Bildirim
Seat-ford ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
İkisi arasındansa arona ama ben olsam c hatchbsck bakarım b suv yerine bunlar suv bile değil crossover zaten. Alabileceğiniz en modelli düşük km deki 1.2 puretech olmayan c segment aracı alabilirsiniz. Leon civic megane olabilir. İlla suv ise 1.3 captur bakılabilir. Ben 1.6 puretech 508 bakmaya çalışırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tabi ki Puma.
_____________________________ -
Hocam peki 1.0 puma ile 1.0 focus hb arasında hangisini önerirsin. Yani biri b suv biri c hb farklı segmentler tabi ama yorumunuzu merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
C suv olarak ford focus 1.0 hybrid tavsiye eder misin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kullanım ihtiyacı, beklentiye göre değişir.
Daha keyifli sürüş ve daha kaliteli iç malzeme isteniyorsa Focus.
Daha yüksek, daha gösterişli bir araç isteniyorsa Puma.
Focus'un arka diz mesafesi daha iyidir.
Bagaj hacimleri benzerdir ama Puma'da megabox var bir de, o eklenince bagajda Puma üstün.
Piyasası Puma'nın 1 tık daha hızlıdır.
Motor ve şanzımanlar aynı zaten.
_____________________________ -
Pumaların arka frenleri kampana. Yıl olmuş 2025. hala kampanalı fren kullanıyor zibidiler. zaten fordu oldum olası hiç sevemedim.
2024 aralık ayında yeğenime puma mı taygo mu alsak diye düşünürken 1.0 Taygo Style almıştık. iyi ki puma almamışız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 23 Temmuz 2025; 10:54:40 >_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
2024 sonrası zincire geçti motor öncesi alınmaz yağda çalışan kayış var hybrid olanlar zincirli sorun olmaz. Focus güzel araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momenty -- 24 Temmuz 2025; 19:54:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt