|
Seat Exeo Sizce Nasıl Bir Araç ? (3. sayfa)

-
-
Audi A4 platformunu kullanmasını bırakın iç mekanda aynı Exeo 'nun. Bu aracı üretenlerin tek kusuru 1.6 atmosferik motorla satışa sunmaları...Exeo 'ya koyacaklardı 1.8T motor o zaman çok satabilirdi. -
1.2 ve 1.4 TSI ile zamanında getirmemeleri hataydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Komşuda var 1 yıldır kullanıyor çok da şık görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay babam vay 2011 de octavia 37 bin 50bin liraya 0 km d segment aliniyor. Simdi 50bine dizel otomatik b segmenti zor aliyosun.
Zamaninda alacaktım, talip oldum. Adam burnundan kıl aldırmadı. Sonra tesadüf bir tanıdığım almış aracı. Benden 1 hafta sonra yaklaşık Ve 3 bin tl indirim ile... demek ki adam sıkışmış, artistliği de tanınan kar kalmış. Bu da böyle bir exeo anımdır.
Ancak şimdi bakıyorum Ve hiç beğenmiyorum.
Arkadaşlar herkese Mersin'den merabalar öncelikle..Çok iyi bir araç kullanıcısı olarak samimiyetle yazıyorum..2010 1.6 sytle exeo sahibiyim. Bir çok araba kullandım en son Chevrolet Cruze 1.6 124bg. kullandım...Hiçbiriyle alakası yoktur .Teknolojileri farklı 102 bg.olması hiç sorun değil cruze 124 bg.mesela baskın olduğu anlamına gelmez inanın...6 ileri Şanzımanı ile bikere diğer arabaların 130 la 5.viteste çektiği motor bağırmalarını seslerini çekmezsiniz.. ..Sorunsuz en ufak kronik sorunu olmayan konforlu her donanımı olan mükemmel bir araç yapmışlar ..Olorin adlı kullancıı arkadaşımnın tüm maddeleri çok doğru olmakla birlikte 3.maddesi karşılaştırmaya müsait olduğu için 2009-2011 jetta kalitesi..inanın alakası yok.. iç mekan malzeme kalitesi kaporta sağlamlığı kapı hissiyatı ağırlığı davlumbazlardaki kapalı sert keçe yalıtımı motoru çevreleyen yalıtım malzemesi yan aynalar jantlar bagaj kapak hissiyatı direksiyon ve yanındaki tüm kolları inanın jettaya göre çok çok kaliteli ..ağır abi arabası .Yanyana evimin önünde duruyor komşumun ya 2009 yada 2010 olacak jettası var ..Balkondan ikisinede bakıyorumda Duruşu bile avrupadan tatile gelmiş bir araba duruyor resmen .2008-2011 jetta güzeldir ama kendine baktırmaz sadece güzeldir değilmi.Exeo çizim olarak Slim bir yapıya sahip olduğundan audi gibi hafif dikkat çekiyor .. .2012 den sonraki jettalar tabiki bir nebze iyidir ama inanın onlarlada yarışır malzeme kalitesi olarak...Jettaların golflerin iç kapı ve tavan döşemeleri sarkmayan yoktur heralde..bunda öyle bir derdi kaldırmış adamlar..Cruze motorları sanayiden çıkmaz Opel Ecotec motoru..Çok iyi araba kullanan biri olarak sadece 1 kusuru oda denilecekse eğer gözüme çarpıyor arka diz mesafesidir..Ama buseferde bagajdan yiyecek vay bagaj biraz küçük denilecek..Düşünmeden alabilirsiniz..Sormanıza gerek yoktur inanın..Herkese iyi günler dilerim..
-
Arkadaşlar herkese Mersin'den merabalar öncelikle..Çok iyi bir araç kullanıcısı olarak samimiyetle yazıyorum..2010 1.6 sytle exeo sahibiyim. Bir çok araba kullandım en son Chevrolet Cruze 1.6 124bg. kullandım...Hiçbiriyle alakası yoktur .Teknolojileri farklı 102 bg.olması hiç sorun değil cruze 124 bg.mesela baskın olduğu anlamına gelmez inanın...6 ileri Şanzımanı ile bikere diğer arabaların 130 la 5.viteste çektiği motor bağırmalarını seslerini çekmezsiniz.. ..Sorunsuz en ufak kronik sorunu olmayan konforlu her donanımı olan mükemmel bir araç yapmışlar .. karşılaştırmaya müsait olduğu için 2009-2011 jetta kalitesi ile inanın hiçbir ama hiçbir alakası yok.. iç mekan malzeme kalitesi kaporta sağlamlığı kapı hissiyatı ağırlığı davlumbazlardaki kapalı sert keçe yalıtımı motoru çevreleyen yalıtım malzemesi yan aynalar jantlar bagaj kapak hissiyatı direksiyon ve yanındaki tüm kolları inanın jettaya göre çok çok kaliteli ..ağır abi arabası .Yanyana evimin önünde duruyor komşumun ya 2009 yada 2010 olacak jettası var ..Balkondan ikisinede bakıyorumda Duruşu bile avrupadan tatile gelmiş bir araba duruyor resmen .2008-2011 jetta güzeldir ama kendine baktırmaz sadece güzeldir değilmi.Exeo çizim olarak Slim bir yapıya sahip olduğundan audi gibi hafif dikkat çekiyor .. .2012 den sonraki jettalar tabiki bir nebze iyidir ama inanın onlarlada yarışır malzeme kalitesi olarak...Jettaların golflerin iç kapı ve tavan döşemeleri sarkmayan yoktur heralde..bunda öyle bir derdi kaldırmış adamlar..Cruze motorları sanayiden çıkmaz Opel Ecotec motoru..Çok iyi araba kullanan biri olarak sadece 1 kusuru oda denilecekse eğer gözüme çarpıyor arka diz mesafesidir..Ama buseferde bagajdan yiyecek vay bagaj biraz küçük denilecek..Düşünmeden alabilirsiniz..Sormanıza gerek yoktur inanın..Herkese iyi günler dilerim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X