Linkteki araç olarak değil de genel olarak 1.4 tdi s-rider ibiza ile ilgili fikrimi ve kullanım tecrübelerimi paylaşayım çünkü 2.elde her türlü dalavere dönüyor o araç hakkındaki bilgiyi anca ustalar bilir.
1-) Yakıt olarak daha uygun araç aramayın şehir içi 5.5lt şehir dışı 4.1lt....
2-) Güvenlik donanımı bu sınıfta bulacağınızın neredeyse en dolularından: ABS+EBD, 2 hava yastığı, akif gergili ön emniyet kemerleri ve euroncap 4 yıldız
3-) Donanım olarak bu sınıfta bu dolulukta başka bir araç yok gibi birşey: Yukardaki donanımlara ek olarak, Hız sabitleyici, Yol bilgisayarı, Dijital klima, 6 hoparlörlü CD çalar, 4 cam otomatik, elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar, ön ve arka sis farları, isofix bağlantıları,
4-) Dizel Focusların fiyatı temizlerin 26 milyardan başladığı için 20 milyarlık İbiza ile karşılaştırmak tabiki doğru olmaz. Her yönden Focus üstündür sadece yakıt tüketimi hariç...
Yani ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapınız...
quote:
Orijinalden alıntı: pckopat_6
Linkteki araç olarak değil de genel olarak 1.4 tdi s-rider ibiza ile ilgili fikrimi ve kullanım tecrübelerimi paylaşayım çünkü 2.elde her türlü dalavere dönüyor o araç hakkındaki bilgiyi anca ustalar bilir.
1-) Yakıt olarak daha uygun araç aramayın şehir içi 5.5lt şehir dışı 4.1lt....
2-) Güvenlik donanımı bu sınıfta bulacağınızın neredeyse en dolularından: ABS+EBD, 2 hava yastığı, akif gergili ön emniyet kemerleri ve euroncap 4 yıldız
3-) Donanım olarak bu sınıfta bu dolulukta başka bir araç yok gibi birşey: Yukardaki donanımlara ek olarak, Hız sabitleyici, Yol bilgisayarı, Dijital klima, 6 hoparlörlü CD çalar, 4 cam otomatik, elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar, ön ve arka sis farları, isofix bağlantıları,
4-) Dizel Focusların fiyatı temizlerin 26 milyardan başladığı için 20 milyarlık İbiza ile karşılaştırmak tabiki doğru olmaz. Her yönden Focus üstündür sadece yakıt tüketimi hariç...
Yani ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapınız...
cevaplar için teşekkürler. bir sorum daha olacak, sorunsuzluk olarak genel durum nasıl peki?
Güzel görünüyor.Aynı fiyat aralığında 1.4TDİ POLO da bakabilirsiniz.Bence polo daha iyi.
Sorunsuzluk olarak motoru kendini kanıtlanış hiçbir sorunu olmayan 1.4 TDI VW motoru. Mekanik, yürüyen aksam, elektronik olarak kronik hiçbir sorunu yok. Ben yıllardır biniyorum rutin bakım hariç servise gitmedim hatta çoğu bakımını da kendim yapıyorum...
beni en çok etkileyen kısımları aslında donanım ve yakıt tüketimi, onun dışında sizin dediğiniz gibi kronik bir sorunu da yoksa eğer alınabilir gibi. peki fiyat olarak yazılanlar doğru ilandaki aracın ederi nedir?
bu arada polo hem daha pahalı hem de yakıt olarak ibiza kadar ekonomik değil sanırm.
Polo hem pahalı hem de bomboş. ABS bile zor!!
Fiyat olarak gerçekten orjinal kilometreyse ve gerçekten temizse linteki aracın en fazla 20.500'e kadar yolu var. 2006 model ve temizlerin piyasası bu. Eğer aile iseniz veya bagaj lazım ise Cordoba da bakabilirsiniz aynı arabanın sedan versiyonu.
cevaplar için teşekkürler.
cordobalara baktım ve aşağıdaki ilan vardı sanırım en uygun duran:
İlan çıkmamış ama cordoba ile ibiza arasında genelde ufak da olsa fark oluyor sedan olduğu için daha çok tutuluyor. Siz ihtiyaçlarınıza göre davranın o aradaki fark pazarlıkla da halledilir siz aynı fiyat gibi düşünün yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme