Şimdi Ara

Seat Fiyat Listesi Güncellendi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    404 - File or directory not found.
    http://www.seat.com.tr/seat/fiyat_listesi/fiyat_listesi.aspx

• EXEO yok,
    EXEO'da 1.6 TDI yok

LEON da şöyle fiyatlandırılmış:

Model Donanım Kampanyalı Fiyat (TL)

1.2 lt TSI 105 hp Style 42.100
    1.4 lt TSI 125 hp Style 44.100
    1.4 lt TSI 125 hp FR 47.100
    1.6 lt TDI CR 105 hp Style 51.400
    1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style 55.400
    2.0 lt TDI CR 170 hp DSG FR 73.700

10 yıl önce SEAT Showroom araç doluydu, her modelin çok sayıda motor seçeneği vardı, şimdi çok farklı, çözümü ve gözlemi zor bir konuma geldi. C ve D sınıfı bir sedan kesinlikle gerekli ama yok, ya da Türkiye'de yok. EXEO'da 120 ve 160 HP'lik 1.8 TSI'ler ile 120, 143 ve 170 HP'lik 2.0 TDI'ler var. SEAT'ta Türkiye pazarına özel 1.6 TDI veya LPG'ye uygun 1.6 MPI üretme fikri çaycı dahil hiçkimsede yok, yeşermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

EXEO yok,
    EXEO'da 1.6 TDI yok

LEON da şöyle fiyatlandırılmış:

Model Donanım Kampanyalı Fiyat (TL)

1.2 lt TSI 105 hp Style 42.100
    1.4 lt TSI 125 hp Style 44.100
    1.4 lt TSI 125 hp FR 47.100
    1.6 lt TDI CR 105 hp Style 51.400
    1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style 55.400
    2.0 lt TDI CR 170 hp DSG FR 73.700

10 yıl önce SEAT Showroom araç doluydu, her modelin çok sayıda motor seçeneği vardı, şimdi çok farklı, çözümü ve gözlemi zor bir konuma geldi. C ve D sınıfı bir sedan kesinlikle gerekli ama yok, ya da Türkiye'de yok. EXEO'da 120 ve 160 HP'lik 1.8 TSI'ler ile 120, 143 ve 170 HP'lik 2.0 TDI'ler var. SEAT'ta Türkiye pazarına özel 1.6 TDI veya LPG'ye uygun 1.6 MPI üretme fikri çaycı dahil hiçkimsede yok, yeşermez.
    ALTEA XL'ye bakın...

Donanım Kampanyalı Fiyat (TL)
    1.4 lt TSI 125 hp Style 47.500
    1.6 lt TDI CR 105 hp Style 53.400
    1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style 58.700

2 motor (!)

ama kaç motorla üretiliyor? 7 değişik motorla:

Buyurun:

• quote:

ALTEA XL'ye bakın...

2 motor (!)

Buyurun:

Alıntıları Göster
    eski fiyatlarıda olsa idi karşılaştırma imkanımız olabilirdi.

• quote:

ALTEA XL'ye bakın...

2 motor (!)

Buyurun:

Alıntıları Göster
    sonunda. şükür kavuşturana.

1.4 lt 85 hp Reference 29.800

referance 28 küsürdü diye hatırlıyorum

• quote:

ALTEA XL'ye bakın...

2 motor (!)

Buyurun:

Alıntıları Göster
    SEAT EXEO Türkiye'de hüküm süren ve ÇAĞDIŞI olarak nitelendirilmesi gereken MOTOR HACMİNE GÖRE ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ uygulamasının en yalın kurbanlarından birisi.

Türkiye'de bir "otomobil" satabilmek için bir takım kriterlerin aynı anda veya en az birkaç tanesinin bir arada bulunması gerekiyor.

[x] 1.6
    [x] Dizel
    [x] LPG uyumlu Benzinli
    [x] Otomatik
    [x] Sedan
    [x] C Sınıfı
    [x] D Sınıfı

Bunlar poker masasındaki GÜÇLÜ kartlar, KARE AS yapamazsan Türkiye'nin kapısını çalma, ve bu oyunu Doğuş Otomotiv çok, çok iyi oynuyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

eski fiyatlarıda olsa idi karşılaştırma imkanımız olabilirdi.

Alıntıları Göster
    Sanki kasa değiştirmişler gibi zam yapıyorlar Leon'a,geçen yıl 55 bin liraya satamadığınız 2.0 TDI FR'ı 73 bine kime satacaksınız ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1994 Renault Fiyat Listesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Sanki kasa değiştirmişler gibi zam yapıyorlar Leon'a,geçen yıl 55 bin liraya satamadığınız 2.0 TDI FR'ı 73 bine kime satacaksınız ki ?

Fark ediliyor ki bu kadar otomobil markasının Türkiye'deki yetkili distribütörlerinin

- fiyat listesi
    - katalog ve
    - showroom

içinde sırf "ÇEŞİT" olsun diye getirilen motorlar var.

Türkiye'de akaryakıt fiyatları exorbitant (astronomikten de ileri) seviyelere geldikçe insanların motor tercihlerinde de gözle görülür değişiklikler yaşanmaya başladı. 1.6 litre üzeri benzinli ve dizel motorlar artık epey bir uzaklaşmaya başladı. LPG'ye uyumlu olmayan benzinli motorlarda da küçük hacim daha fazla ön plana çıkarken benzinli motor seçiminde ilk tercih LPG uyumunda yatıyor, tüketilen yakıtın miktarında değil.

Dizelde de herşey 1.6 litre etrafında dönmeye başladı. 1.6 litrede en fazla güç yerine en düşük yakıt tüketimi büyük rol oynamaya başladı.

Film dünyasından:
    A Farewell to Arms / Silahlara Veda

Türkiye otomotiv piyasasına:
    2.0 litre Motorlara Elveda

• Bir kaç ay önce 46 bin tl ye alınan cupra 59 bin olmuş. %25 zam demek bu ya nasıl oluyor bu anlamadım ?

Ocak 2011 fiyatları
    Ibiza……….26 bin 400 TL
    Ibiza SC……31 bin 500 TL
    Sportourer…27 bin 900 TL
    Cupra………. 46 bin
    Bocanegra…..47 bin 500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 7 Eylül 2011; 11:01:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Bir kaç ay önce 46 bin tl ye alınan cupra 59 bin olmuş. %25 zam demek bu ya nasıl oluyor bu anlamadım ?

Ocak 2011 fiyatları
    Ibiza……….26 bin 400 TL
    Ibiza SC……31 bin 500 TL
    Sportourer…27 bin 900 TL
    Cupra………. 46 bin
    Bocanegra…..47 bin 500

Zammı savunduğumdan değil;
    Euro 2011 ocak-> 2.00 civarı seyrediyordu
    Euro 2011 eylül-> 2.48

(2.48-2.00)/2.00 = 0.24 -> %24 fark

dipnot:Bu araçlar ithaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Volkswagen her hafta zam yaparken Seatın sabit kalması anormal olurdu.Bence normal
  • quote:

ALTEA XL'ye bakın...

Altea bu motor ve şanzumanla bu sınıftaki en iyi fiyat/performans aracı gibi duruyor yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

ALTEA XL'ye bakın...

Altea bu motor ve şanzumanla bu sınıftaki en iyi fiyat/performans aracı gibi duruyor yine de.

Alıntıları Göster
    Ben yapılan zamlara kur etkisinin olduğunu düşünmüyorum.

2001 yılından itibaren hiç artmayan kur varken neden artmış peki fiyatlar.

200-2001 yıllarında B sınıfı arabaların başlangıç fiyatları 10-11.000$ iken bugünkü fiyatlar ortada.

Zamların asıl nedeni arabalara olan taleplerdir. Firmalar kuru bahane ediyorlar antipatik olmamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

ALTEA XL'ye bakın...

Alıntıları Göster
    Otomobil fiyatları her markada iyice saçmalamaya başladı artık.
  • 26 Temmuz 2011 tarihinde Adana Seat'tan İbiza 1.2 Tsi 105 Style DSG aracımı 37.750 TL'ye aldım.Aracın o zaman ki fiyatı 38.200 TL idi.
    Ben aldıktan (hatta daha araçla ilgili işlemler bitmeden ve ben aracı henüz teslim almamışken-sadece 19 temmuzda 500 Tl kaporo ödemiştim-) aracın fiyatı kademeili olarak 500 ve 800 TL düşerek 1300 TL indirim oldu.
    Yani Seat sayfasında 38.200 TL'den 36.900 TL'ye düştü.
    Bugün aracın fiyatı 38.800 TL.

Araç bu fiyatı hak ediyor mu? Bunu zaman gösterecek,performans konusunda çok şükür en ufak bir diyeceğim yok tek beklentim uzun vadede bana yakıt tüketiminde katkı sağlaması.Rodaj süresindeyim hala ve araç şu anda fabrika verisinin üstünde.
    Şunu da kesinlikle belirtmek isterim Araç malesef ülkemizde pahalı satılıyor hangi firma olursa olsun ama Doğuş Oto bünyesinde satılan bir marka aldığım için anladım ki Doğuş gerçekten para kazandığı ülkenin vatandaşına kazık atma derdinde.

Bununla ilgili bugünkü gazetelerde yıllık 250 Milyon TL'lik vurgunun nasıl yapıldığı haberleri var ve DOĞUŞ OTO Başrolde.Konuyu da ayrıca mesaj olarak paylaştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_52447218/tm.htm

Biraz önce de Aracımı aldığım bayideki satış temsilcisi Huriye hanımla görüştüm.Bana kesinlikle (188 TL'lik Hizmet bedeli adı altında bir ücret) böyle bir şeyi yapmadıklarını ve tüm ödemeleri kalem kalem anlattı.
    Ama bununla ilgili tüm arkadaşları uyarıyorum,haklarını arasınlar.Özellilke bu işin peşini bırakmasınlar.
    Ben Eğer hakkım varsa sonuna kadar peşini bırakmayacağım.

Konu içinde konu oldu kusura bakmayın birbiriyle ilgili olduğunu düşündüğüm için paylaştım.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: selpe_78

26 Temmuz 2011 tarihinde Adana Seat'tan İbiza 1.2 Tsi 105 Style DSG aracımı 37.750 TL'ye aldım.Aracın o zaman ki fiyatı 38.200 TL idi.
    Ben aldıktan (hatta daha araçla ilgili işlemler bitmeden ve ben aracı henüz teslim almamışken-sadece 19 temmuzda 500 Tl kaporo ödemiştim-) aracın fiyatı kademeili olarak 500 ve 800 TL düşerek 1300 TL indirim oldu.

Araç bu fiyatı hak ediyor mu? Bunu zaman gösterecek,performans konusunda çok şükür en ufak bir diyeceğim yok tek beklentim uzun vadede bana yakıt tüketiminde katkı sağlaması.Rodaj süresindeyim hala ve araç şu anda fabrika verisinin üstünde.
    Şunu da kesinlikle belirtmek isterim Araç malesef ülkemizde pahalı satılıyor hangi firma olursa olsun ama Doğuş Oto bünyesinde satılan bir marka aldığım için anladım ki Doğuş gerçekten para kazandığı ülkenin vatandaşına kazık atma derdinde.

Bununla ilgili bugünkü gazetelerde yıllık 250 Milyon TL'lik vurgunun nasıl yapıldığı haberleri var ve DOĞUŞ OTO Başrolde.Konuyu da ayrıca mesaj olarak paylaştım.

Biraz önce de Aracımı aldığım bayideki satış temsilcisi Huriye hanımla görüştüm.Bana kesinlikle (188 TL'lik Hizmet bedeli adı altında bir ücret) böyle bir şeyi yapmadıklarını ve tüm ödemeleri kalem kalem anlattı.
    Ama bununla ilgili tüm arkadaşları uyarıyorum,haklarını arasınlar.Özellilke bu işin peşini bırakmasınlar.

Konu içinde konu oldu kusura bakmayın birbiriyle ilgili olduğunu düşündüğüm için paylaştım.

Saygılarımla...
    LEON 2.0 lt TDI CR 170 hp DSG FR 73.700 ne güzel 73.700 e leon alıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: selpe_78

26 Temmuz 2011 tarihinde Adana Seat'tan İbiza 1.2 Tsi 105 Style DSG aracımı 37.750 TL'ye aldım.Aracın o zaman ki fiyatı 38.200 TL idi.

Saygılarımla...
    Yok hocam bu işin Seatı, VWi, Fordu kalmadı aha Kia da araçlara 1 yılda %30 zam yaptı. Yuh diyorum artık.

http://forum.donanimhaber.com/m_25605079/mpage_117/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Yok hocam bu işin Seatı, VWi, Fordu kalmadı aha Kia da araçlara 1 yılda %30 zam yaptı. Yuh diyorum artık.

http://forum.donanimhaber.com/m_25605079/mpage_117/key_/tm.htm

Alıntıları Göster
    bu işin sonu nereye varacak bu gidişe kim dur diyecek anlamadım gitti resmen sömürülüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

bu işin sonu nereye varacak bu gidişe kim dur diyecek anlamadım gitti resmen sömürülüyoruz

Alıntıları Göster
    Fiyatlar 1012 Model icin dikkatlerden kacmasin.. 2011 Fiyat listesi de sayfanin altinda linke tiklayinca aciliyor.

Dusundugum 2011 model 1.2 TSI DSG 36.900den 37.300e cikmis bence cok da artmamis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

Fiyatlar 1012 Model icin dikkatlerden kacmasin.. 2011 Fiyat listesi de sayfanin altinda linke tiklayinca aciliyor.

Dusundugum 2011 model 1.2 TSI DSG 36.900den 37.300e cikmis bence cok da artmamis..

Alıntıları Göster
    Leon ben bakarken 46 bin liraya alınabiliyordu TDI+DSG. şimdi 55.500 olmuş. 9.500 lira zam.

Tebrikler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.