi görürseniz rahatlıkla girip yaptırabilirsiniz aklınızdaki arabalarla kıyaslayınız veya burda paylaşınız hep beraber kıyaslayalım.. burda yazdıklarım tabıkı bana göre görüşler ama dediğim gibi leon lu olmak neredeyse sorunsuz olmaktır..

• quote:

quote:

quote:

bir yıl da ortalama 12-15 bin yapıyorum. geneli şehir içidir. 1.4 motor ile 1.6 arasında seçim yapmam gerekirse hangisini tercih etmeliyim? ayrıca 2-3 sene sonra satmak istediğimde piyasası olan rahat satabileceğim bir model tercih etmek isterim.

seat ibizaya bakmışsınız sanırım dizel baktınız.. dizel baktıysanız 1.4 alırsanız kolay satarsınız.. ama ben hiç 1.4 araba taraftarı değilim.. ama ıbıza gıbı kasası kucuk hafıf bı araba dusunursenız zaten 1.6 ya gerek yok bence...seat dizelin piyasasını pek bılmıyorum sunu soyleyebılırım seat alırsanız arabanızı mutlaka satabilirsiniz..kolay satmak ıstıosanız daha cok piyasa arabalarına bakcaksınız corsa mesela hem ıbızayla aynı statüde hemde cok kolay satılır hemde sorunsuz.. BENIM FİKRİM.. KONUYU DAGITTIYSAM SOYLEYINIZ VEYA DAHA ACIK SORU SORUNUZ MUTLAKA CEVAPLARIM

• selam dostum pm atıyorum ama sanirım sorun var gitmiyor
  • sevgili arkadaşlar bu günlerde 2007 seat toledo 1.6 stlance almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz piyasada çok fazla yok.araba hussunda çok bilgili olduğum söylenemez tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olursanız inanın çok sevinirim

size şunları söylemek istiyorum ben leon 1.6 signo ya biniyorum yakıt durumu şehir içi 220 ykr cupra biraz daha fazla yakacaktır. ben parama göre aldım ama yinede leon aldım ve donanım olarakta cok ileride.. leon un spor görünümlü bir çok modeli var zaten cupra da spor modelidir. ve fulldur. kronik bir arızasına bakarsak arka camlar bozuluo bu da bır elektrik aksamı kronik sayılmaz benım bildigim veya arkadaslarında sikayet ettiği kronik bir arıza suan için mevcut değil.. dediğim gibi almeraya biniorsanız eğer mutlaka leonun güçlü modellerine bakınız ve zaten bir çoğu full.. leonların kullanışıda rahattır almeraya göre.. tabikide almerada güzel araç.. size son olarak sunu demek ıstıyorum eskiden seatların servis imkanı azdı suan nerde woswos tabelesi görürseniz rahatlıkla girip yaptırabilirsiniz aklınızdaki arabalarla kıyaslayınız veya burda paylaşınız hep beraber kıyaslayalım.. burda yazdıklarım tabıkı bana göre görüşler ama dediğim gibi leon lu olmak neredeyse sorunsuz olmaktır..

teşekkürler dostum.ford focus,toyota corolla HB,toyota auris, mazda323,audi3,colt(japon-alman ortak yapımı olan tek araba olduğu için),leon arasında kaldım.leon ağır basıyor.ama ikinci eli nasıl bilmiyorum.kronik arızası yoksa mükemmel o zaman.elbette her araçta ufak tefek arıza olacaktır.donanım-yakıt-güvenlik-atak-performans-yoltutuş-yalıtım önemli benim için.kime sorsam onu alma bunu al diyor.2 hava yastıklı yerine 4 hava yastıklısını tercih ederim.ESP en önemli özellik benim için.2006 focuslarda şanzuman sorunlu üretilmiş.şikayetvar.com'da leon'dan servis harici pek şikayet okuyamadım.ikinci eli nasıldır.kıyaslamalar ve cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.herkese kazasız sürüşler dilerim.

• cevdeath2
    Arkadaşım fikirleriniz için çok teş.ederim. araç alırken karamsarlık çok kötü. dizel asla düşünmüyorum benzinli de de 1.4 ve 1.6 motor ibiza veya cordoba hangisi daha uygun olur. hem yakıt hemde ikinci el satışı konusunda...
  • Arkadaşlar kısa bir süre önce aldığım 2000 model seat leon dün arıza verdi, direksiyonu sağa ve sola çevirince lastiklerden ve direksiyondan gıcırtı ve titreme geliyor. telefonla servisi aradım direksiyon kutusunda sorun var dedi ortalama 300 tl ye halledilir dedi. sanırım tamir yoluna gidilecek. parça değişimi oldukça pahalıymış.
    bu sorunla daha önce karşılaşan vamıdır. bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum.

verceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

diger arkadasa da burdan sesleniyorum: herkesi dinlersen araba alamazsin hocam herkes isine geldigi ya da hosuna gittigi arabayi/markayi ovuyor tarafsiz yorum yapan birini bulman cok zor.sen arastir sorustur temiz bir araba bul guzel guzel bin kimseyi de takma senin hosuna gittikten sonra..
  • arkadaşlar 2000 model seat toledo stella sahibiyim.arka amortisörlerin değişmesi gerekiyormuş.orjinalleri ne marka ve fiyatları hakkında bilginiz varmı?bir de lpg.li aracım.100 km.de 8.5lt.lpg yakıyor normalmi?tşk.ler.

Orijinalden alıntı: agahreis

sevgili arkadaşlar bu günlerde 2007 seat toledo 1.6 stlance almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz piyasada çok fazla yok.araba hussunda çok bilgili olduğum söylenemez tavsiyelerinizi bekliyorum yardımcı olursanız inanın çok sevinirim

merhaba. bende aynı araçtan kullanıyorum. güzel gayet donanımlı bir araç. yalnız bakım gibi işleri ya servisinde yaptıracaksınız yada tanıdığınız bildiğiniz iyi bir ustaya yaptıracaksınız. bide bakıma gitmeden önce bi araştırın maliyeti nedir. dezavantajı araç kasası ağır baya. 1.5 ton kadar. buda hızlanmada gerekli verimi bence vermiyor. aile aracı zaten. örnek olarak ford veya toyota corolla kullanmışsanız 1.6 motor. aradaki farkı anlarsınız. ayrıca benzinde çok yakıyor. ama bu motorların durumu bu zaten. tüp bu gün litresi 2.13 ten 21 kuruş yakıyor şehir içi km de. 27000 e almıştım. belki bir fikir verebilmişimdir. kolay gele...

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.